Info & boekingen
Spreker Marjolein Bongers - Beïnvloedingspsychologie
Exclusief bij
Quality Bookings

Marjolein Bongers Beïnvloedingspsychologie

Marjolein Bongers als spreker boeken

Wanneer je werkzaam bent in marketing, sales of management is Dr. Robert Cialdini wellicht bekend bij je. Robert Cialdini is hoogleraar psychologie en schreef onder andere het boek  “De zes geheimen van het overtuigen”. Een zevende geheim is later toegevoegd.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Marjolein Bongers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marjolein Bongers

Marjolein Bongers is een van de bekendste sprekers en trainers op het gebied van LinkedIn. Ze is schrijver van de bestseller ‘LinkedIn Power’ en haar blogs verschijnen regelmatig op Marketingfacts.

Zeker in tijden waarin offline werken is vervangen door jezelf en je bedrijf online positioneren, is Marjoleins kennis over LinkedIn en online marketing de perfecte manier om je social mediastrategie te verstevigen.

Marjolein: ‘Nu we elkaar niet fysiek kunnen bezoeken, biedt LinkedIn meer kansen dan ooit. LinkedIn, het zakelijke zusje onder de social platforms, biedt de perfecte mogelijkheid voor salesmensen om aan social selling te doen, is de plek voor bedrijven om hun identiteit neer te zetten en om van medewerkers merkambassadeurs te maken en het is de manier om short term en longterm te werken aan je zichtbaarheid en deze – in tijden waarin we ons allemaal moeten aanpassen – te behouden en te vergroten.’

Marjolein Bongers inhuren voor een lezing over beïnvloedingspsychologie via LinkedIn

De afgelopen jaren nam carrière van Marjolein Bongers een grote vlucht. Ze spreekt voor bedrijven over de hele wereld, wordt gevraagd door grote multinationals en gezien als dé Nederlandse topspreker op het gebied van LinkedIn. Als geen ander weet ze hoe merken zich via LinkedIn beter kunnen profileren, leert ze hen merkambassadeurs te maken van klanten en medewerkers en helpt ze bij het selecteren van de die de doelgroep aanspreekt.

Als keynote spreker en trainer onderscheidt Marjolein Bongers zich door een energieke en inspirerende spreekstijl die geen moment verveelt. Ze combineert bewezen wetenschap met praktische succesvolle voorbeelden en vertelt online en offline bevlogen over onderwerpen als Social Selling met LinkedIn,  Personal Branding, Cialdini meets LinkedIn, Employer Branding en Psychologische Beïnvloeding via LinkedIn.

Met het inhuren van Marjolein verzekert u zicht niet alleen van de laatste kennis op het gebied van social media, praktische tips en een sociale energieboost, maar ook van een aanzienlijk hoger rendement op uw investering in deze platforms.

Marjolein Bongers verzorgt naast haar trainingen in het bedrijfsleven regelmatig gastcolleges voor universiteiten. Dankzij haar extensieve kennis en ervaring staat ze bekend als de autoriteit op het gebied van LinkedIn. Daarnaast is Marjolein geschoold tot beïnvloedingspsycholoog en vertelt ze tijdens lezingen op welke manier je beïnvloedingspsychologie kunt toepassen op LinkedIn zodat (potentiële) klanten sneller “ja” zeggen tegen jouw aanbod of diensten.

Inmiddels heeft ze meer dan 2500 bedrijven succesvol op weg geholpen met social media. Denk hierbij onder meer aan namen als RTL, &C, Porsche, Mercedes-Benz, Schiphol Group, Raad van State, The Walt Disney Company, Canon Nederland, Vodafone Ziggo en PostNL.

Marjolein Bongers boeken?

Wilt u Marjolein ook inhuren als spreker of trainer voor uw (online) evenement? Juist in deze coronatijd is het zinvol om deze gelouterde social media expert in te zetten en uw kennis en die van uw medewerkers spijkert uw kennis (of die van uw medewerkers) op inspirerende wijze bij tijdens een (online) maatwerk presentatie of workshop. Neem voor meer informatie over de voorwaarden of om direct te boeken contact op met het behulpzame team van Quality Bookings.

Meer informatie & boekingen

Marjolein Bongers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Marjolein Bongers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers