20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Willem Verbeke

Willem Verbeke als spreker boeken

Willem Verbeke, een vooraanstaand professor in sales en account management aan de Erasmus School of Economics (ESE), is een uitstekende keuze als gastspreker voor uw evenement. Met zijn indrukwekkende expertise en diepgaande kennis op het gebied van marketing, sales, en neuromarketing, weet Professor Verbeke het publiek te inspireren en informeren. Hieronder leest u meer over de redenen om Willem Verbeke als gastspreker te boeken en wat u kunt verwachten op deze pagina.

Willem Verbeke

Sales & marketing

Waarom Willem Verbeke boeken?

Willem Verbeke is niet zomaar een spreker; hij is een gepassioneerde onderzoeker die de diepten van marketing, sales, en neurowetenschappen heeft verkend. Zijn expertise strekt zich uit tot onderwerpen zoals het placebo-effect van merken, de sociale intelligentie van account- en marketingmanagers, en het motiveren van professionals op basis van neurowetenschappelijke inzichten.

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen kennis deelt, maar ook inspireert en vermaakt, dan is Willem Verbeke de juiste keuze. Zijn dynamische presentatiestijl en diepgaande kennis maken hem tot een boeiende en informatieve gastspreker.

Onderwerpen die Willem Verbeke kan behandelen

  • Het placebo-effect van merken: Ontdek de neurowetenschappelijke benadering van merkwaarde en hoe het ons gedrag beïnvloedt.
  • Sociale intelligentie van accountmanagers en marketingmanagers: Leer hoe sociaal inzicht essentieel is voor succes in deze functies.
  • Motiveren en belonen van professionals gebaseerd op neurowetenschappen: Krijg inzicht in hoe neurowetenschappelijke principes gebruikt kunnen worden om professionals te motiveren en belonen.
  • Sales- en accountmanagement als kennisbrokering: Verken de neurowetenschappelijke benadering van kennisdeling in sales en accountmanagement.

Willem Verbeke als dagvoorzitter boeken

Als u op zoek bent naar een ervaren dagvoorzitter voor uw congres of seminar, dan is Willem Verbeke de juiste persoon. Zijn uitgebreide kennis en presentatievaardigheden maken hem tot een uitstekende keuze om uw evenement te leiden. Met Willem Verbeke als dagvoorzitter kunt u rekenen op een vlekkeloze en boeiende bijeenkomst.

Over Willem Verbeke

Professor Willem Verbeke heeft een indrukwekkende academische achtergrond, waaronder een Ph.D. in Educational Psychology van de University of Pennsylvania in de Verenigde Staten. Sinds 1986 is hij verbonden aan het Marketing Instituut van de Erasmus School of Economics in Rotterdam. Zijn onderzoek richt zich op de socio-neurowetenschappen en neuromarketing, waarbij hij neurowetenschappelijke inzichten toepast op commerciële functies en het effect van merken op ons brein.

Naast zijn academische prestaties heeft Willem Verbeke 12 boeken geschreven en meer dan 100 artikelen gepubliceerd in gerenommeerde internationale tijdschriften. Hij is een veelgevraagd spreker en trainer bij toonaangevende bedrijven in Nederland en is regelmatig te zien en te horen in de Nederlandse media. Naast zijn professionele leven is hij een gepassioneerd hardloper en liefhebber van klassieke muziek.

Inhuren voor een lezing

Het boeken van Willem Verbeke voor uw evenement is eenvoudig en probleemloos dankzij Quality Bookings. Ons team staat klaar om u binnen 24 uur een offerte te sturen met onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support. We streven naar tevredenheid en hebben een gemiddelde beoordeling van 9,0, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit.

Het boekingsproces is transparant en eenvoudig, en we zullen elke stap met u doorlopen. Drempels worden weggenomen, zodat u met vertrouwen kunt boeken. Neem vandaag nog contact met ons op om Willem Verbeke in te huren voor een inspirerende lezing die uw publiek zal verrijken en motiveren.

Biografie

Professor Willem Verbeke is een eminente spreker en onderzoeker die zijn sporen heeft verdiend in de wereld van sales, account management, en neurowetenschappen. Met een achtergrond in filosofie en een doctoraat in Educational Psychology, heeft hij een unieke benadering van marketing en gedragsonderzoek ontwikkeld.

Sinds 1986 is hij verbonden aan het Marketing Instituut van de Erasmus School of Economics en heeft hij talloze publicaties op zijn naam staan, waaronder 12 boeken en meer dan 100 wetenschappelijke artikelen. Zijn onderzoek richt zich op neurowetenschappelijke aspecten van marketing en sales, met een focus op fMRI, hyper-EEG, endocrinologie, genetica en epigenetica.

Naast zijn academische werk is Willem Verbeke een veelgevraagd spreker en trainer, en hij deelt zijn kennis en inzichten met toonaangevende bedrijven in Nederland. Zijn passie voor hardlopen en liefde voor klassieke muziek maken hem tot een veelzijdige en boeiende persoonlijkheid.

Willem Verbeke is een inspirator, een bruggenbouwer tussen wetenschap en praktijk, en een expert in het begrijpen van de complexe relaties tussen merken, gedrag en neurowetenschappen. Boek hem vandaag nog voor een lezing die uw publiek zal transformeren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Willem Verbeke

Schrijf een review

Video met Willem Verbeke

Meer informatie & boekingen

Willem Verbeke inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Willem Verbeke
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers