20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Geert Gordijn

Geert Gordijn als spreker boeken

Geert Gordijn is een gastspreker die elke bijeenkomst of evenement een onvergetelijke impact geeft. Met zijn unieke benadering van onderwerpen, gecombineerd met een diepgaande kennis en charismatische uitstraling, is Geert Gordijn dé keuze voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een inspirerende en verrijkende sprekerservaring. Zijn expertise in de journalistiek en media, gecombineerd met zijn vermogen om ingewikkelde zaken helder en boeiend te presenteren, maakt hem een uitstekende keuze voor diverse soorten evenementen.

Geert Gordijn

Verslaggever

Over journalistiek en media

Journalistiek en media zijn cruciale aspecten van onze samenleving die constant in ontwikkeling zijn. Geert Gordijn neemt zijn publiek mee op een ontdekkingsreis door de dynamische wereld van nieuws, media en communicatie. Zijn lezingen bieden een diep inzicht in hoe nieuws wordt gemaakt, de impact van sociale media, en de uitdagingen van objectieve verslaggeving in een snel veranderende wereld. Hij behandelt onderwerpen zoals media-ethiek, de toekomst van digitale media, en de rol van journalistiek in het handhaven van een gezonde democratie.

Geert Gordijn inhuren voor een lezing

Het inhuren van Geert Gordijn voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings staan wij klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot de daadwerkelijke boeking. We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw wensen en de details van het evenement te bespreken. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Ons team zorgt voor uitgebreide support voor, tijdens en na het evenement, zodat uw ervaring met Geert Gordijn vlekkeloos verloopt.

Biografie van Geert Gordijn

Geert Gordijn is een naam die synoniem staat voor kwalitatieve journalistiek en boeiende mediapresentaties. Met meer dan twee decennia ervaring in de journalistiek heeft hij zich gevestigd als een toonaangevende figuur in de Nederlandse media. Zijn carrière begon bij regionale kranten, waar hij een scherp oog ontwikkelde voor lokaal nieuws en gemeenschapsverhalen. Deze vroege ervaringen vormden de basis voor zijn latere werk bij nationale media.

Na zijn succes in de geschreven journalistiek, maakte Geert de overstap naar televisie, waar hij naam maakte als een doordachte en boeiende nieuwslezer en reporter. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek, maakte hem een geliefde figuur onder kijkers. Geert’s expertise strekt zich uit van politieke verslaggeving tot diepgaande interviews met sleutelfiguren in de maatschappij.

Naast zijn werk in de media, heeft Geert zich ook ontpopt als een veelgevraagd spreker en moderator. Zijn lezingen en discussies zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en aangepast aan het specifieke publiek. Hij weet hoe hij een zaal moet boeien met zijn verhalen, anekdotes en scherpe analyses. Zijn lezingen zijn niet alleen leerzaam, maar ook vermakelijk, wat hem een ideale keuze maakt voor conferenties, seminars en bedrijfsevenementen.

Geert’s bijdrage aan de journalistiek en media is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder prijzen voor zijn reportages en bijdragen aan de journalistieke integriteit. Deze erkenningen benadrukken zijn toewijding en vakmanschap als journalist en spreker.

Door zijn jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en aansprekende presentatiestijl is Geert Gordijn een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook nieuwe perspectieven, inspireren tot nadenken en leiden vaak tot levendige discussies. Zijn aanwezigheid op uw evenement garandeert een verrijkende ervaring voor alle deelnemers.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Geert Gordijn

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Geert Gordijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Geert Gordijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers