De sympathieke acteur en televisiepersoonlijkheid John Williams is onder meer bekend van programma’s als Bonje met de buren en Help, mijn man is klusser! Bedrijven en instellingen kunnen hem inhuren als presentator.

Acteur
John Williams, geboren in Paramaribo, begint zijn loopbaan de wereld van theater en televisie achter de schermen, onder andere als productieassistent. Daarna verschijnt hij aanvankelijk vooral als acteur voor de camera, in televisieseries als Blauw Blauw, Costa, Onderweg naar morgen, Westenwind en Bon Bini Beach.

Presentatietalent
Al snel ontdekt Hilversum ook het presentatietalent van John Williams. Hij presenteert talloze programma’s voor Veronica, Yorin, RTL 5 en RTL 4, waaronder House Vision, RTL Boulevard en Dancing on Ice. De formats Help, mijn man is klusser en Help, mijn man heeft een hobby blijken aan te slaan. Voorts presenteert John Williams het programma Dubbeltje op z’n kant en is hij in travestie als zangeres Beyonce te bewonderen in Let’s Dance. Met Nastasja Froger probeert hij burenruzies op te lossen in het programma Bonje met de buren. Ook presenteert hij Het spijt me en Een zaak van Bloemen. Daarnaast is Williams actief als stemacteur en geeft hij een Nederlands geluid aan figuren in internationale animatiefilms.

John Williams is te boeken als presentator.

Biografie © Quality Bookings – Almere

John Williams spreekt graag over:

John Williams boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van John Williams. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21