20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harmke Pijpers Copyright foto: BNR

Harmke Pijpers als spreker boeken

Harmke Pijpers is de ideale keuze als u op zoek bent naar een inspirerende, ervaren spreker voor uw evenement! Haar naam staat synoniem voor diepgang, veelzijdigheid en expertise in de media- en communicatiewereld. Op deze pagina ontdekt u waarom Harmke Pijpers de ideale keuze is voor uw volgende evenement en krijgt u een diepgaand inzicht in haar indrukwekkende carrière en de onderwerpen die zij behandelt.

Harmke Pijpers

Dagvoorzitter & presentatrice

Media en communicatie zijn onmisbaar in onze hedendaagse maatschappij. Het kiezen van dit onderwerp voor uw evenement biedt een schat aan inzichten en praktische kennis. Harmke Pijpers, met decennia ervaring in dit veld, spreekt over de evolutie van media, de impact van communicatie op de samenleving, en de toekomst van digitale media. Ze biedt een unieke kijk op hoe media ons dagelijks leven beïnvloeden en geeft praktische tips over effectieve communicatie.

Harmke Pijpers inhuren als dagvoorzitter

Het boeken van Harmke Pijpers voor uw evenement als dagvoorzitter of presentatrice is een eenvoudig en transparant proces. Vanaf het eerste contact tot aan de dag van de lezing, staan wij klaar om u te ondersteunen. U ontvangt binnen 24 uur een offerte, en we begeleiden u stap voor stap door het proces, waarbij we alle vragen beantwoorden en zorgen wegnemen.

Biografie van Harmke

Harmke Pijpers, een gevestigde naam in de Nederlandse media, heeft een rijke en veelzijdige carrière achter de rug. Haar reis begon in de jaren ’70, waarna ze snel naam maakte als een getalenteerde en veelzijdige mediapersoonlijkheid. Harmke werd in de jaren ’80 bekend door haar werk voor het VPRO-radioprogramma ‘Het Gebouw’, een innovatief en spraakmakend programma dat haar landelijke bekendheid opleverde.

Haar talent bleef niet onopgemerkt, en in 2000 maakte ze de overstap naar de AVRO, waar ze het kunstprogramma ‘Opium’ presenteerde, zowel op radio als televisie. Harmke’s veelzijdigheid bleek verder uit haar werk bij de RVU, waar ze de programma’s ‘Uitstappen’ en ‘Arabische Verkenningen’ presenteerde, met de laatste die zelfs een nominatie ontving op het New York Documentary Festival.

Eind 2005 werd ze een van de gezichten van de nieuwe televisiezender Talpa, waar ze naast Beau van Erven Dorens het showprogramma ‘NSE’ presenteerde. Maar Harmke’s passie bleef bij de radio; sinds april 2009 presenteert ze het wekelijkse programma ‘Denktank’ voor BNR Nieuwsradio, gericht op wetenschap en innovatie. Bovendien presenteert ze sinds augustus 2010 het programma ‘Gezond’, waar ze luisteraars bijpraat over de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

In haar vroegere jaren bij BNR presenteerde Harmke ‘De Frontline’, een middagprogramma dat zich richtte op actuele thema’s. Al sinds de jaren ’70 actief in de media, heeft ze een breed scala aan werkzaamheden verricht. Ze was (mede)samensteller en presentator van verschillende VPRO-programma’s, zoals ‘VPRO-Vrijdag’, ‘Villa-VPRO’, ‘Het Balcon’ en ‘VPRO’s Nieuwsberichten’. Haar bekendheid groeide als presentator en interviewer van ‘Het Gebouw’, waarvoor ze ook buitenlandreportages maakte.

Harmke als spreker

Als spreker belichaamt Harmke Pijpers authenticiteit en boeit ze haar publiek met haar oprechte enthousiasme en niet aflatende streven naar uitmuntendheid. Haar diepgaande kennis van de menselijke psychologie stelt haar in staat om op persoonlijk niveau contact te maken met een divers publiek, waardoor een betekenisvolle dialoog en inspirerende actie wordt bevorderd. Of het nu gaat om het geven van keynotes op prestigieuze conferenties of het leiden van intieme workshops, Pijpers’ dynamische presentatie en tot nadenken stemmende inhoud laten een blijvende indruk achter, wekken een vonk van nieuwsgierigheid op en zorgen voor positieve verandering.

Voor de AVRO maakte Harmke de serie ‘Nederland volgens Pijpers’, gevolgd door ‘Pijpers pakt uit’, waarin ze buitenlandse schrijvers, musici, wetenschappers en andere interessante gasten volgde tijdens hun verblijf in Nederland. Ze presenteerde ook de radio- en televisie-editie van het kunstprogramma ‘Opium’ en was presentator van ‘Tien lastige vragen’.

Vanaf de oprichting in 1995 tot 2005 was Harmke een van de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal. Haar rol bij Talpa begon in 2005, waar ze, naast Beau van Erven Dorens, het programma ‘NSE’ presenteerde.

Met zo’n uitgebreide en diverse achtergrond is Harmke Pijpers niet alleen een expert in media en communicatie, maar ook een boeiende en veelzijdige spreker. Haar ervaringen en inzichten zijn van onschatbare waarde voor elk publiek dat op zoek is naar verdieping en inspiratie. Het boeken van Harmke voor uw evenement betekent het binnenhalen van een ware vakvrouw, wiens verhalen en ervaringen uw publiek zullen boeien en inspireren.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Harmke Pijpers

Schrijf een review

Video met Harmke Pijpers

Meer informatie & boekingen

Harmke Pijpers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harmke Pijpers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers