20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Duurzaamheid is een hot topic
20 januari 2024

Duurzaamheid is een hot topic

Duurzaamheid is tegenwoordig een onderwerp dat in bijna elk gesprek en elke sector aan de orde komt. Het is meer dan alleen een modewoord; het is een noodzakelijke overweging voor de toekomst van onze planeet. Duurzaam leven en werken gaat niet alleen over milieubescherming, maar ook over het creëren van een leefbare wereld voor toekomstige generaties. Dit houdt in dat we verantwoord omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen, streven naar een groene economie en bewustzijn creëren over de impact van onze dagelijkse keuzes.

Duurzaamheid: een sleutel tot de toekomst

Bij Sprekersbureau Quality Bookings begrijpen we het belang van duurzaamheid en de rol die inspirerende sprekers kunnen spelen in het verspreiden van deze belangrijke boodschap. Ons aanbod van sprekers over dit onderwerp is divers en deskundig. Zij bieden niet alleen inzicht in de huidige staat van onze wereld, maar dragen ook bij aan de vorming van een duurzamere toekomst.

Hanna Verboom – de kracht van creatieve duurzaamheid

Hanna Verboom is een indrukwekkende figuur als het gaat om het combineren van creativiteit met duurzaamheid. Als oprichter van het platform Cinetree en een gepassioneerd pleitbezorger voor duurzame initiatieven, brengt Hanna een frisse en artistieke benadering van duurzaamheid. Door haar werk in de filmindustrie heeft ze een uniek platform gecreëerd om verhalen te vertellen die bewustzijn en actie stimuleren op het gebied van duurzame ontwikkeling. Meer over Hanna en haar werk vind je op haar sprekerspagina.

Helga van Leur – weerspiegeling van klimaatbewustzijn

Helga van Leur is een bekende naam in de meteorologie en een icoon als het gaat om klimaat en duurzaamheid. Haar uitgebreide achtergrond in meteorologie en haar ervaring als televisiepresentatrice maakt haar tot een boeiende en informatieve spreker. Helga verbindt wetenschappelijke aspecten van het weer met de bredere impact ervan op onze planeet, en biedt praktische inzichten in het belang van duurzaam handelen. Ontdek meer over Helga en haar lezingen op haar sprekerspagina.

Herman Wijffels – een duurzame visie op economie en maatschappij

Herman Wijffels is een autoriteit op het gebied van duurzaamheid, economie en maatschappelijke verandering. Met rollen als voorzitter van de Rabobank en lid van de Wereldbank heeft hij een rijke ervaring in zowel het bedrijfsleven als in internationale financiële instellingen. Herman biedt diepgaande inzichten in hoe een nieuw economisch bewustzijn kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Leer meer over Herman en zijn bijdragen op zijn sprekerspagina.

Jan Rotmans – transformatie naar duurzaamheid

Jan Rotmans, professor in duurzaamheid en transities, is een vooraanstaand expert op het gebied van duurzame veranderingen binnen maatschappijen. Hij biedt een unieke kijk op de evolutie naar een duurzamere toekomst en inspireert zijn publiek met motiverende en eye-openende lezingen. Jan behandelt complexe onderwerpen als klimaatverandering en circulaire economie op een toegankelijke wijze. Meer informatie over Jan vind je op zijn sprekerspagina.

Reinier van den Berg – klimatoloog met passie

Reinier van den Berg is niet alleen een expert in klimaatverandering, maar ook een enthousiaste voorvechter van duurzaamheid. Met zijn levendige presentaties en diepgaande kennis over weersverschijnselen zoals tornado’s, weet hij zijn publiek te boeien en te informeren over de urgentie van klimaatvriendelijke acties. Zijn werk als ambassadeur voor diverse milieuorganisaties getuigt van zijn toewijding aan onze planeet. Ontdek meer over Reinier en zijn werk op zijn sprekerspagina.

Bij Sprekersbureau Quality Bookings geloven we dat deze sprekers een cruciale rol spelen in het vormgeven van een duurzamere toekomst. Door hun ervaringen, kennis en passie te delen, inspireren ze ons allemaal om actie te ondernemen voor een betere wereld. Bent u geïnteresseerd in het boeken van een van deze sprekers voor uw volgende evenement? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Samen kunnen we werken aan een groenere, duurzamere toekomst.