Hoe kun je social media in een continu veranderend medialandschap zo effectief mogelijk inzetten? Het is een vraag waar vele bedrijven – zowel groot als klein – tegenwoordig mee worstelen. Voor het antwoord op deze vraag boeken ze steeds vaker Marjolein Bongers. Ook u kunt deze veelgevraagde keynote spreker en oprichter van House of Social Media nu exclusief inhuren via Quality Bookings voor een inspirerende lezing op maat.

Biografie van Marjolein Bongers

Marjolein Bongers is inmiddels een van de bekendste sprekers en trainers op het gebied van social media. Bij het grote publiek verwerft ze op dit vlak voor het eerst bekendheid met haar aandeel in het boek ‘Succes met e-commerce’. Ze verzorgt het hoofdstuk Social Media Marketing en krijgt lovende reacties op haar praktijkgerichte tips over grote platforms als Facebook en Twitter.

Ook online kunnen mensen met belangstelling voor social media strategie dan al niet meer om haar heen. Regelmatig verschijnen blogs van Marjolein Bongers op de bekende website Marketingfacts. Haar artikelen worden goed gelezen en zijn bijna net zo populair als haar lezingen en trainingen. Zelfs de grootste bedrijven willen de spreker inhuren voor een training of presentatie op maat.

Marjolein Bongers inhuren voor een lezing over social media

Inmiddels heeft de carrière van Marjolein Bongers een grote vlucht genomen. Ze spreekt voor bedrijven over de hele wereld en wordt gezien als dé Nederlandse topspreker op het gebied van social media. Als geen ander weet deze expert hoe merken social media kunnen inzetten om zich beter te profileren. Om ambassadeurs te maken van klanten en om exact het type content te creëren dat de doelgroep aanspreekt.

Als keynote spreker en trainer onderscheidt Marjolein Bongers zich met een energieke spreekstijl die geen moment gaat vervelen. Op bevlogen wijze vertelt zij over onderwerpen als Social Selling met LinkedIn, Instagram for Business, Meer Succes met LinkedIn, en Employer Branding. Het inhuren van deze gerenommeerde social media expert verzekert u niet alleen van de laatste kennis op het gebied van social media, maar ook van een aanzienlijk hoger rendement op uw investering in deze platforms.

Ondernemer Marjolein Bongers boeken voor een training

Als dé autoriteit op het gebied van social media staat Marjolein Bongers bekend om haar extensieve kennis en ervaring. Marjolein verzorgt regelmatig gastcolleges voor universiteiten en hogescholen en tevens verzorgt ze social media wijsheid lezingen voor kinderen en hun ouders.

Inmiddels heeft ze meer dan 500 bedrijven succesvol op weg geholpen met social media. Denk hierbij onder meer aan namen als Schiphol Group, Media Markt, Raad van State, Schwarzkopf Professional, The Walt Disney Company, Canon Nederland, Randstad en Provincie Limburg. Nog altijd tonen grote organisaties op dagelijkse basis belangstelling om haar te boeken voor een lezing of training.

Contact opnemen met Marjolein Bongers

Wilt u Marjolein Bongers ook inhuren als spreker of trainer voor uw evenement? Deze gelouterde social media expert spijkert uw kennis (of die van uw medewerkers) op inspirerende wijze bij tijdens een maatwerk presentatie of workshop. Neem voor meer informatie over de voorwaarden of om direct te boeken contact op met het behulpzame team van Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Marjolein Bongers spreekt graag over:

Marjolein Bongers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marjolein Bongers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21