20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jeroen Latijnhouwers Copyright foto: Stef den Boer

Jeroen Latijnhouwers als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een gastspreker die zowel ervaring als charisma combineert, is Jeroen Latijnhouwers een uitstekende keuze. Jeroen, bekend van zijn indrukwekkende carrière in de Nederlandse media, biedt een unieke mix van inzicht, humor en relevante kennis. Als gastspreker brengt hij thema’s als media, communicatie en de impact van technologie op de maatschappij tot leven. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren, maakt hem een ideale spreker voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Jeroen Latijnhouwers

Dagvoorzitter

Jeroen Latijnhouwers als dagvoorzitter boeken

Jeroen Latijnhouwers onderscheidt zich als dagvoorzitter door zijn jarenlange ervaring in de media. Hij weet als geen ander hoe je een verhaal boeiend overbrengt en hoe je een publiek betrokken houdt. Jeroen is bij uitstek geschikt voor thema’s rondom media, journalistiek en communicatie, en kan moeiteloos schakelen tussen verschillende onderwerpen en sprekers. Zijn vaardigheid in het leiden van discussies en het stimuleren van interactie zorgt ervoor dat elk evenement een dynamische en leerzame ervaring wordt.

Over media en communicatie

In een wereld waar media en communicatie een steeds grotere rol spelen, is het cruciaal om inzicht te hebben in deze dynamische velden. Jeroen Latijnhouwers, met zijn uitgebreide achtergrond in de media, biedt verhelderende lezingen over deze onderwerpen. Hij behandelt de evolutie van media, de invloed van sociale media op de maatschappij en de toekomst van communicatie. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief, waarbij hij deelnemers uitdaagt om na te denken over de impact van media op hun dagelijks leven.

Jeroen Latijnhouwers inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jeroen Latijnhouwers voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Na uw eerste contact met Quality Bookings, zullen wij u binnen 24 uur voorzien van een all-inclusive offerte. Onze uitgebreide support staat garant voor een soepele organisatie en planning. Wij zorgen ervoor dat Jeroen perfect aansluit bij de behoeften en verwachtingen van uw evenement, en met onze tevredenheidsgarantie kunt u vertrouwen op een succesvolle en inspirerende lezing.

Biografie van Jeroen Latijnhouwers

Jeroen Latijnhouwers, geboren op 20 juni 1967 in Tilburg, is een van de meest herkenbare gezichten in de Nederlandse media. Na zijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht begon Jeroen zijn carrière bij lokale omroepen, waar hij al snel opviel door zijn natuurlijke presentatiestijl en scherpe journalistieke inzicht.

Zijn landelijke doorbraak kwam toen hij toetrad tot het team van RTL Nieuws, waar hij zowel als verslaggever en als nieuwslezer actief was. Jeroen’s vermogen om complex nieuws op een heldere en toegankelijke manier te presenteren, maakte hem snel populair bij een breed publiek.

Naast zijn werk bij RTL, heeft Jeroen ook gewerkt aan diverse andere projecten, waaronder het presenteren van spelshows en het deelnemen aan televisieprogramma’s. Zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen tonen zijn brede vaardigheden en zijn passie voor media en communicatie.

Jeroen’s rijke ervaring in de media-industrie stelt hem in staat om als geen ander inzicht te bieden in de werking van media en de rol die ze spelen in de moderne samenleving. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk, waarbij hij anekdotes uit zijn eigen carrière gebruikt om zijn punten kracht bij te zetten.

Door de jaren heen heeft Jeroen Latijnhouwers zich ontwikkeld tot een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Zijn expertise op het gebied van media en communicatie, gecombineerd met zijn vaardigheden als presentator, maken hem tot een onmisbare aanwinst voor elk evenement.

Met Jeroen Latijnhouwers haalt u een spreker in huis die niet alleen informeert en inspireert, maar ook zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

 

 

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jeroen Latijnhouwers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jeroen Latijnhouwers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jeroen Latijnhouwers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers