20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Thijs Zeeman
Exclusief bij
Quality Bookings

Thijs Zeeman als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die jouw evenement van diepgang en spanning kan voorzien? Dan is Thijs Zeeman de naam die je niet mag missen. Deze doorgewinterde misdaadjournalist en programmamaker biedt met zijn lezingen een unieke inkijk in de wereld van misdaad en rechtvaardigheid. In de volgende alinea’s ontdek je de reden om Thijs Zeeman te boeken, krijg je een glimp van zijn expertise en lees je wat deze pagina je te bieden heeft.

Thijs Zeeman

Misdaadjournalist en programmamaker

Over misdaadjournalistiek en maatschappelijke betrokkenheid

Misdaadjournalistiek is een fascinerend veld dat ons dwingt om te kijken naar de donkere kanten van de samenleving. Kiezen voor dit onderwerp voor je evenement betekent dat je het publiek een krachtige, soms ongemakkelijke waarheid presenteert die vaak onderbelicht blijft. Thijs Zeeman kan tijdens zijn lezingen diverse onderwerpen aanstippen: van stalking en misdaadbestrijding tot diepgravende documentaires die de kijker aan het denken zetten. Zijn vermogen om confronterend en empathisch te werk te gaan biedt een scala aan opties voor organisatoren die hun publiek willen uitdagen en informeren.

Thijs Zeeman inhuren voor een lezing

Interesse in Thijs Zeeman voor je evenement? Het boekingsproces via Quality Bookings is transparant en efficiënt. Met onze ervaring zorgen we voor de perfecte match en staan we garant voor een vlekkeloze organisatie van de lezing. Neem direct contact op, bespreek je wensen en ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte. Wij nemen alle drempels weg zodat het boeken van Thijs Zeeman een fluitje van een cent wordt.

Biografie van Thijs Zeeman

Thijs Zeeman, een naam die synoniem staat voor scherpe misdaadjournalistiek en indrukwekkende documentaires, begon zijn televisie carrière met bescheiden stappen als stagiair bij de Amsterdamse zender AT5. Al snel kreeg hij de rol van verslaggever en bleek hij een natuurlijke flair te hebben voor journalistiek. Zijn ambitie en talent leidden hem naar nationale bekendheid bij omroep PowNed, waar hij zich verder ontpopte als een geduchte programmamaker.

Bij SBS6 zette Thijs Zeeman zichzelf definitief op de kaart met de veelbesproken documentaire ‘De zaak Frank Masmeijer’. Hier volgde hij de voormalige tv-presentator, beschuldigd van drugssmokkel, gedurende een tumultueus jaar. Thijs ging confrontaties niet uit de weg, iets wat kenmerkend is geworden voor zijn werk en benadering.

Zijn kracht ligt in het rauw en onverbloemd blootleggen van de realiteit, zoals hij deed in het programma ‘Gestalkt’. Hier stond hij niet alleen de slachtoffers van stalking bij, maar zocht hij ook de confrontatie op met de daders. Het was zijn missie om hen de gevolgen van hun daden te laten inzien, wat dikwijls leidde tot intense, emotioneel geladen momenten.

Ook in het programma ‘Betrapt!’ ging hij deze confrontatie niet uit de weg en liet hij daders recht in de spiegel kijken naar de gevolgen van hun misdrijven. Zijn benadering heeft niet alleen voor spannende televisie gezorgd, maar ook voor maatschappelijke bewustwording en discussie.

Met de documentaire ‘De Mysterieuze Dood van Ivana Smit’ bereikte Thijs een internationaal publiek. Hij spoorde het echtpaar Johnson op, dat tot dan toe uit de schijnwerpers was gebleven, en bracht daarmee nieuwe inzichten in een zaak die wereldwijde aandacht trok. Ondanks de vele onbeantwoorde vragen, slaagde Thijs erin om een dichtere sluier te lichten over deze tragische gebeurtenis.

De overstap naar RTL in december 2019 markeerde een nieuwe fase in zijn carrière. Hier zet hij zijn passie voor waarheidsvinding en rechtvaardigheid voort met nieuwe programma’s die hem op het lijf zijn geschreven. De overstap naar RTL laat zien dat Thijs blijft groeien en zich ontwikkelt binnen zijn vakgebied.

Thijs Zeeman is niet alleen een spreker; hij is een verhalenverteller met een diep begrip van maatschappelijke kwesties, die het vermogen heeft om complexe zaken te vertalen naar begrijpelijke en boeiende content. Zijn ervaringen voor en achter de camera, zijn confrontaties met de rauwe randjes van de samenleving en zijn onwrikbare zoektocht naar de waarheid maken hem tot een ongeëvenaarde spreker op evenementen.

Het boeken van Thijs Zeeman via Quality Bookings betekent dat je kiest voor een spreker die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat bij het publiek. Met zijn expertise en flair voor storytelling zal Thijs Zeeman elk evenement voorzien van de nodige diepgang en maatschappelijke relevantie. Boek nu en verzeker jezelf van een spreker die bekendstaat om zijn moed, doorzettingsvermogen en integriteit.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Thijs Zeeman

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Thijs Zeeman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Thijs Zeeman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers