20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Hanna Verboom - Sociaal ondernemer

Hanna Verboom Sociaal ondernemer

Hanna Verboom als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook een unieke blik werpt op belangrijke thema’s, dan is Hanna Verboom de perfecte keuze. Met haar achtergrond in filmmaken en sociaal ondernemerschap brengt Hanna een rijkdom aan ervaring en diepgang naar uw evenement. Deze pagina belicht Hanna Verboom en haar deskundigheid, en geeft u inzicht in wat u kunt verwachten wanneer u haar boekt als spreker.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Hanna Verboom
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Hanna Verboom

Duurzaamheid, vrouwelijk leiderschap en mentale gezondheid

Hanna Verboom spreekt gepassioneerd over onderwerpen zoals duurzaamheid, vrouwelijk leiderschap en mentale gezondheid. Met haar persoonlijke ervaringen en professionele inzichten inspireert ze haar publiek tot nadenken en actie. Haar lezingen zijn verrijkt met voorbeelden uit haar carrière als filmmaker en sociaal ondernemer, waarbij ze complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk maakt. Kies voor Hanna als uw gastspreker en verrijk uw evenement met diepgaande dialogen over deze essentiële onderwerpen.

Hanna Verboom inhuren voor een lezing

Het proces om Hanna Verboom te boeken is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Quality Bookings, bespreek uw wensen en ontvang binnen 24 uur een offerte. Onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support zorgen voor een soepele ervaring. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Biografie van Hanna Verboom

Geboren als dochter van ontwikkelingswerkers, bracht Hanna Verboom haar jeugd door in Oost-Afrika, waar ze de kracht van verhalen leerde begrijpen. Deze vroege ervaringen vormden de basis voor haar latere carrière als filmmaker en sociaal ondernemer. Na haar studies in Economie en Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam, startte ze haar loopbaan als presentatrice en verwierf nationale bekendheid bij BNN. Haar film ‘Alice’ (2015) markeerde haar als een serieuze speler in de filmindustrie.

+ lees meer

In 2009 begon Hanna haar reis als sociaal ondernemer met het oprichten van Get It Done, een platform dat mensen leert over de kracht van geven. Later richtte ze Cinetree op, een filmplatform dat zich richt op impactvolle films. Hanna’s veelzijdigheid en diepgaande inzichten maken haar een unieke spreker. Ze spreekt openlijk over haar persoonlijke strijd met een bipolaire stoornis en zet zich in voor het bespreekbaar maken van mentale gezondheid. Haar werk als filmmaker en ondernemer, gecombineerd met haar persoonlijke ervaringen, geven haar een unieke invalshoek als spreker.

Waarom Hanna Verboom boeken?

Hanna Verboom brengt een combinatie van passie, professionaliteit en diepgaande inzichten naar uw evenement. Met haar unieke achtergrond en ervaringen biedt ze een frisse kijk op thema’s als duurzaamheid, vrouwelijk leiderschap en mentale gezondheid. Door haar te boeken, haalt u niet alleen een inspirerende spreker in huis, maar ook een verhaal dat resonantie en impact heeft. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie over de beschikbaarheid en kosten, en zorg ervoor dat uw volgende evenement onvergetelijk wordt met Hanna Verboom als spreker.

Meer informatie & boekingen

Hanna Verboom inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Hanna Verboom
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers