Een markante persoonlijkheid. Die omschrijving is beslist van toepassing op radio- en televisiemaakster Harmke Pijpers. Niet alleen haar verschijning is onderscheidend te noemen. Ook haar stemgeluid en verzorgde taalgebruik zijn buitengewoon herkenbaar.

Radio
Jarenlang is Harmke Pijpers (mede)samensteller en presentator van VPRO radioprogramma’s als  Villa-VPRO en Het Balcon. Een van de bekendste radioprogramma’s waaraan zij op diverse manieren medewerking verleent, is Het Gebouw. Daarnaast werkt Harmke mee aan allerlei hoorspelproducties en verzorgt zij voor diverse VPRO-programma’s sketches en imitaties.

Televisie
Op televisie maakt Harmke Pijpers aanvankelijk programma’s voor de RVU. Een serie waarin zij vooraanstaande Arabische vrouwen portretteert onder de titel Arabische Verkenningen verdient een nominatie op het New York Documentary Festival. Voor de AVRO maakt zij vervolgens de series Nederland volgens Pijpers en Pijpers pakt uit. Bij de AVRO presenteert Harmke ook het kunstprogramma Opium en het interviewprogramma Tien lastige vragen. Van 1995 tot 2005 is zij bovendien een van de presentatoren van het Radio 1 Journaal. Vervolgens presenteert zij van 2005 tot 2006 afleveringen van het TALPA-programma NSE (Nieuws, Sport en Entertainment).

Harmke Pijpers is onder meer in te zetten als presentator, dagvoorzitter en interviewer.

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers zijn op aanvraag en worden uitsluitend op offerte basis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze presentator kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Harmke Pijpers spreekt graag over:

Harmke Pijpers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harmke Pijpers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21