20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Paul Van Liempt

Paul Van Liempt als spreker boeken

Maak kennis met Paul van Liempt, een veelzijdige en ervaren journalist en presentator. Paul staat bekend om zijn vermogen om diepgaande discussies te voeren met een vleugje humor. Op deze pagina ontdek je meer over Paul als spreker, inclusief de boeiende onderwerpen waarover hij spreekt.

Paul Van Liempt

Bekend dagvoorzitter

Paul van Liempt is een expert in het behandelen van trending topics en het stimuleren van maatschappelijke discussies. Zijn benadering is uniek: hij combineert actuele thema’s met diepgaande analyses, waardoor elk onderwerp levendig en boeiend wordt. Kies je voor een lezing van Paul, dan kies je voor een dynamische ervaring. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van economie tot onderwijs, en van media tot sport. Met Paul als spreker haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een ervaren dagvoorzitter en interviewer die weet hoe hij een publiek moet betrekken en boeien.

Paul van Liempt inhuren voor een lezing

Het boeken van Paul van Liempt voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Met onze all-inclusive tarieven en snelle offerte-service wordt elke stap van het boekingsproces een fluitje van een cent. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt boeken. Neem contact op, bespreek je wensen, en wij regelen de rest – zodat jij je kunt richten op het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Paul van Liempt

Paul van Liempt, geboren in 1962, is een journalist en presentator met een rijke carrière. Zijn journalistieke reis begon eind jaren tachtig in de schrijvende journalistiek. Hij maakte naam met diepgaande interviews, reportages en achtergrondverhalen voor vooraanstaande publicaties zoals Het Parool en Vrij Nederland. Paul is ook een productieve auteur, met boeken over diverse thema’s zoals sport, media, onderwijs en economie. Zijn nieuwste boek over hospitality is momenteel in de maak.

In september 2015 maakte Paul een significante carrièresprong door van BNR naar RTL-Z over te stappen. Bij RTL-Z presenteerde hij het dagelijkse programma ‘@Z’, waarin trending topics en maatschappelijke meningen centraal stonden. Hij werd snel bekend om zijn energieke en scherpe gespreksvoering, vaak gekruid met een kwinkslag.

Voor RTL-Z was Paul de drijvende kracht achter ‘BNR Paul van Liempt’, een nieuws- en actualiteitenshow die hij elke werkdag presenteerde. Hij leidde ook het nieuwscafé Newsroom van BNR en het FD vanuit restaurant Dauphine in Amsterdam. Zijn ervaring strekt zich uit over zowel radio als televisie, waar hij onder andere werkte voor de Vara (Punch) en de VPRO (De Avonden).

Een van de hoogtepunten in zijn carrière was het presenteren van live interviews met publiek vanuit Het Parool-theater en het leiden van de nazit van het verkiezingsdebat op RTL4 vanuit Carré.

Paul van Liempt staat bekend om zijn brede kennis en interesse in diverse onderwerpen. Hij is een meester in het leiden van discussies, altijd met diepgang, maar nooit zonder een lichtere toon. Zijn jarenlange ervaring in zowel geschreven als gesproken journalistiek maakt hem een unieke en veelgevraagde spreker.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Paul Van Liempt

Schrijf een review

Video met Paul Van Liempt

Meer informatie & boekingen

Paul Van Liempt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Paul Van Liempt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers