20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Danny Membre
Exclusief bij
Quality Bookings

Danny Membre als spreker boeken

Danny Membre is serial entrepreneur en eigenaar van verschillende mediabedrijven. Zo is hij mede-eigenaar van het bekende sociale mediamerk RUMAG en oprichter van Just Another Network, het grootste online digitale jongerenmediahuis van Nederland. Daarnaast behartigt hij met managementbureau Puntenslijpen de belangen van diverse vooraanstaande influencers en BN’ers. Tal van grote bedrijven en organisaties willen Danny dan ook boeken als inspirerend spreker over thema’s zoals ondernemen, media, branded entertainment en het najagen van je dromen.

Danny Membre

Serial entrepreneur

Biografie van Danny Membre

Danny Membre wordt geboren op 19 juni 1978 in Leeuwarden. Al op jonge leeftijd kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan. Op 17-jarige leeftijd gaat hij op zichzelf wonen en organiseert hij naast zijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming op eigen initiatief feesten voor Club Noa in zijn geboortestad. Dat doet hij met zoveel succes, dat de clubeigenaar zijn talent voor marketing en ondernemerschap herkent en hem een vaste aanstelling geeft als directeur.

In de periode dat Danny dagelijks leidinggeeft aan de nachtclub, studeert hij af en wordt Club Noa meerdere jaren op rij uitgeroepen tot beste club in Nederland. In 2012 richt hij Club Red in Leeuwarden op, dat door Nightlife Awards net als zijn eerdere horecazaak wordt uitgeroepen tot populairste club van Nederland. In deze tijd ontwikkelt Danny zich sterk als ondernemer en breidt hij zijn ondernemersnetwerk in razend tempo uit.

Succesvol ondernemer en influencer manager

In 2015 signaleert Danny de enorme impact van online media op de samenleving en voegt hij zich als partner en mede-eigenaar bij RUMAG. Dit lifestyle brand groeit uit tot een begrip in Nederland en verwerft met kenmerkende slogans en citaten miljoenen volgers op sociale mediakanalen. Ook de bijbehorende merchandise, zoals T-shirts, mokken en andere producten met grappige teksten, vindt gretig aftrek onder een jong en alsmaar groeiend publiek.

Door zijn successen met Club Red en RUMAG komt Danny veel in contact met andere succesvolle ondernemers en persoonlijkheden. Vanuit de intrinsieke motivatie om mensen met bijzondere talenten op zakelijk niveau verder te helpen, begint hij in 2019 het managementbureau Puntenslijpen. Sindsdien behartigt hij als bouwer en verbinder de belangen van diverse vooraanstaande influencers en BN’ers, waaronder Andy van der Meyde, Qucee en Marijn Kuipers.

Specialist in bereiken generaties Y en Z

In 2021 zet Danny Membre de volgende stap in zijn reis als ondernemer. Met Just Another Network richt hij het grootste online digitale jongerenmediahuis van Nederland en België op. Dit toonaangevende bedrijf op het gebied van digitale contentcreatie en social media strategieën vult het gat dat traditionele media laten vallen als het gaat om het bereiken van de generaties Y en Z; een groep van maar liefst 5,5 miljoen Nederlanders.

Danny Membre inhuren als spreker

Zijn vele ondernemerssuccessen en veelzijdige expertise zorgen dat Danny in de loop der jaren steeds vaker wordt gevraagd voor lezingen op seminars en congressen. Grote organisaties uit de meest uiteenlopende branches boeken hem inmiddels geregeld als spreker voor een inspirerende presentatie, die hij altijd op maat aanpast voor het publiek waarvoor hij spreekt.

Een lezing van Danny Membre kan verschillende thema’s raken; van zijn persoonlijke levensreis tot belangrijke ondernemerslessen en van influencer marketing tot het verschil tussen nieuwe en oude media. Als natuurlijk verbinder en begenadigd spreker weet Danny zijn publiek van begin tot eind te boeien en verschaft hij waardevolle inzichten die mensen en bedrijven direct kunnen toepassen.

Inspirerende lezing boeken van serial entrepreneur

Een terugkerend thema binnen de lezingen van Danny Membre is een boodschap van positiviteit en inspiratie. Durven zijn wie je bent en het durven najagen van je dromen is essentieel om succes te boeken als ondernemer. Zeker in de huidige digitaliserende wereld, waar kritische en anonieme commentaren van anderen constant op de loer liggen, is het volgens de serial entrepreneur belangrijk om je te omringen met mensen die je stimuleren in je dromen.

Iedereen bezit van nature de superpower om iemand anders in zijn kracht te zetten. Tijdens zijn lezing demonstreert Danny overtuigend hoe we deze superpower in ons leven meer kunnen gebruiken. Hij is open over de diepe dalen die hij in zijn ondernemersreis heeft gekend en vertelt bevlogen hoe je als ondernemer kunt omgaan met dit soort tegenslagen. Bedrijven of organisaties die Danny Membre inhuren als spreker, omschrijven zijn maatwerk presentatie als vermakelijk en inspirerend, boordevol persoonlijke verhalen en praktische inzichten.

Contact opnemen met Danny Membre

Wilt u Danny Membre ook inhuren als spreker voor uw congres, seminar of andere bijeenkomst? Quality Bookings adviseert u graag over de opties om deze succesvolle ondernemer en mediaexpert te boeken voor een maatwerk lezing tijdens uw event.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Danny Membre

Schrijf een review

Video met Danny Membre

Meer informatie & boekingen

Danny Membre inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Danny Membre
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers