Journalist Antoin Peeters is nieuwslezer bij RTL en verzorgt sinds 2012 de verslaggeving rond het Koninklijk Huis voor RTL Nieuws. Hij is te boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Verslaggever
Na een studie journalistiek in Tilburg en media & cultuur in Rotterdam begint Antoin Peeters zijn journalistieke carrière bij Stadsomroep Venlo. Hier doet hij voornamelijk verslag van de rechtszaak tegen de Bende van Venlo. Daarna werkt Peeters bij Omroep Limburg en RTV West totdat hij in 2001 in dienst treedt bij RTL Z. Vanaf 2002 is hij als verslaggever en presentator werkzaam bij RTL Nieuws. Peeters presenteert vooral de zondagse uitzendingen van het RTL Nieuws en valt regelmatig in als nieuwslezer bij het Half Acht Nieuws en het Ontbijtnieuws. Hij heeft verder onder meer verslag gedaan van de inauguratie van Barack Obama als President van de Verenigde Staten in 2009. In 2012 neemt hij bij RTL de functie van verslaggever Koninklijk Huis over van zijn collega Sandra Schuurhof.

Dagvoorzitter
Tijdens zeer uiteenlopende bijeenkomsten in het land treedt Antoin Peeters op als dagvoorzitter, discussieleider en/of presentator. Door zijn rijke ervaring als verslaggever kan hij snel en professioneel schakelen. Met zijn warme persoonlijkheid weet hij daarbij alle aanwezigen op hun gemak te stellen.

Biografie

Antoin Peeters spreekt graag over:

Antoin Peeters boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Antoin Peeters. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21