Televisiemaker, zanger en acteur Ewout Genemans is te boeken als presentator.

ZOOP
Ewout Genemans, die onder meer een opleiding aan Toneelschool Rabarber volgde, krijgt nationale bekendheid door zijn rol in de populaire televisieserie ZOOP. Hij speelt ook in de drie daaruit voortvloeiende bioscoopfilms ZOOP in Afrika, ZOOP in India en ZOOP in Zuid-Amerika. Hierna werkt Genemans een jaar bij het castingbureau Kemna Casting en gaat hij zich steeds meer op het presenteren richten. Jarenlang presenteert Genemans Willem Wever voor de NCRV; ook is hij de vaste vervanger van Pepijn Gunneweg in de BZT-Show. In 2008 presenteert Genemans het televisieprogramma Sudokidz beurtelings met Renate Schutte. Later presenteert hij De Museumbende. In 2010 is Genemans te zien als presentator van Wie wordt Kruimeltje? en in een gastrol in de serie S!NGLE. Sinds 2011 doet Ewout Genemans presentatiewerk voor de AVRO. Bij die omroep presenteert hij bijvoorbeeld Onder Wibi’s Vleugels en de internationale finale van het Junior Eurovisiesongfestival.

Ratatouille
Ewout Genemans is ook actief als stemacteur. Zo heeft hij onder andere de rat Remy, de hoofdpersoon in de Disney/Pixar-animatiefilm Ratatouille, een stem gegeven en is hij te horen geweest in diverse reclameboodschappen. Verder produceert en ontwikkelt hij programma’s, zoals Fans! (voor SBS 6).

Ewout Genemans is te boeken als spreker over ondernemerschap en als presentator .

Ewout Genemans spreekt graag over:

Ewout Genemans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ewout Genemans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21