Peter Heshof is tijdgeestwatcher, merkstrateeg en oprichter van trend en marketing buro BLOOM.

BLOOM helpt merken relevant te blijven vanuit inzicht in trends en klantbehoeften en houdt zich bezig met merkpositionering, communicatie en innovatievragen. BLOOM is verkozen tot het beste Trend Implementation Agency en werkt onder meer voor merken van Unilever, Friesland Campina, Heinz, Master Blenders, Ahold, Hema, Ymere, Achmea en Rabobank.

Naast zijn werkzaamheden bij BLOOM geeft Peter regelmatig tijdgeesttrendlezingen en is hij gastdocent bij onder andere SecondSight en Focus Conferences.

Drs. Peter Heshof (1964) is oprichter van trend & marketing buro BLOOM. Sinds 2003 is de missie van Bloom: Keeping brands relevant & on-trend. Drs. Peter Heshof publiceert regelmatig voor Marketing Tribune, doceert oa bij SecondSight en spreekt op congressen en seminars. Peter werkt voor klanten als Unilever, FrieslandCampina, Dr.Oetker, Rabobank, Robeco, Achmea, Hema, Agri retail, Etos, Albert Heijn, Facilicom, Albron, USG, Eneco, Ziggo en NCRV.

Inzicht in de Tijdgeest
Als Tijdgeest-watcher ligt Peter zijn kracht in het bieden van een helder inzicht in het grote trend bos, zodat je er niet in verdwaald. Je gaat juist zelf inzien en voorvoelen met welke trends je het verschil kunt maken. Na zijn inspirerende presentatie verlaat je de zaal niet met een hoofd vol trends, maar met een helder toekomstbeeld waar jij je voordeel mee kunt doen.

Trends vertalen
Vanuit zijn jarenlange ervaring als marketing strateeg is zijn kracht ook de vertaling van de trends naar merken en strategie. Dus wat betekenen de trends voor onze klanten, voor onze positionering, voor onze communicatie en innovatie. Bloom is in 2012 verkozen tot winnaar van de Trend Implementation Agency Award.

Persoonlijke missie drs. Peter Heshof
Keeping brands relevant and on-trend.

Peter Heshof spreekt graag over:

Peter Heshof boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter Heshof. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21