20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Martine Jansen

Martine Jansen als spreker boeken

Martine Jansen is dé expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en mentale veerkracht. Met een indrukwekkende achtergrond als internationaal gecertificeerd NLP Trainer, Brain-based Leadership & Training specialist, en Master NLP Practitioner & Coach, heeft Martine de tools en ervaring om uw publiek te inspireren tot positieve veranderingen in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Haar passie voor motiveren, verbinden en inspireren, gecombineerd met meer dan 10 jaar ervaring op het podium voor topklanten zoals ABN AMRO, Achmea, NN en ING, maakt haar de ideale spreker voor uw evenement.

Martine Jansen

Vitaliteit en mentale veerkracht

Als gastspreker weet Martine Jansen haar publiek te boeien met haar energieke en humoristische benadering. Ze creëert een onmiddellijke verbinding met haar luisteraars door verhalen en praktische tips te delen op een toegankelijke manier. Martine spreekt bevlogen over thema’s als vitaliteit, mindset, mindfulness, mentale veerkracht en effectieve communicatie. Haar vermogen om complexe concepten te vertalen naar alledaagse situaties, gecombineerd met haar unieke achtergrond in psychologie, NLP, mindfulness en theater, stelt haar in staat om een onvergetelijke impact te maken op haar publiek.

Martine Jansen als dagvoorzitter boeken

Martine Jansen blinkt uit als dagvoorzitter door haar vermogen om evenementen soepel en met de juiste toon te leiden. Ze gebruikt haar expertise in communicatie en groepsdynamiek om discussies te stimuleren, sprekers te ondersteunen en deelnemers actief te betrekken. Martine zorgt voor een sfeer waarin iedereen zich comfortabel voelt om bij te dragen en te leren, wat resulteert in een productieve en inspirerende ervaring voor alle aanwezigen.

Over vitaliteit, mindset en mentale veerkracht

De thema’s vitaliteit, mindset en mentale veerkracht zijn essentieel voor iedereen die streeft naar een gebalanceerd en vervuld leven. Martine Jansen deelt haar diepgaande kennis over hoe individuen de regie kunnen nemen over hun eigen leven, door mentaal en fysiek in balans te blijven. Ze biedt inzichten in hoe je veerkrachtig kunt blijven in het gezicht van uitdagingen en hoe een positieve mindset kan bijdragen aan zowel persoonlijke groei als professioneel succes.

Martine Jansen inhuren voor een lezing

Het boeken van Martine Jansen voor een lezing is een naadloos proces, ontworpen om elke drempel voor uw organisatie weg te nemen. Met de all-inclusive tarieven en de garantie van een offerte binnen 24 uur, biedt Quality Bookings de ondersteuning die u nodig heeft om een inspirerende en effectieve lezing te organiseren. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van het juiste thema tot de succesvolle uitvoering van het evenement.

Biografie van Martine Jansen

Martine Jansen heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande figuur in het veld van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met een rijke achtergrond die varieert van psychologie en NLP tot mindfulness en theater, heeft Martine een unieke benadering gecreëerd voor het inspireren van positieve verandering. Haar carrière begon met een diepe interesse in de menselijke psyche en de wens om anderen te helpen hun volledige potentieel te realiseren. Na het voltooien van haar studies in Psychologie, verdiepte Martine zich in NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), waar ze niet alleen een Master NLP Practitioner & Coach werd, maar ook een internationaal gecertificeerd trainer in NLP en Brain-based Leadership & Training.

Martine’s toewijding aan persoonlijke groei leidde haar naar mindfulness, waar ze zichzelf verder ontwikkelde als trainer, en naar het theater, waar ze zowel acteer- als toneelschoolervaring opdeed. Deze diverse achtergrond stelt Martine in staat om haar presentaties en workshops te verrijken met diepgaande inzichten en praktische oefeningen, waardoor haar sessies zowel educatief als entertainend zijn.

Gedurende haar meer dan tienjarige carrière als spreker heeft Martine gewerkt met vooraanstaande organisaties en op prestigieuze evenementen gesproken, waardoor ze een breed scala aan onderwerpen heeft kunnen behandelen die relevant zijn voor zowel individuen als bedrijven. Haar vermogen om op een persoonlijk niveau te verbinden met haar publiek, gecombineerd met haar expertise in vitaliteit, mindset, mindfulness, mentale veerkracht en communicatie, maakt haar een gewilde spreker op nationale en internationale podia.

Martine’s missie is om mensen te begeleiden naar een leven waarin ze niet alleen overleven, maar ook floreren. Ze is gepassioneerd over het delen van haar kennis en ervaring om anderen te helpen zelf de regie te nemen over hun eigen leven. Met Martine Jansen kiest u voor een spreker die niet alleen informeert en inspireert, maar ook echt een blijvende impact maakt op uw publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Martine Jansen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Martine Jansen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Martine Jansen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers