Info & boekingen
Marjolein Bongers Copyright foto: Alexia van der Meijden
Exclusief bij
Quality Bookings

Marjolein Bongers als spreker boeken

Marjolein Bongers is inmiddels een van de bekendste sprekers en trainers op het gebied van social media.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Marjolein Bongers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marjolein Bongers

Hoe kun je social media in een continu veranderend medialandschap zo effectief mogelijk inzetten? Het is een vraag waar vele bedrijven – zowel groot als klein – tegenwoordig mee worstelen. Voor het antwoord op deze vraag boeken ze steeds vaker Marjolein Bongers. Ook u kunt deze veelgevraagde keynote spreker en oprichter van House of Social Media nu exclusief inhuren via Quality Bookings voor een inspirerende lezing op maat.

Biografie van Marjolein Bongers

Marjolein Bongers is inmiddels een van de bekendste sprekers en trainer op het gebied van social media met als specialisme Instagram Marketing, LinkedIn en Personal Branding. Ze is co-auteur van het boek “23 Innovations in Communication” waarvoor ze het hoofdstuk “Personal Branding Using LinkedIn” heeft geschreven.

Ook online kunnen mensen met belangstelling voor social media strategie dan al niet meer om haar heen. Regelmatig verschijnen blogs van Marjolein Bongers op de bekende website Marketingfacts. Haar artikelen worden goed gelezen en zijn bijna net zo populair als haar lezingen en trainingen. Zelfs de grootste bedrijven willen de spreker inhuren voor een training of presentatie op maat.

Marjolein Bongers inhuren voor een lezing over social media

Inmiddels heeft de carrière van Marjolein Bongers een grote vlucht genomen. Ze spreekt voor bedrijven over de hele wereld en wordt gezien als dé Nederlandse topspreker op het gebied van social media. Als geen ander weet deze expert hoe merken social media kunnen inzetten om zich beter te profileren. Om ambassadeurs te maken van klanten en om exact het type content te creëren dat de doelgroep aanspreekt.

Als keynote spreker en trainer onderscheidt Marjolein Bongers zich met een energieke spreekstijl die geen moment gaat vervelen. Op bevlogen wijze vertelt zij over onderwerpen als Social Selling met LinkedIn, Instagram for Business, Meer Succes met LinkedIn, en Employer Branding en Psychologische Beïnvloeding via LinkedIn. Het inhuren van deze gerenommeerde social media expert verzekert u niet alleen van de laatste kennis op het gebied van social media, maar ook van een aanzienlijk hoger rendement op uw investering in deze platforms.

Ondernemer Marjolein Bongers boeken voor een training

Als dé autoriteit op het gebied van social media staat Marjolein Bongers bekend om haar extensieve kennis en ervaring. Marjolein verzorgt regelmatig gastcolleges voor universiteiten en hogescholen en tevens verzorgt ze social media wijsheid lezingen voor kinderen en hun ouders.

Inmiddels heeft ze meer dan 1500 bedrijven succesvol op weg geholpen met social media. Denk hierbij onder meer aan namen als  RTL, Porsche, Mitsubishi Motors Nederland,Schiphol Group, Media Markt, Raad van State, Schwarzkopf Professional, The Walt Disney Company, Canon Nederland, Randstad en Provincie Limburg. Nog altijd tonen grote organisaties op dagelijkse basis belangstelling om haar te boeken voor een lezing of training.

Contact opnemen met Marjolein Bongers

Wilt u Marjolein Bongers ook inhuren als spreker of trainer voor uw evenement? Deze gelouterde social media expert spijkert uw kennis (of die van uw medewerkers) op inspirerende wijze bij tijdens een maatwerk presentatie of workshop. Neem voor meer informatie over de voorwaarden of om direct te boeken contact op met het behulpzame team van Quality Bookings.

Meer informatie & boekingen

Marjolein Bongers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Marjolein Bongers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers