20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
John Williams

John Williams als spreker boeken

Zoek je een inspirerende en dynamische gastspreker voor je volgende evenement? Overweeg dan John Williams, een veelzijdig talent met een indrukwekkende carrière in de media. In deze pagina ontdek je waarom John de perfecte keuze is voor je evenement, van zijn boeiende achtergrond tot zijn expertise in verschillende domeinen. Lees verder om meer te weten te komen over John en wat hij te bieden heeft.

John Williams

TV persoonlijkheid

Zoek je een inspirerende en dynamische gastspreker voor je volgende evenement? Overweeg dan John Williams, een veelzijdig talent met een indrukwekkende carrière in de media. In deze pagina ontdek je waarom John de perfecte keuze is voor je evenement, van zijn boeiende achtergrond tot zijn expertise in verschillende domeinen. Lees verder om meer te weten te komen over John en wat hij te bieden heeft.

John Williams als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt John Williams een unieke combinatie van professionaliteit, charisma en ervaring. Met zijn achtergrond als televisiepresentator en acteur, weet John hoe hij een publiek kan boeien en een evenement vloeiend kan laten verlopen. Hij zorgt voor een interactieve en memorabele ervaring, of het nu gaat om een congres, seminar of andere professionele bijeenkomst.

Over media en entertainment

De wereld van media en entertainment is voortdurend in beweging, en John Williams staat in het hart van deze dynamische industrie. In zijn lezingen verkent hij actuele thema’s zoals de impact van technologie op media, de toekomst van televisie en film, en de rol van media in de maatschappij. Door te kiezen voor een lezing van John over dit boeiende onderwerp, duik je in de wereld van media en entertainment zoals je die nog nooit hebt gezien.

John Williams inhuren voor een lezing

Interesse om John Williams te boeken voor een lezing? Het proces is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings helpt je bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke boeking. We zorgen ervoor dat alle details worden afgehandeld, zodat je een zorgeloze en inspirerende ervaring hebt met een van de meest boeiende sprekers van Nederland.

Biografie van John Williams

John Williams, geboren op 27 december 1969 in Paramaribo, Suriname, heeft een rijke en veelzijdige carrière opgebouwd die hem tot een van de meest gerespecteerde figuren in de Nederlandse media heeft gemaakt. Zijn reis begon op de Haagse Hogeschool, waar hij Beleid, Bestuur en Management studeerde, gevolgd door een vooropleiding aan de Toneelschool in Maastricht.

John’s eerste stappen in de media-industrie waren achter de schermen, waar hij ervaring opdeed als assistent manager bij theaterproducties zoals “Sound of Motown” en “La Cage aux Folles”, en als productie-assistent bij IDTV. Zijn talent en charisma brachten hem echter al snel voor de camera, waar hij verschillende rollen speelde in populaire series zoals “Blauw Blauw”, “Costa” en “Onderweg naar Morgen”.

In 1996 maakte John zijn debuut als presentator bij Call TV, waarna hij snel uitgroeide tot een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Bij RTL4 presenteerde hij succesvolle programma’s als “Een Zaak van Bloemen”, “Bestemming Bereikt” en “Dancing on Ice”, evenals het langlopende “Help, mijn man is Klusser”. Zijn veelzijdigheid bleek ook uit zijn rol als deelnemer aan shows als “Dancing on Ice”, “Let’s Dance” en “Ik hou van Holland”.

Naast zijn werk voor de camera, is John Williams ook de oprichter van JW Media, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van televisieformats. Bovendien is hij de grondlegger van het RTL Sterrenteam, dat voetbalwedstrijden speelt voor goede doelen en jubilea.

Met zijn uitgebreide ervaring in zowel de acteer- als presentatiewereld, evenals zijn achtergrond in mediaontwikkeling, is John Williams een uitzonderlijke spreker die een uniek perspectief biedt op de wereld van media en entertainment. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend, waardoor hij een ideale keuze is voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Kies voor John Williams als je op zoek bent naar een spreker die zowel inhoud als charisma brengt. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings voor meer informatie over het boeken van deze veelzijdige en getalenteerde spreker.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over John Williams

Schrijf een review

Video met John Williams

Meer informatie & boekingen

John Williams inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met John Williams
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers