Barbara de Loor

Al vanaf haar jeugd bikkelt en traint Barbara de Loor dagelijks op het ijs. Naast een ijzeren discipline, levert haar dit ook een aantal mooie titels op. Zo schopt de Loor het in 2005, in het Duitse Inzell, tot wereldkampioen schaatsen op de 1000 meter. In 2006 schaatst ze haar laatste wedstrijd bij de finale van de wereldbeker in Heerenveen. Hier behaalt ze een vijfde plaats op de 1500 meter.

Groot doorzettingsvermogen

Na haar schaatscarrière is de Loor te zien in diverse tv-programma’s. Ze doet onder andere mee aan het programma ‘Dancing with the Stars’. Ook hier laat ze een tomeloze inzet zien. Samen met danspartner Marcus van Teijlingen weet ze de wedstrijd te winnen. Sindsdien is ze betrokken bij diverse programma’s voor SBS, zoals ‘de Afvallers’ en ‘Nederland in ontwikkeling’.

Gezonde levensstijl

Nog altijd heeft de Loor een gezonde levensstijl. In haar boek ‘Lekker! Leven, eten en bewegen met Barbara de Loor’ geeft ze onder andere voedings- en bewegingsadviezen. Ook reist de Loor, als ambassadeur van KPN Junior Schaatsclub, het hele land door om kinderen te leren schaatsen. Tevens is ze voorzitter van de stichting ‘Vrouwelijk Schaatstalent naar de Top’ en is ze ambassadrice van de stichting ‘Right to Play’.

Initiatief nemen

De Loor staat bekend om haar positieve instelling. Hierdoor is zij binnen het bedrijfsleven een geliefde gastspreker. Op een boeiende manier vertelt zij het publiek over het behalen van doelen, doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen. Of zoals de Loor zelf zegt: ‘Stroop je mouwen op. Vraag hulp. Neem initiatief.’

Wilt u Barbara de Loor inhuren voor uw congres, seminar of andere bijeenkomst? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Barbara de Loor spreekt graag over:

Barbara de Loor boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Barbara de Loor. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21