20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Antoin Peeters

Antoin Peeters als spreker boeken

Wil je een evenement organiseren dat zowel informatief als inspirerend is? Overweeg dan Antoin Peeters, de bekende RTL Nieuws-presentator, als jouw spreker. Met zijn jarenlange ervaring in de journalistiek en als presentator biedt Antoin een uniek perspectief op actuele thema’s. Op deze pagina ontdek je waarom Antoin de perfecte keuze is voor jouw volgende evenement en krijg je een diepgaande kijk in zijn expertise.

Antoin Peeters

Presentator en dagvoorzitter

Over journalistiek en media

Journalistiek en media zijn onmisbaar in onze maatschappij. Ze vormen de brug tussen gebeurtenissen wereldwijd en ons dagelijks leven. Antoin Peeters, met zijn uitgebreide achtergrond in de journalistiek, is dé expert om te spreken over de nuances en uitdagingen van deze sector. Hij behandelt onderwerpen zoals de impact van media op de maatschappij, de evolutie van nieuwsverslaggeving, en de rol van journalistiek in een snel veranderende wereld. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten en stimuleren een kritische kijk op hoe nieuws ons beïnvloedt.

Antoin Peeters inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in Antoin Peeters voor jouw evenement? Het boekingsproces is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvang je een all-inclusive offerte. Ons team ondersteunt je bij elke stap en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en 20 jaar expertise kun je rekenen op een succesvolle lezing van Antoin Peeters.

Biografie van Antoin Peeters

Antoin Peeters, geboren in 1975, is een prominent figuur in de Nederlandse journalistiek en media. Zijn carrière begon in Tilburg, waar hij Journalistiek studeerde, gevolgd door een studie Media & Cultuur in Rotterdam. Deze academische achtergrond legde de basis voor zijn indrukwekkende carrière.

Zijn journalistieke reis begon bij Stadsomroep Venlo, waar hij de beruchte rechtszaak van De Bende van Venlo versloeg. Dit leidde tot rollen bij regionale omroepen zoals Omroep Limburg en RTV West. In 2001 maakte Antoin de overstap naar RTL Z als verslaggever en presentator, een positie die zijn talent voor het vak bevestigde.

Een jaar later sloot hij zich aan bij het team van RTL Nieuws. Zijn rol evolueerde door de jaren heen, waarbij hij in 2012 de rol van verslaggever van het Koninklijk Huis op zich nam. Deze functie bracht hem over de hele wereld, van Brunei tot Washington, en versterkte zijn vaardigheden in het verslaan van diverse nieuwsgebeurtenissen.

Antoin’s capaciteiten bleven niet onopgemerkt. In 2006 werd hij genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs, een erkenning voor talentvolle jonge radio- en televisiemakers. Zijn talent en ervaring erkennend, is hij nu een gewaardeerd jurylid voor deze prestigieuze prijs.

In mei 2015 bereikte Antoin een belangrijk hoogtepunt in zijn carrière: hij werd de vaste ‘anchor’ van het RTL Nieuws, waar hij de fakkel overnam van Rick Nieman. Zijn rol als nieuwslezer gaf hem een prominente plaats in de Nederlandse huishoudens. Zijn vermogen om complex nieuws op een heldere en betrokken manier te presenteren, heeft hem geliefd gemaakt bij het publiek.

Verder heeft Antoin zijn vaardigheden als debatleider en presentator uitgebreid. In 2017 leidde hij het grote Carré-debat met de landelijke lijsttrekkers voor de Tweede Kamerverkiezingen, een evenement dat live werd uitgezonden en miljoenen kijkers trok. Daarnaast presenteerde hij in 2019 een serie talkshows op RTL Z, getiteld “MKB Ondernemerscafé”.

Antoin’s ervaring strekt zich uit over diverse journalistieke domeinen. Zijn werk als verslaggever in binnen- en buitenland, samen met zijn rol als dagvoorzitter, discussieleider en presentator op bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen, tonen zijn veelzijdigheid en professionaliteit. Hij staat bekend om zijn scherpte, relativeringsvermogen, interesse en uitstekende voorbereiding.

Met Antoin Peeters als spreker op jouw evenement, haal je niet alleen een ervaren journalist en presentator in huis, maar ook een inspirerende spreker die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op je publiek. Neem contact op met Quality Bookings en ervaar de expertise, ondersteuning, en tevredenheidsgarantie die wij bieden bij het boeken van een van Nederlands meest gerespecteerde journalisten.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Interviewer, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Antoin Peeters

Schrijf een review

Video met Antoin Peeters

Meer informatie & boekingen

Antoin Peeters inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Antoin Peeters
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers