20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marjolein Bongers
Exclusief bij
Quality Bookings

Marjolein Bongers als spreker boeken

Marjolein Bongers, expert op het gebied van LinkedIn en Social Selling. Ben je op zoek naar een bevlogen en inspirerende LinkedIn spreker voor jouw event? Wil jij dat het publiek op hun puntje van hun stoel zit én met concrete en praktische tips naar huis gaan voor meer zakelijk succes? Dan moet je bij Marjolein zijn.

Marjolein Bongers

LinkedIn Spreker

‘Ik ben niet van louter theorie, ik ga gewoon met je aan de slag. Ook in lezingen. Niemand gaat naar huis zonder dat diegene iets geleerd heeft dat direct toepasbaar is.’ Dat is Marjolein Bongers, LinkedIn Spreker en trainer, ten voeten uit. Ze is charmant, ontrafelde het geheim van LinkedIn en deelt op een toegankelijke en bevlogen manier haar kennis. LinkedIn is het zakelijke platform van Nederland waar je je netwerk op een inhoudelijke en laagdrempelige manier uitbouwt, mits je het optimaal gebruikt. Marjolein vertelt je alles over LinkedIn, van de basics tot de meest geavanceerde toepassingen, en zorgt ervoor dat jij moeiteloos alles uit je LinkedIn haalt.

Online zakelijk succes begint bij LinkedIn

Van succesvol overtuigen op LinkedIn tot social selling (wat is het en hoe pak je dat aan?) en personal branding: Marjolein heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de bekendste en geliefde sprekers op deze thema’s. Met haar boek ‘LinkedIn Power’ domineerde ze maanden de bestsellerlijst en inmiddels is het boek aan haar 7e druk toe. Ook deelt ze haar kennis regelmatig op Frankwatching en tijdens trainingen in het bedrijfsleven, van MKB tot multinationals. Inmiddels bestaat haar bedrijf House of Social media 12,5 jaar en heeft ze meer dan 5000 bedrijven succesvol op weg geholpen met LinkedIn. Denk hierbij onder meer aan namen als RTL, Porsche, Mercedes-Benz, Schiphol Group, Raad van State, The Walt Disney Company, Canon Nederland, Vodafone, Johnson & Johnson en Radboud Universiteit.

Marjolein onderscheidt zich niet alleen door de prettige, toegankelijke manier waarop ze spreekt, ze is ook expert in beïnvloedingspsychologie en combineert die wetenschappelijke kennis moeiteloos met de praktijk.

Dankzij corona heeft gebruik van online netwerken een vlucht genomen en is het niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. LinkedIn is de perfecte manier om je netwerk kwalitatief uit te breiden, interactie aan te gaan, kennis te delen en zichtbaar te worden binnen je markt. Bijna iedereen – of je nu al een fervent gebruiker bent of niet – Marjolein helpt iedereen in haar enerverende lezingen naar het volgende niveau.

Onderwerpen lezing
* Succesvol overtuigen op LinkedIn
Hoe bewezen gedragspsychologie je succesvoller maakt op LinkedIn
* LinkedIn Power Boost
Ontdek de superkracht van LinkedIn
* Social Selling met LinkedIn
Ontdek de krachtige rol van LinkedIn bij leadgeneratie
* Personal Branding
Bouw een succesvol persoonlijke merk op LinkedIn
* Van medewerkers naar MERKambassadeur
Geef je medewerkers de hoofdrol – Van werknemers naar merkhelden

Marjolein Bongers boeken?

Wilt u Marjolein ook inhuren als spreker of trainer voor uw (online) evenement? Dan verzekert u zich van een leerzame, plezierige ervaring met een hoog rendement vol kennis waarmee uw medewerkers direct aan de slag kunnen. Neem voor meer informatie over de voorwaarden of om direct te boeken contact op met het behulpzame team van Quality Bookings.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Marjolein Bongers

"Marjolein is een echte vakvrouw. Ze weet waar ze het over heeft en weet dat helder en met geduld over te brengen. Daarnaast neemt ze een professionele sfeer met zich mee, met kracht en klasse."

― Leon van den Zanden

"Marjolein heeft ons op een hartelijke en heldere manier begeleid. Haar praktische tips zijn direct toepasbaar. Haar voorbeelden zijn duidelijk. En ze weet dit op een entertainende manier over te brengen. Een fijne trainer. Een echte ‘Entertrainer’😀👍"

― Alexander Oldeman

"Marjolein was een van onze sprekers op het festival "Recruitment in de Zon". De workshop was erg waardevol en leerzaam. Veel positieve reacties achteraf!"

― Benthe Vendeloo
Schrijf een review

Video met Marjolein Bongers

Meer informatie & boekingen

Marjolein Bongers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Marjolein Bongers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers