20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bart van Luijk

Bart van Luijk als spreker boeken

Op zoek naar een dynamische en inspirerende gastspreker? Overweeg dan Bart van Luijk, een gerenommeerd Business Souffleur, ondernemer, en auteur. Bart brengt een unieke mix van zakelijk inzicht en praktische vaardigheden, die hij opgedaan heeft als oprichter van DOOR Training & Coaching en ontwikkelaar van innovatieve tools zoals de DAS-gedragsscan. In deze pagina duiken we dieper in de wereld van Bart van Luijk, waarbij we zijn expertise en de impact die hij kan hebben op uw evenement verkennen.

Bart van Luijk

Sales & marketing

Bart van Luijk als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Bart van Luijk meer dan alleen zijn kennis en ervaring; hij brengt een energieke aanwezigheid die elk congres of seminar transformeert. Zijn vaardigheid om discussies te leiden en belangrijke punten naar voren te brengen, maakt hem tot een uitstekende keuze voor elke professionele bijeenkomst. Bart’s aanpak is niet alleen informatief maar ook interactief, waarbij hij de deelnemers uitdaagt en inspireert.

Over business en sales expertise

Bart van Luijk is een autoriteit op het gebied van business en sales. Hij heeft het verkoopvak zien evolueren en begrijpt de uitdagingen van het moderne, hybride verkopen – zowel offline als online. In zijn lezingen behandelt hij onderwerpen zoals klantgerichtheid, veranderingen in het verkooplandschap door sociale media, en de kunst van ‘Verkopen is Simpel’. Hij biedt praktische adviezen en inzichten die essentieel zijn voor iedereen die in de verkoop werkt of een onderneming leidt.

Bart van Luijk inhuren voor een lezing

Het boeken van Bart van Luijk voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen met all-inclusive tarieven en snelle service, waarbij we binnen 24 uur een offerte aanbieden. We zorgen ervoor dat alle aspecten van de boeking soepel verlopen, vanaf het eerste contact tot na de lezing.

Biografie van Bart van Luijk

Bart van Luijk is een pionier in de Nederlandse zakelijke wereld. Sinds hij in 1981 DOOR Training & Coaching oprichtte, heeft hij zich onderscheiden als een invloedrijke figuur in het veld van business coaching en verkooptraining. Bart is niet alleen een succesvol ondernemer en verkoper maar ook een uitgever en auteur van tientallen boeken.

Zijn unieke benadering van zakendoen is gebaseerd op het principe ‘Zeg wat je doet. Doe wat je zegt.’ Dit principe vormt de basis van zijn methodologie als Business Souffleur. Bart heeft ook de DAS-gedragsscan ontwikkeld, een hulpmiddel dat individuen helpt hun gedrag in zakelijke contexten te begrijpen en te optimaliseren. Daarnaast heeft hij de ‘Hoe BOOS ben jij?’-spiegel ontwikkeld, waarmee professionals hun reacties op marktkansen en klantinteracties kunnen evalueren.

Bart staat bekend om zijn creatieve en vernieuwende benaderingen in het zakenleven. Hij is de bedenker van het Veranderhuis en heeft initiatieven zoals verschillende business clubs en M&M Congressen opgezet. Zijn vermogen om diepgaande inzichten te verbinden met praktische acties, maakt hem tot een veelgevraagd spreker en coach.

Met zijn uitgebreide ervaring en vernieuwende ideeën is Bart van Luijk een waardevolle aanwinst voor elk evenement of organisatie die op zoek is naar groei en ontwikkeling. Door hem te boeken, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirator die uw publiek zal motiveren en activeren.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bart van Luijk

Schrijf een review

Video met Bart van Luijk

Meer informatie & boekingen

Bart van Luijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bart van Luijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers