20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Helga van Leur Copyright foto: ANP

Helga van Leur als spreker boeken

Helga van Leur is een naam die niet alleen weerklinkt in de wereld van de meteorologie en klimatologie, maar ook steeds vaker gehoord wordt op podia door heel Nederland. Met een indrukwekkende carrière als weervrouw, waarin zij complexe klimaat- en weerpatronen toegankelijk maakte voor het grote publiek, heeft Helga van Leur zich ontwikkeld tot een veelgevraagde spreker op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid en motivatie. Haar vermogen om urgente en soms abstracte thema’s om te zetten in heldere, begrijpelijke en actiegerichte boodschappen maakt haar een ideale kandidaat voor uw volgende evenement. Ontdek waarom Helga van Leur de perfecte aanvulling is voor uw programma en hoe haar unieke inzichten en ervaringen uw publiek kunnen inspireren en motiveren.

Helga van Leur

Duurzaamheid & klimaat

Helga van Leur spreekt tijdens congressen en seminars over een breed scala aan onderwerpen die raken aan klimaatverandering, duurzaamheid, en de impact van weer op ons dagelijks leven. Met haar achtergrond als meteoroloog combineert Helga wetenschappelijke nauwkeurigheid met een toegankelijke presentatiestijl. Haar lezingen staan bekend om de interactieve elementen, waarbij ze het publiek actief betrekt en complexe materie vertaalt naar praktische adviezen en inzichten. Door haar ervaring als weerpresentator heeft ze een uniek vermogen ontwikkeld om ingewikkelde informatie op een boeiende en verstaanbare manier over te brengen, waardoor elk onderwerp, hoe technisch ook, begrijpelijk wordt voor een breed publiek.

Helga van Leur als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Helga van Leur een unieke mix van professionaliteit, warmte en scherpte. Ze weet thema’s rond klimaatverandering, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid aan elkaar te koppelen met persoonlijke anekdotes en relevante voorbeelden. Helga’s ervaring in de mediawereld stelt haar in staat om gesprekken soepel te leiden, panelleden uit te dagen en de interactie met het publiek te stimuleren. Haar vermogen om snel te schakelen en diepgang te bieden maakt haar een ideale moderator voor evenementen die zowel informatief als inspirerend willen zijn.

Over klimaatverandering

Klimaatverandering is een onderwerp dat ons allemaal aangaat. Het is een complexe uitdaging met verstrekkende gevolgen voor onze planeet, economie en samenleving. Helga van Leur helpt haar publiek de wetenschap achter klimaatverandering te begrijpen en de urgentie van het probleem in te zien. Door middel van haar lezingen biedt ze concrete handvatten voor wat individuen en organisaties kunnen doen om een positieve impact te hebben. Ze bespreekt de nieuwste ontwikkelingen in het veld, demystificeert veelvoorkomende misvattingen en benadrukt inspirerende voorbeelden van klimaatactie.

Helga van Leur inhuren voor een lezing

Het boeken van Helga van Leur voor een lezing is een gestroomlijnd proces, ontworpen om u te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, ons team staat klaar om te zorgen voor een soepele ervaring. We beginnen met het bespreken van uw behoeften en voorkeuren, gevolgd door het adviseren over de beste invulling van Helga’s bijdrage aan uw evenement. Vervolgens coördineren we alle logistieke details, van technische vereisten tot specifieke verzoeken. Ons doel is om de organisatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Helga van Leur

Helga van Leur is een van de bekendste weergezichten van Nederland. Na haar studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek en Fysische Geografie, koos Helga voor een carrière in de meteorologie. Ze werd al snel een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie, waar ze ruim 20 jaar lang als weervrouw optrad. Helga’s passie voor het weer en het klimaat gaat verder dan de televisiestudio’s; ze is diep betrokken bij educatie en bewustwording rondom klimaatverandering.

Gedurende haar carrière heeft Helga zich ontpopt als een veelzijdige professional, wiens expertise niet beperkt blijft tot het weer. Ze is actief als spreker, dagvoorzitter, en adviseur op het gebied van klimaat, duurzaamheid en motivatie. Helga’s benadering is altijd geworteld in wetenschap, maar met een duidelijke focus op de praktische implicaties voor individuen, bedrijven en gemeenschappen.

Haar bijdragen aan de publieke discussie over klimaat en milieu zijn talrijk, variërend van lezingen en workshops tot bijdragen in de media. Helga is een fervent pleitbezorger voor duurzame ontwikkeling en zet zich in voor het vergroten van het bewustzijn over de manieren waarop we positieve veranderingen kunnen aanbrengen in onze levensstijl en bedrijfsvoering. Haar vermogen om complexe thema’s te vertalen naar actiegerichte inzichten heeft haar tot een geliefde spreker gemaakt op nationale en internationale podia.

Missie van Helga van leur

Door haar jarenlange ervaring met het presenteren van weerberichten heeft Helga een unieke vaardigheid ontwikkeld om ingewikkelde wetenschappelijke informatie op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Dit, gecombineerd met haar charismatische persoonlijkheid en diepgaande kennis, maakt haar tot een inspirerende spreker die in staat is om mensen van alle leeftijden en achtergronden te motiveren en te informeren.

Helga’s betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties strekt zich ook uit tot haar persoonlijke leven, waar ze zich inzet voor diverse initiatieven die bijdragen aan een duurzamere wereld. Haar toewijding aan deze zaak is een belangrijke drijfveer in haar werk en leven, en ze blijft een invloedrijke stem in het debat over hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op onze planeet.

In een wereld die steeds meer geconfronteerd wordt met de uitdagingen van klimaatverandering en duurzaamheidsvraagstukken, staat Helga van Leur klaar om haar inzichten, ervaringen en passie te delen. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook een oproep tot actie, bedoeld om te inspireren tot verandering en bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen. Met Helga van Leur kiest u voor een spreker die niet alleen uw evenement verrijkt, maar ook een blijvende impact achterlaat op uw publiek.

Helga van Leur als auteur

Naast haar indrukwekkende carrière in meteorologie en klimaatbewustzijn, ontpopt Helga van Leur zich ook als een getalenteerde auteur. Samen met de gerenommeerde sterrenkundige Govert Schilling, bracht ze in 2020 het boek ‘Dag & Nacht – De hemel verklaard‘ uit. Dit boek, dat een diepgaande blik werpt op alles wat er aan de hemel te zien is, van de zon en de wolken tot de sterren en planeten, is een must-read voor iedereen die gefascineerd is door het heelal en de wonderen van het weer.

Het boek heeft sinds de lancering veel aandacht gekregen en is nog steeds verkrijgbaar bij zowel fysieke boekhandels als online via platformen als Libris, Bruna, Bookspot/Ako, en Bol.com. ‘Dag & Nacht’ onderscheidt zich door de toegankelijke manier waarop complexe astronomische en meteorologische concepten worden uitgelegd, waardoor het geschikt is voor een breed publiek. De enthousiaste reacties die Helga en Govert nog bijna dagelijks ontvangen, getuigen van de impact en de blijvende relevantie van het boek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Helga van Leur

"Quality Bookings heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Zelfs op korte termijn zijn ze in staat datgene te realiseren wat we als klant graag wilden. We waren erg blij met Helga van Leur als dagvoorzitter. Ze droeg de dag en was flexibel, behulpzaam en wist uitstekend de sfeer van de dag in te schatten."

― Marc Brink

"De presentatie is goed verlopen en deze sloot aan bij de doelgroep. Op de avond zelf veel positieve reacties van onze klanten ontvangen."

― Anoniem

"Helga was één van onze gastsprekers. Ze nam het publiek mee in haar verhaal en de deelnemers waren zeer onder de indruk van haar presentatie! Helga is een zeer warme, zonnige persoonlijk waar het enthousiasme vanaf straalt. Het was zeer voor herhaling vatbaar."

― Anoniem

"Was een topavond: doelstelling bereikt, goede sfeer en een uitstekende rol van Helga. Daar doen we het voor. Top Helga. Op naar de volgende."

― Anoniem
Schrijf een review

Video met Helga van Leur

Meer informatie & boekingen

Helga van Leur inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Helga van Leur
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers