Presentator en acteur John Williams heeft een indrukwekkend aantal televisieprogramma’s op zijn naam staan. In dicht bekeken ‘hulpprogramma’s’ als Een dubbeltje op zijn kant en Bonje Met de Buren weet hij op een empatische manier tot de kern door te dringen en mensen te motiveren. Dat talent zet hij ook in als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens zakelijke bijeenkomsten als congressen en seminars. Ook u kunt hem in die rol inhuren.

Professionele presentator voor uw congres of seminar

Besluit u John te boeken voor uw zakelijke bijeenkomst, dan bent u verzekerd van professionaliteit en inlevingsvermogen. Waarom bedrijven hem graag inhuren? Vanwege zijn inlevingsvermogen, verbindende rol en energieke optreden. Als ervaren presentator of dagvoorzitter praat John de diverse onderdelen van uw congres of seminar vaardig aan elkaar. Hij is een vlotte en spontane spreker met een bijzonder charisma. Geen wonder dus dat bedrijven hem graag boeken.

John Williams (1969) is geboren in Paramaribo, maar komt op vroege leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Hij weet al snel dat hij geboren is voor de schijnwerpers, al begint zijn tv- en theaterloopbaan achter de schermen, als productieassistent. Zijn eerste ervaringen vóór de camera beleeft hij als acteur, onder meer in de televisieseries Blauw Blauw, Costa, Onderweg naar Morgen, Westenwind en Bon Bini Breach.

U kunt John Williams ook inhuren als dagvoorzitter

John Williams breekt pas echt door als presentator. Zijn kwaliteiten als spreker blijven in de tv-wereld niet onopgemerkt. Hij laat zich door tal van omroepen inhuren als presentator van formats als Help, mijn man is klusser, Het spijt me, Ik kom bij je eten, SOS Mijn Vakantie is Een Hel en De Slechtste Chauffeur van Nederland. Zijn warme stem maakt dat veel productiemaatschappijen hem inhuren al stemacteur voor internationale animatiefilms.

Naast zijn drukke bestaan als acteur en presentator, maakt deze spreker tijd vrij voor optredens in de zakelijke sfeer. U kunt hem inhuren als presentator, maar ook als dagvoorzitter of discussieleider. Zijn energie en de serieuze manier waarop John zijn optredens voorbereidt, maakt dat bedrijven hem graag in een van die rollen boeken voor hun congres, seminar, workshop of relatie-event.

Altijd de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter

Als u zich vooraf laat voorlichten en adviseren door ons Quality Bookings team weet u dat u altijd de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter zult inhuren voor uw zakelijke bijeenkomst. Binnen uw budget en op basis van inzichtelijke voorwaarden. Wilt u weten of John Williams beschikbaar is en wat hij kan betekenen voor uw congres of seminar? Neem contact met ons op en u krijgt alle gewenste informatie en een transparante offerte op maat. Wij kunnen John rechtstreeks voor u boeken. Bij Quality Bookings weet u snel waar u aan toe bent en betaalt u nooit teveel.

John Williams spreekt graag over:

John Williams boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van John Williams. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21