Fatima Moreira de Melo

Met 257 officiële interlands en 35 doelpunten op haar naam, staat Fatima Moreira de Melo in de boeken als één van de bekendste Hockeyvrouwen van Nederland. Gezien haar uitstraling en professionaliteit, is zij een graag geziene spreker tijdens bedrijfsbijeenkomsten en sportgala’s. U kunt Fatima bovendien inhuren als presentator, gastvrouw en dagvoorzitter.

Veelzijdige sport- en showvrouw

Ze dankt haar exotische naam aan haar vader, een in Nederland gevestigde Portugese diplomaat. Fatima studeert rechten aan de Erasmusuniversiteit Rotterdam en blijkt een uitgesproken talent te bezitten voor de hockeysport. Ze neemt drie keer deel aan de Olympische Spelen. Met als onbetwist hoogtepunt: de gouden medaille van Peking in 2008.

In 2009 zet zij een punt achter haar succesvolle sportcarrière. Vanaf dat moment ontwikkelt zij zich meer en meer tot showvrouw. Ze bekwaamt zich in het vak van presentator en is te zien in ’t Mannetje van Talpa. Door de Rabobank laat zij zich inhuren voor een langlopende reclamecampagne. Lange tijd is ze het gezicht van de bank, die later presentator Humberto Tan weet te strikken voor een vergelijkbare rol.

Ook u kunt Moreira de Melo inhuren als spreker of dagvoorzitter

Oud-hockeyster Moreira de Melo blijkt al snel van veel markten thuis. Ze zingt, acteert in de BNN-soap Onderweg naar Morgen en is samen met onder anderen Boris Bekker lid van het pokerteam PokerStars Sportstars. Met regelmaat verschijnt de fotogenieke Fatima in de glossy’s. In 2012 weet ze Expeditie Robinson te winnen en ze ontwerpt een eigen sportkledinglijn.

Vanuit haar bedrijf Fatima Performance legt Moreira de Melo zich toe op hockey clinics, optredens als presentator van awardshows en (sport)gala’s en interviews. Als spreker verzorgt ze inspirerende lezingen over onder meer doorzettingsvermogen, motivatie en team spirit. Behalve als spreker en presentator kunt u haar inhuren als dagvoorzitter.

Contact opnemen met Fatima Moreira de Melo

Wilt u meer weten over de ervaring en mogelijkheden van Fatima Moreira de Melo als spreker, presentator van shows of dagvoorzitter van uw bedrijfsbijeenkomst en event? Neem voor meer informatie contact op met Quality Bookings. Wij kunnen deze sportieve en representatieve spreker desgewenst direct voor u boeken.

 

Fatima Moreira de Melo spreekt graag over:

Fatima Moreira de Melo boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fatima Moreira de Melo. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21