20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Barbara de Loor

Barbara de Loor als spreker boeken

Barbara de Loor, voormalig professioneel schaatsster en nu een veelgevraagd gastspreker, is de ideale keuze voor uw volgende evenement. Met haar rijke ervaring op het ijs en daarbuiten, biedt Barbara een unieke kijk op thema’s als doorzettingsvermogen, teambuilding, en het overwinnen van tegenslagen. Haar lezingen zijn niet alleen inspirerend, maar ook gevuld met persoonlijke anekdotes die haar verhalen tot leven brengen. Barbara’s expertise in het schaatsen geeft een frisse en dynamische invalshoek aan uw bijeenkomst, seminar of teamdag.

Barbara de Loor

Voormalig professioneel schaatsster

Barbara de Loor, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen, passie en succes, is een inspirerende gastspreker die elk evenement naar een hoger niveau tilt. Met haar indrukwekkende carrière als professioneel schaatsster heeft Barbara een schat aan ervaringen en inzichten opgedaan. Ze spreekt met passie over thema’s als doelen stellen, omgaan met tegenslagen, en het belang van teamwerk. Haar verhaal resoneert met een breed publiek, van sportliefhebbers tot zakenmensen, en motiveert iedereen om het beste uit zichzelf te halen.

Over doorzettingsvermogen en succes

Doorzettingsvermogen en succes zijn twee sleutelwoorden die Barbara de Loor perfect omschrijven. Als expert op deze gebieden biedt Barbara boeiende en inhoudelijke lezingen, waarbij ze haar eigen ervaringen als topsporter deelt. Zij spreekt over het stellen van realistische doelen, het belang van zelfdiscipline, en hoe om te gaan met druk en verwachtingen. Barbara’s lezingen bieden waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar persoonlijke of professionele groei.

Barbara de Loor inhuren voor een lezing

Het inhuren van Barbara de Loor voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Met onze all-inclusive tarieven en binnen 24 uur offerte service, wordt de drempel om Barbara te boeken laag gehouden. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met uitgebreide support, van het eerste contact tot na de lezing. Wij garanderen een zorgeloze ervaring met onze tevredenheidsgarantie, en met een gemiddelde beoordeling van 9,0, bent u verzekerd van kwaliteit.

Biografie van Barbara de Loor

Barbara de Loor, geboren op 26 mei 1974 in Amsterdam, is een voormalig professioneel schaatsster en een ware inspiratiebron. Haar schaatscarrière begon al op jonge leeftijd, waarbij ze al snel uitblonk in zowel nationale als internationale wedstrijden. Barbara’s doorbraak kwam in 1999, toen ze Nederland vertegenwoordigde op het Wereldkampioenschap Allround. Haar grootste triomf was echter het winnen van goud op de 1000 meter tijdens de Wereldkampioenschappen Afstanden in 2005, een prestatie die haar plaats in de schaatsgeschiedenis verzekerde.

Naast haar schaatscarrière heeft Barbara zich ook ontwikkeld als een veelgevraagd gastspreker. Haar ervaringen op het ijs hebben haar unieke inzichten gegeven in wat het betekent om te streven naar uitmuntendheid, zowel individueel als in teamverband. Barbara spreekt met overtuiging over onderwerpen als mentale veerkracht, leiderschap, en het overwinnen van uitdagingen.

Barbara’s leven na haar actieve sportcarrière is eveneens indrukwekkend. Ze heeft gewerkt als schaatscommentator en analist voor verschillende media en blijft een invloedrijke figuur in de schaatswereld. Haar passie voor sport en haar vermogen om haar ervaringen op een boeiende manier over te brengen, maken haar tot een uitstekende keuze voor uw evenement.

Barbara’s persoonlijke verhaal, gekenmerkt door vastberadenheid en succes, inspireert velen. Ze deelt niet alleen haar sportieve prestaties, maar ook de obstakels die ze heeft overwonnen, waardoor ze een authentieke en relatable spreker is. Haar vermogen om te verbinden met haar publiek, gecombineerd met haar expertise, maakt haar een waardevolle aanwinst voor elk evenement.

Door Barbara de Loor te boeken als spreker, kiest u voor een ervaring die uw publiek zal motiveren en inspireren. Met onze ervaring van 20 jaar in de branche, zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Uw evenement zal ongetwijfeld een groter succes worden met Barbara’s inspirerende verhaal en haar passie voor het delen van haar kennis en ervaringen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Barbara de Loor

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Barbara de Loor inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Barbara de Loor
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers