20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bart Veldkamp

Bart Veldkamp als spreker boeken

Bart Veldkamp, een naam die klinkt als een klok in de wereld van schaatsen, is nu beschikbaar als gastspreker voor uw evenementen en bijeenkomsten. Als voormalig professioneel schaatser met een indrukwekkende carrière, inclusief Olympische medailles en wereldrecords, brengt Bart een schat aan ervaring en inspirerende verhalen. Zijn lezingen zijn doordrenkt van thema’s als doorzettingsvermogen, het overwinnen van tegenslagen en het belang van een sterke mentale instelling. Bart’s ervaring op het ijs vertaalt zich in krachtige metaforen voor het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling, waardoor hij een ideale spreker is voor diverse gelegenheden.

Bart Veldkamp

Voormalig langebaanschaatser

Bart Veldkamp als dagvoorzitter boeken

Bart Veldkamp is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn ervaring in de sportwereld en als motivator, weet hij hoe hij een evenement moet leiden en deelnemers actief betrokken moet houden. Zijn vaardigheid om het gesprek te sturen en deelnemers te enthousiasmeren, maakt hem de perfecte keuze voor het voorzitten van congressen en seminars.

Over de kracht van doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen is een cruciaal thema waar Bart Veldkamp expert in is. In zijn lezingen deelt hij inzichten over het belang van veerkracht en vastberadenheid, zowel in de sport als in het zakenleven. Hij behandelt onderwerpen zoals het overwinnen van tegenslagen, het stellen van doelen en het belang van mentale kracht. Deze thema’s zijn essentieel voor iedereen die op zoek is naar groei en succes in hun professionele of persoonlijke leven.

Bart Veldkamp inhuren voor een lezing

Het boeken van Bart Veldkamp voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en zorgt binnen 24 uur voor een offerte. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om u te helpen met alle vragen en om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Biografie van Bart Veldkamp

Bart Veldkamp is een naam die onlosmakelijk verbonden is met de schaatswereld. Geboren in Den Haag, groeide hij op met een passie voor schaatsen en transformeerde deze passie in een glansrijke carrière. Hij bereikte de top van de schaatswereld en werd een inspiratiebron voor velen. Zijn overgang van atleet naar spreker en coach is een verhaal van transformatie en aanpassingsvermogen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sport, heeft hij een schat aan kennis en ervaring om te delen.

Zijn biografie is niet alleen het verhaal van een sportman, maar ook van een individu dat geleerd heeft om te gaan met de druk van presteren op het hoogste niveau, het belang van mentale weerbaarheid en het belang van doelgericht werken. Zijn ervaringen op het ijs en daarbuiten hebben hem unieke inzichten gegeven die hij graag deelt als spreker.

In zijn lezingen combineert Bart Veldkamp zijn ervaringen met praktische tips en motivatie, waardoor hij een veelgevraagd spreker is bij diverse evenementen. Hij weet zijn publiek te boeien met persoonlijke verhalen, gecombineerd met universele lessen over doorzettingsvermogen, het omgaan met veranderingen, en het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.

Door Bart Veldkamp te boeken als spreker, haalt u niet alleen een voormalig topsporter in huis, maar ook een inspirator die zijn publiek weet te raken en te motiveren. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en aangepast aan de behoeften van uw publiek.

Met zijn expertise in doorzettingsvermogen, motivatie en het overwinnen van obstakels, is Bart Veldkamp de ideale spreker om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Of u nu op zoek bent naar een gastspreker, een dagvoorzitter, of iemand voor een motiverende lezing, Bart biedt een unieke combinatie van ervaring, kennis en charisma.

Kies voor Bart Veldkamp en ervaar hoe hij met zijn verhalen en inzichten een blijvende impact kan maken op uw evenement en deelnemers. Met Quality Bookings’ expertise in het regelen van sprekers, gecombineerd met Bart’s talent om publiek te inspireren, bent u verzekerd van een succesvolle en onvergetelijke ervaring.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bart Veldkamp

Schrijf een review

Video met Bart Veldkamp

Meer informatie & boekingen

Bart Veldkamp inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bart Veldkamp
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers