20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Chris Zegers - Wereldreiziger & Presentator Copyright foto: Ron Tetteroo

Chris Zegers als spreker boeken

Zoekt u een veelzijdige en inspirerende dagvoorzitter? Chris Zegers, bekend van zijn reisprogramma’s en acteerwerk, is een uitstekende keuze. Met zijn rijke ervaring in verschillende mediafacetten brengt hij een unieke energie en perspectief naar uw evenement. Deze pagina biedt een uitgebreid inzicht in wat Chris als spreker te bieden heeft en hoe hij uw evenement kan verrijken.

Chris Zegers

Wereldreiziger & Presentator

Over reizen en ervaringen delen

Reizen verrijkt de ziel en niemand weet dat beter dan Chris Zegers. Als ervaren reiziger en dagvoorzitter heeft hij een schat aan verhalen en inzichten verzameld. Chris spreekt over de impact van reizen op persoonlijke groei en cultureel begrip. Van avontuurlijke expedities tot culturele immersies, Chris deelt lessen en verhalen die ieder publiek kunnen boeien. Hij biedt ook inzicht in het creëren van kansen en het denken in mogelijkheden, een onderwerp dat zeer relevant is voor zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele groei.

Chris Zegers inhuren voor een lezing

Het boeken van Chris Zegers voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudige en soepele ervaring. Ons team bij Quality Bookings begeleidt u door het hele proces, van het eerste contact tot de dag van het evenement. We nemen eventuele drempels weg en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over alle stappen en opties. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en tevredenheidsgarantie, bent u verzekerd van een moeiteloze ervaring.

Biografie van Chris Zegers

Chris Zegers, een icoon van de Nederlandse televisie en film, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd die veel verder gaat dan zijn rol als presentator. Bekend geworden als acteur en zanger, heeft Chris een divers portfolio opgebouwd, beginnend met zijn acteerdebuut in de serie “Oppassen”. Zijn talenten strekten zich uit naar rollen in bekende series als “Onderweg naar Morgen” en “Hartslag”, en films zoals “Ron Goossens Low Budget Stuntman” en “Liever Verliefd”.

+ lees meer

Zijn reisavonturen begonnen in 2001, wat hem tot een van de meest herkenbare gezichten in Nederlandse reisprogramma’s maakte. Zijn betrokkenheid bij programma’s als “One Way Ticket”, “Yorin Travel”, en “3 Op Reis” hebben hem een reputatie gegeven als een gepassioneerde en deskundige reiziger. Deze ervaringen hebben hem unieke inzichten gegeven die hij deelt in zijn lezingen.

Naast zijn televisiewerk, heeft Chris ook schitterend acteerwerk verricht in de Amerikaanse film “Shaka Zulu” en heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de film “Lotus”, die genomineerd werd voor twee Gouden Kalveren. Zijn muzikale talent kwam naar voren in zijn samenwerking met het Noord Nederlands Orkest tijdens de theatertour “Symphonic Echoes of Pink Floyd”.

Met een achtergrond in economie, brengt Chris een unieke mix van ervaring en kennis naar zijn lezingen. Hij spreekt over thema’s als het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, geïnspireerd door zijn ambitie voor een rijk leven aan ervaringen en herinneringen, meer dan enkel een succesvolle carrière.

Zijn veelzijdige carrière, gecombineerd met zijn passie voor reizen en zijn talent om verhalen te vertellen, maken Chris Zegers een uitzonderlijke keuze voor uw evenement. Met Quality Bookings’ belofte van uitgebreide ondersteuning en tevredenheidsgarantie, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is. Boek Chris Zegers nu en breng een wereld van ervaring en inspiratie naar uw podium.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Chris Zegers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Chris Zegers

Meer informatie & boekingen

Chris Zegers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Chris Zegers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers