De mooie, jonge actrice Hanna Verboom timmert in binnen- en buitenland flink aan de weg, met hoofdrollen in televisieseries en films. Zij is ook in te huren als presentator van uw evenement.

Looks & talent
Hanna Verboom wordt geboren in België, maar groeit op in Afrika. Sinds haar twaalfde jaar woont zij in Nederland, waar zij aan het Sint-Laurenscollege in Rotterdam een Vwo-opleiding volgt en daarna zowel filosofie als economie gaat studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tegelijkertijd gaat haar modellencarrière van start, wint Hanna een Elite Model Look-wedstrijd en is zij te zien in diverse commercials. Daarnaast begint zij zich professioneel te bekwamen in het acteren.

Co-assistent
Bekendheid bij het grote publiek verwerft Hanna Verboom als presentatrice van het muziekprogramma Top of the Pops en door een hoofdrol in de romantische filmkomedie Snowfever. Ook krijgt zij een rol in de Amerikaanse bioscoopfilm Deuce Bigalow: European Gigolo die voor een deel in Nederland wordt opgenomen. Vanaf 2007 heeft Hanna Verboom een hoofdrol in de televisieserie De Co-assistent, een succesvolle serie die een uitgebreid vervolg krijgt. Ook is zij te zien in de thriller Drifter en in de serie The Interior. Vervolgens speelt ze onder meer in de avonturenfilm The Seven of Daran en in het docudrama Me & Mr Jones. Sinds 2010 is Hanna Verboom bovendien prominent aanwezig in de BNN-televisieserie Feuten en in de bioscoopfilm Feuten: Het Feestje.

Naast haar acteerwerk zet Hanna Verboom zich in voor goede doelen, waaronder de mede door haar opgerichte organistie ‘Get It Done’, die geld inzamelt om kleinschalige hulpprojecten te financieren.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Hanna Verboom spreekt graag over:

Hanna Verboom boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hanna Verboom. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21