20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Carlijn Postma

Carlijn Postma als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die contentmarketing tot leven brerengt, dan is Carlijn Postma jouw ideale keuze. Carlijn, oprichter van The Post, een succesvol contentmarketingbureau, weet precies hoe je een publiek boeit en bindt. Haar aanpak in contentmarketing is uniek, waarbij ze de principes van serial storytelling toepast. Carlijn kijkt naar organisaties als ware het een boeiende Netflix-serie, waardoor ze een frisse en praktische draai geeft aan contentcreatie. Haar presentaties, verrijkt met muziek en voorbeelden uit de popcultuur, zijn niet alleen informatief maar ook een ware beleving.

Carlijn Postma

Contentmarketing.

Carlijn Postma als dagvoorzitter boeken

Carlijn Postma is niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een uitmuntende dagvoorzitter. Haar expertise in contentmarketing en haar vermogen om verhalen te verbinden, maakt haar de perfecte keuze voor evenementen die zich richten op marketing, branding, en communicatie. Carlijn’s unieke aanpak, waarbij ze de principes van Hollywood gebruikt om merken te bouwen, resoneert sterk in haar rol als dagvoorzitter. Ze zorgt ervoor dat elk onderdeel van je evenement naadloos aansluit en een samenhangend geheel vormt, precies zoals de afleveringen van een boeiende serie.

Over Binge Marketing

Binge Marketing is een revolutionaire kijk op contentmarketing, geïntroduceerd door Carlijn Postma. Deze aanpak leert je hoe je, geïnspireerd door de beste contentmakers van Hollywood en Netflix, een duurzame en effectieve contentmarketingstrategie kunt ontwikkelen. Carlijn legt uit hoe je content moet creëren en presenteren als een meeslepende serie, waarbij elke aflevering bijdraagt aan een groter verhaal. Deze strategie richt zich op het creëren van ‘evergreen’ content die publiek aantrekt en vasthoudt, een essentieel element in de hedendaagse vluchtige digitale wereld.

Carlijn Postma inhuren voor een lezing

Het boeken van Carlijn Postma voor een lezing bij jouw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Neem contact op met Quality Bookings, waar ons team van experts binnen 24 uur een offerte voor je klaar heeft. Onze All-Inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn. Wij bieden uitgebreide support gedurende het gehele boekingsproces en onze tevredenheidsgarantie verzekert je van een succesvolle en inspirerende lezing door Carlijn.

Biografie van Carlijn Postma

Carlijn Postma, een toonaangevende naam in de wereld van contentmarketing, is de oprichter van het succesvolle contentmarketingbureau The Post. Met een achtergrond die zowel rijk is aan kennis als ervaring, heeft Carlijn zichzelf gevestigd als een pionier op het gebied van contentstrategie en branding. Haar aanpak kenmerkt zich door een combinatie van verhaaltechnieken uit de film- en televisiewereld met de dynamische wereld van marketing.

Carlijn’s reis in de marketingwereld begon met een visie om traditionele marketing te transformeren. Ze realiseerde zich al snel dat het creëren van ‘binge-waardige’ content de sleutel was tot het opbouwen en onderhouden van een betrokken publiek. Met deze visie richtte ze The Post op, dat uitgroeide tot een van de toonaangevende contentmarketingbureaus.

Haar innovatieve ideeën over contentcreatie en marketingstrategie hebben niet alleen de manier waarop merken communiceren getransformeerd, maar ze heeft ook haar kennis gedeeld door middel van boeken en trainingen. Haar boeken, waaronder “Binge Marketing, the best scenario for building your brand” (2020) en “Bingemarketing, het beste scenario voor het bouwen van je merk” (2019), zijn essentiële lectuur voor iedereen die geïnteresseerd is in cutting-edge marketingtechnieken.

Naast haar rol als oprichter en spreker, staat Carlijn bekend om haar dynamische en interactieve presentaties, vaak verrijkt met muzikale elementen, geleverd door haar man René Postma en zijn band North Star. Deze unieke combinatie van inhoud en muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek, iets wat haar onderscheidt in het veld van openbare sprekers.

Carlijn’s bijdrage aan de wereld van contentmarketing is niet onopgemerkt gebleven. Haar frisse en praktische benadering van marketing, gecombineerd met haar vermogen om ingewikkelde concepten te vertalen naar gemakkelijk toepasbare modellen, maakt haar een van de meest gevraagde sprekers in Nederland. Met haar uitgebreide kennis en ervaring is Carlijn Postma een waardevolle toevoeging aan elk evenement, conferentie of seminar.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Carlijn Postma

Schrijf een review

Video met Carlijn Postma

Meer informatie & boekingen

Carlijn Postma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Carlijn Postma
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers