20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Caressa Timmermans

Caressa Timmermans als spreker boeken

Op zoek naar een sprankelende presentatrice die met passie en professionaliteit ieder evenement naar een hoger niveau tilt? Caressa Timmermans is jouw sleutel tot een boeiend en onvergetelijk evenement. Door haar achtergrond als ondernemer in de wereld van videoproducties, ontdekte ze haar ware roeping voor het presenteren. Vandaag de dag brengt ze haar enthousiasme en expertise naar diverse podia, zowel online als offline.

Caressa Timmermans

Dagvoorzitter & presentatrice

Van videoproducent naar het podium

Caressa Timmermans begon haar carrière in de bruisende wereld van videoproductie. Het was echter pas toen ze zelf voor de lens stond dat ze haar echte passie ontdekte: presenteren. Ze maakte de overstap en sindsdien heeft ze talloze evenementen verrijkt met haar energieke en boeiende presentaties.

Caressa Timmermans is een frisse wind op elk evenement

Met haar unieke combinatie van Rotterdamse durf en Brabants enthousiasme weet Caressa Timmermans elk publiek binnen no-time voor zich te winnen. Ze brengt een verfrissende dynamiek mee, waardoor elk evenement een speciaal tintje krijgt. Haar aanwezigheid staat garant voor inspirerende momenten en boeiende interacties.

Meer dan alleen een presentatrice

Caressa’s vermogen om mensen te inspireren is mede te danken aan haar professionele achtergrond. Ze weet als geen ander hoe je een verhaal helder overbrengt, een evenement onvergetelijk maakt en een business laat floreren. Haar motto? “Je verhaal helder, je event onvergetelijk, je business booming”. En dat is precies wat je kunt verwachten wanneer Caressa deel uitmaakt van je evenement.

Boek Caressa Timmermans voor jouw evenement

Of je nu op zoek bent naar een dagvoorzitter die de dag naadloos aan elkaar praat of een presentatrice die zorgt voor diepgaande en boeiende gesprekken, Caressa Timmermans is de perfecte match. Bij Sprekersbureau Quality Bookings begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste spreker te vinden voor jouw evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management en direct contact met ruim 1000 sprekers, waaronder exclusief management van meer dan 140 sprekers zoals Caressa, zorgen we altijd voor de beste match.

Geef ons een beeld van de doelgroep en doelstellingen van je evenement, en we presenteren je met trots Caressa Timmermans als een van onze topaanbevelingen binnen jouw budget. En met onze veilige Boekingsgarantie en de belofte van een scherpe offerte binnen 24 uur, wordt het boeken van Caressa een eenvoudig en stressvrij proces.

Laat Caressa Timmermans jouw publiek inspireren, informeren en entertainen. Ze staat klaar om een blijvende indruk te maken en je evenement onvergetelijk te maken. Boek haar vandaag nog en ervaar de magie van haar presentaties zelf!

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Caressa Timmermans

Schrijf een review

Video met Caressa Timmermans

Artikelen over Caressa Timmermans

Meer informatie & boekingen

Caressa Timmermans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Caressa Timmermans
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers