Helga van Leur (1970) behoort tot de bekendste en meest gewaardeerde meteorologen van Nederland. Niet alleen om haar kennis van het weer en klimaat, ook om haar professionele en ontspannen presentaties. Die bijzondere combinatie maakt dat veel bedrijven Helga Van Leur graag inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Het weer en meer met Helga van Leur

Als presentator van weerberichten is de naam van Helga van Leur voor altijd verbonden met RTL 4. Meer dan twintig jaar vormde deze spreker de vaste afsluiter van het RTL Nieuws. Daarnaast had ze haar wekelijkse weerrubriek, Wat een weer, bij RTL Late Night, het avondprogramma van collega presentator Humberto Tan. In 2017 zette zij een punt achter haar carrière als weervrouw.

Ook u kunt Helga van Leur inhuren

Sinds haar afscheid van omroepland legt Helga de nadruk op haar carrière als spreker, presentator en dagvoorzitter. Ze is beschikbaar voor uiteenlopende congressen en evenementen. Als spreker legt ze veel nadruk op onderwerpen als klimaatbeheersing, duurzaamheid en gedrag. Ook geeft zij leiding aan workshops en inspiratie- en kennisbijeenkomsten over klimaatverandering en duurzaamheid en werkt ze als coach.

Van Leur studeerde in Wageningen ‘Bodem, Water en Atmosfeer’. In 1994 laat zij zich inhuren door Meteo Consult, waar ze voor kranten en tv- en radiozenders weerberichten verzorgt. In 1997 gaat ze als freelancer aan de slag bij RTL 4; een relatie die lang stand zal houden. Sinds haar vertrek bij RTL heeft ze weer meer tijd over voor losse opdrachten als spreker, presentator of dagvoorzitter. Ook u kunt haar in die rol inhuren. Bedrijven die eerder besloten de gelauwerde weervrouw te boeken, zijn  enthousiast over haar betrokkenheid en spontaniteit.

Contact opnemen met Helga van Leur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze spreker? Zoekt u een ervaren en gedreven presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Quality Bookings. Wij zijn u graag en goed van dienst bij het boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar, event of personeelsbijeenkomst.

 

Helga van Leur spreekt graag over:

Helga van Leur boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Helga van Leur. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21