20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mimoun Oaissa

Mimoun Oaissa als spreker boeken

Mimoun Oaissa, een veelzijdige en inspirerende persoonlijkheid, is de ideale keuze voor uw volgende evenement. Als acteur, schrijver, filmmaker en cultureel entrepreneur heeft hij een unieke kijk op diverse maatschappelijke thema’s. Met zijn achtergrond in zowel de creatieve als academische wereld, brengt Mimoun een schat aan kennis en ervaring naar elk podium. Zijn lezingen, doordrenkt met persoonlijke anekdotes en inzichten, belichten onderwerpen als culturele diversiteit, creativiteit, en persoonlijke ontwikkeling. Mimoun Oaissa is niet alleen een gastspreker die inspireert, maar ook één die het publiek aan het denken zet.

Mimoun Oaissa

Diversiteit & leiderschap

Over culturele diversiteit en creativiteit

Culturele diversiteit en creativiteit zijn onderwerpen waar Mimoun Oaissa gepassioneerd over spreekt. In een wereld die steeds meer verbonden raakt, zijn deze thema’s relevanter dan ooit. Mimoun, met zijn unieke ervaringen en inzichten, belicht de waarde van diversiteit in de creatieve sector en daarbuiten. Hij spreekt over hoe culturele verschillen een bron van creatieve kracht kunnen zijn en hoe inclusiviteit kan leiden tot innovatie en vooruitgang. Zijn lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe we onze verschillen kunnen omarmen om samen te groeien, zowel in de zakenwereld als in de samenleving.

Mimoun Oaissa inhuren voor een lezing

Het inhuren van Mimoun Oaissa voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings staan we garant voor snelle en efficiënte service. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide support en begeleiding gedurende het hele boekingsproces. We nemen de tijd om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen, zodat Mimoun’s lezing perfect aansluit bij uw evenement. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen we ervoor dat uw ervaring met het boeken van Mimoun Oaissa naadloos en zorgeloos verloopt.

Biografie van Mimoun Oaissa

Mimoun Oaissa, geboren in Marokko en opgegroeid in Nederland, is een waar multitalent. Hij studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en verwierf nationale bekendheid met zijn rol in de film ‘Shouf Shouf Habibi!’. Zijn carrière omvat niet alleen acteerwerk, maar ook het schrijven en regisseren van films en theaterproducties.

Zijn veelzijdigheid blijkt uit de diverse rollen die hij heeft vertolkt en de verschillende projecten waar hij aan heeft gewerkt. Naast zijn werk in de entertainmentindustrie, is Mimoun ook actief als docent en spreker. Hij deelt zijn kennis en ervaringen op gebieden zoals culturele diversiteit, creatieve processen, en persoonlijke ontwikkeling.

Mimoun’s achtergrond en ervaringen maken hem tot een unieke stem in het debat over culturele integratie en diversiteit. Hij is iemand die bruggen bouwt tussen verschillende culturen en gemeenschappen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en verrijkend, maar ook boeiend en vermakelijk.

Als spreker staat Mimoun bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk te maken. Hij gebruikt zijn persoonlijke verhalen en ervaringen om zijn boodschappen kracht bij te zetten. Zijn aanpak is interactief, uitnodigend tot dialoog, en altijd met een vleugje humor.

Mimoun Oaissa’s unieke combinatie van talenten en ervaringen maakt hem tot een veelgevraagd spreker. Zijn lezingen zijn een mix van inspiratie, kennis en praktische inzichten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een educatieve setting, of een cultureel festival, Mimoun voegt altijd iets bijzonders toe.

Met zijn charisma, ervaring en deskundigheid is Mimoun Oaissa de perfecte spreker voor uw evenement. Hij brengt mensen samen, inspireert en zet aan tot nadenken. Boek Mimoun Oaissa en ervaar zelf de kracht van zijn woorden en inzichten.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Mimoun Oaissa

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Mimoun Oaissa inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mimoun Oaissa
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers