Paul Van Liempt

Paul van Liempt is een breed onderlegd journalist, radiomaker, interview en columnist. Hij schrijft onder meer voor Het Parool en het Financieele Dagblad. Ook is hij te horen op BNR Nieuwsradio en te zien op RTL Z. Daarnaast publiceert hij iedere twee jaar een nieuw boek. U kunt Paul van Liempt inhuren als spreker, dagvoorzitter en interviewer op evenementen.

Biografie van Paul van Liempt

Paul van Liempt studeert culturele antropologie en journalistiek. Hij gaat vervolgens aan de slag bij Het Parool en schrijft daarnaast voor Vrij Nederland, Het Financieele Dagblad en Volkskrant Magazine. Van Liempt presenteert daarnaast langere tijd een eigen talkshow op RTL Z, onder de naam Van Liempt Live. Zijn favoriete thema’s zijn sport, media, economie en onderwijs.

Als schrijver publiceert Paul van Liempt meerdere boeken, waarvan Geen vak voor bange mensen uit 2015 zijn laatste wapenfeit is. Dankzij zijn kritische blik, schat aan kennis én ervaring, is hij ook zo nu en dan te zien in De Wereld Draait Door. Hij interviewt onder meer businessleaders, opiniemakers, ondernemers en topwetenschappers. Met zijn nieuwsgierigheid en openheid krijgt hij zijn gasten aan het praten.

Paul van Liempt inhuren als presentator of interviewer

Paul van Liempt heeft de journalistiek vanuit zo’n beetje alle hoeken bekeken. Bij RTL werkt hij mee aan reportages over maatschappelijke onderwerpen en voor de publiek omroep maakt hij en documentaire over West-Afrika. In zijn boeken komen thema’s als sport, media, wetenschap, management en onderwijs veelvuldig aan de orde. Deze spreker is, kortom, van vele markten thuis.

U kunt Paul van Liempt inhuren als interviewer die ervoor zorgt dat het er levendig aan toe gaat. Als presentator / interviewer houdt hij ervan om een discussie op scherp te zetten. Humor is daarbij een van zijn belangrijkste wapens. Met zijn energieke aanpak weet hij bovendien de aandacht van zijn publiek moeiteloos vast te houden.

Paul van Liempt boeken als dagvoorzitter

Met het boeken van Paul van Liempt als dagvoorzitter krijgt u een geëngageerde host, die altijd het onderste uit de kan haalt. Gasten voelen zich bij hem op hun gemak, al moeten zij altijd op hun hoede zijn voor een onverwachtse wending. Deze ervaren spreker en presentator doet er alles aan om zijn stempel op een gesprek te drukken. Vaak, zo niet altijd met het gewenste resultaat.

Als spreker of dagvoorzitter verdiept hij zich in specifieke onderwerpen, zodat hij inhoudelijk perfect op de hoogte is. Dat verschaft hem het gereedschap om zijn gasten te begrijpen én te verrassen. Bedrijven boeken Paul van Liempt dan ook vaak als zij op zoek zijn naar iemand die hun congres, seminar of soortgelijk evenement net een beetje extra cachet willen geven.

Contact opnemen met Paul van Liempt

Wilt u Paul van Liempt boeken als dagvoorzitter, spreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Paul Van Liempt spreekt graag over:

Paul Van Liempt boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paul Van Liempt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21