20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dennis Alink Copyright foto: Tobias de Haan
Exclusief bij
Quality Bookings

Dennis Alink als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die zowel inspirerend als inzichtgevend is? Dennis Alink is jouw ideale keuze. Als een gerenommeerde filmmaker en documentairemaker, biedt Dennis unieke inzichten in de wereld van film en popcultuur. Zijn ervaring met het creëren van boeiende verhalen is niet alleen fascinerend, maar ook uiterst relevant in onze hedendaagse, narratief-gedreven wereld. In deze pagina ontdek je wat Dennis als spreker te bieden heeft en hoe zijn expertise jouw evenement kan verrijken.

Dennis Alink

Filmmaker & storytelling

Dennis Alink als dagvoorzitter boeken

Dennis Alink is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een ervaren dagvoorzitter. Met zijn achtergrond in de filmindustrie en als gastspreker op diverse radio- en tv-programma’s, weet hij als geen ander hoe hij een congres of seminar moet leiden. Zijn vermogen om diep in te gaan op complexe onderwerpen, gecombineerd met zijn charismatische en toegankelijke presentatiestijl, maakt hem tot een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst.

Over narratieve documentaires

Narratieve documentaires vormen een fascinerende fusie van storytelling en realiteit. Dennis Alink is een expert op dit gebied, bekend om zijn vermogen om aangrijpende verhalen te creëren die zowel informeren als ontroeren. In zijn lezingen deelt Dennis zijn inzichten over het belang van emotionele verbinding en urgentie in de kunst van het vertellen van verhalen. Hij illustreert dit aan de hand van voorbeelden uit de popcultuur en zijn eigen ervaringen in de filmindustrie.

Dennis Alink inhuren voor een lezing

Het boeken van Dennis Alink voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Met de All-Inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings, ben je verzekerd van een soepele ervaring. Van het aanvragen van een offerte tot de uiteindelijke lezing, ons team staat klaar om je bij elke stap te ondersteunen. De tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Biografie van Dennis Alink

Dennis Alink, een veelzijdige en getalenteerde filmmaker, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de wereld van documentaires. Zijn reis begon op de filmacademie, waar hij al tijdens zijn studie werkte aan zijn eerste lange documentaire, ‘SLUIZER SPEAKS’. Deze film, die het verhaal vertelt van de Nederlandse regisseur George Sluizer, markeerde zijn debuut op het prestigieuze IDFA in 2014. Dennis’ passie voor film en zijn toewijding aan zijn vak bleken verder uit zijn tweede film, ‘UNKNOWN BROOD’, waarin hij privémateriaal van Herman Brood gebruikte. Deze film beleefde zijn première in Carré en werd gevolgd door een succesvolle bioscoop- en VOD-release.

Zijn talent werd verder erkend met de nominatie voor twee LA Film Awards voor zijn film ‘GOIN’ RECTAL’, die in première ging op het In-Edit Festival 2018. Dennis’ recente werk omvat een documentaire over cabaretier Freek de Jonge, genaamd ‘FREEK’, die zijn première beleefde in Tuschinski.

Naast zijn werk als regisseur is Dennis een veelgevraagd gastspreker in media zoals 5 Uur Live, Late Night, en Koffietijd, waar hij zijn expertise over films deelt. Zijn ervaring strekt zich uit over meer dan duizend films, zowel in online media als op radio en tv. Daarnaast werkt hij aan een boek getiteld ‘DE NIEUWE DOCUMENTAIREMAKERS’, in samenwerking met filmmaker Paul Ruven.

Dennis’ benadering van documentaires is diepgaand en vernieuwend. Hij heeft samen met Thomas van der Gronde een documentair scenario geschreven voor ‘UNKNOWN BROOD’, geïnspireerd door de Hollywoodwetten van storytelling. Deze aanpak illustreert zijn visie op de essentie van verhalen vertellen: het vinden van een emotionele en persoonlijke laag onder de oppervlakte van kunst. Dit principe past hij niet alleen toe in zijn films, maar ook in zijn lezingen, waar hij de link legt tussen kunst, emotie, en commercie.

Zijn lezingen zijn een verkenning van de kunst van het verhalen vertellen, geïllustreerd met voorbeelden uit de popcultuur en zijn eigen ervaringen. Dennis analyseert hoe gevoeligheid voor de tijdsgeest en ambachtelijke kennis essentieel zijn voor het succesvol aanpassen en vertellen van verhalen. Zijn inzichten zijn bijzonder waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in film, popcultuur, of de kunst van het verhalen vertellen in het algemeen.

Met deze pagina hopen we je een duidelijk beeld te hebben gegeven van wat Dennis Alink te bieden heeft als spreker. Zijn unieke mix van expertise, ervaring, en charisma maakt hem de ideale keuze voor jouw evenement. Ben je klaar om Dennis Alink te boeken en jouw publiek te inspireren? Neem dan contact op met Quality Bookings. Met onze 20 jaar expertise, snelle service, en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Dennis Alink

Schrijf een review

Video met Dennis Alink

Meer informatie & boekingen

Dennis Alink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dennis Alink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers