Paul van Liempt is een breed onderlegde journalist, die radioprogramma’s maakt, interviews en columns schrijft en geregeld discussie leidt in het land. Hij schrijft voor Het Parool en Het Financieele Dagblad, presenteert dagelijks het programma Aan de Slag op BNR Nieuwsradio en schrijft over sport, media, economie en onderwijs voor diverse vakbladen. Eens per maand is hij dagvoorzitter/discussieleider en hij publiceert om de twee jaar een nieuw boek.

Hij heeft de journalistiek vanuit verschillende hoeken bekeken. Voor RTL werkte hij mee aan een viertal reportages over maatschappelijke onderwerpen, voor de publieke omroep maakte hij een documentaire over leven en werk in West-Afrika. Zijn boeken gingen over sport, media, management en onderwijs. Hij werkte zes jaar lang voor Vrij Nederland, maar was ook anderhalf jaar hoofdredacteur van het tijdschrift Miljonair. Tijdens interviews die hij maakt en discussies die hij leidt gaat het er altijd levendig aan toe. Hij staat met een nieuwsgierige, open houding in het leven, zet een discussie graag op scherp en vindt daarbij humor van het grootste belang. Zijn energieke aanpak zorgt ervoor dat de aandacht altijd gevangen blijft

Wilt u Paul van Liempt boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Paul Van Liempt spreekt graag over:

Paul Van Liempt boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paul Van Liempt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21