20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ewout Genemans

Ewout Genemans als spreker boeken

Ewout Genemans. De televisiekijker kent hem als presentator van televisieprogramma’s voor RTL zoals Verslaafd, Bureau Burgwallen en Beruchte Gevangenissen. Ook als televisieproducent van programma’s als Dream School en Ex on the Beach timmert hij al jarenlang aan de weg. Zijn brede journalistieke ervaring en voorkeur op het gebied van onderwerpen met een randje zorgen dat veel organisaties hem boeken als presentator, dagvoorzitter of spreker voor hun evenement.

Ewout Genemans

Presentator & ondernemer

Ewout Genemans (1985) begint zijn televisiecarrière als acteur en maakt vanaf 2004 furore in de bekende Nederlandse jeugd-soapserie ZOOP. In de jaren erna speelt hij in bijbehorende films Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Zuid-Amerika. Het is 2007 als zijn loopbaan een belangrijke wending neemt. Hij gaat aan de slag als presentator van Willem Wever en vertolkt dezelfde rol vervolgens ook in Sudokidz en op invalbasis voor de BZT-Show.

In 2008 begint Ewout samen met Jon Karthaus het productiebedrijf No Pictures Please. Het biedt hem de ruimte om zijn horizon te verbreden en in 2008 en 2009 bedenkt hij diverse items en reclamespotjes voor Nickelodeon en Nederland 3. Tegen die tijd is hij zowel acteur, presentator als televisieproducent. Het leidt tot steeds meer aanvragen van organisaties die hem willen inhuren als spreker voor een lezing.

Succes als programmamaker en presentator

In 2011 gaat Ewout alleen verder met No Pictures Please en vanaf dan worden zijn televisieproducties steeds groter. Bekende en succesvolle formats van het bedrijf zijn onder meer Ik heb HET nog nooit gedaan (2013), From Russia with Love (2014), Dream School (2017) en Ex on the Beach (2018).

In dezelfde periode verricht Ewout nog steeds veel presentatiewerkzaamheden voor diverse programma’s. Zo schittert hij met de presentatie van het Junior Songfestival (2010), Gouden Televizier-Ring Gala (2011), Echte Penoze (2013), Beruchte Gevangenissen (2017), Bureau Burgwallen (2019) en Verslaafd (2019).

Spreker boeken over thema’s met een randje

Veel van de door Ewout geproduceerde en gepresenteerde programma’s delen een belangrijk kenmerk: ze zijn vaak spraakmakend en gaan over onderwerpen met een randje. Veelal zijn er raakvlakken met politie, veiligheid of justitie.

In deze hoek boeken veel organisaties Ewout dan ook als dagvoorzitter of presentator. Met zijn journalistieke achtergrond en toegankelijke spreekstijl is hij echter veelzijdig inzetbaar als spreker. Regelmatig leidt hij ook evenementen in andere sectoren in goede banen.

Presentator, dagvoorzitter of spreker op evenementen

Net als in zijn televisieprogramma’s, weet Ewout snel een klik te creëren met zijn publiek. Die vaardigheid komt hem goed van pas op het podium. Als presentator of dagvoorzitter op een congres, seminar of symposium, interviewt hij moeiteloos de meest uiteenlopende doelgroepen en schuwt hij moeilijke vragen niet. Vooraf overlegt hij eerst met de opdrachtgever om zijn werkwijze af te stemmen op de doelgroep en wensen.

Contact opnemen met Ewout Genemans

Wilt u Ewout Genemans ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator op uw evenement? Via Quality Bookings kunt u deze bekende televisiepresentator en programmamaker snel en eenvoudig boeken. Neem contact op voor meer informatie over de voorwaarden.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Ewout Genemans

"Na het eerste online gesprek met Ewout wisten we het zeker, dit gaat goed komen! Ewout had al snel door wat er van hem werd verwacht als dagvoorzitter en dat gaf ons vertrouwen. Tijdens het Tio Career Event wist hij de Q&A met Sander Schimmelpenninck en Ron Blaauw in goede banen te leiden en het publiek hierbij te betrekken. De studenten waren tot op het einde geboeid en dat is een hele prestatie! We kijken met een goed gevoel terug op een geslaagd event!"

― Rosan Vroege

"Ewout Genemans is een veelzijdige, toegankelijke en betrokken dagvoorzitter. Ewout laat mensen ieders eigen kant van het verhaal vertellen, maar schroomt hierbij niet om als dagvoorzitter kritische vragen te stellen. Er ontstaat veel interactie met het publiek, wat tot mooie discussies leidt. Ook is Ewout een goede interviewer, waarbij hij zijn gasten door middel van scherpte vragen probeert te doorgronden. Dit maakt de beleving van, in ons geval, een inhoudelijk lezing erg inspirerend."

― Isabelle Pladet

"Ewout is als dagvoorzitter in staat op heel prettige wijze het publiek mee te nemen in het programma. Hij schroomt daarbij niet om scherpe vragen te stellen aan de sprekers. Hij geeft daarmee als dagvoorzitter kleur aan de dag en houdt het publiek betrokken bij het programma."

― Jon van Dongen
Schrijf een review

Video met Ewout Genemans

Meer informatie & boekingen

Ewout Genemans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ewout Genemans
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers