20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Anneloes Mullink Copyright foto: William Rutten

Anneloes Mullink als spreker boeken

Volgens presentatrice Anneloes Mullink verdient iedereen een stem. Graag geeft zij daarom anderen het woord als verslaggever bij televisieprogramma Hart van Nederland en als dagvoorzitter bij de meest uiteenlopende evenementen. Steeds meer organisaties boeken deze gewilde spreker om een congres of ander event met enthousiasme en deskundigheid in goede banen te leiden.

Anneloes Mullink

Dagvoorzitter en presentatrice

Biografie van Anneloes Mullink

Anneloes Mullink wordt in 1991 geboren in Enschede en groeit op in Amersfoort. Na het behalen van haar havodiploma gaat ze Media Informatie & Communicatie studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier ontwikkelt ze een brandende passie voor journalistiek en in 2011 resulteert dit in een stage op de redactie van het bekende televisieprogramma KASSA. 

Na een leerzame stageperiode bij KASSA gaat Anneloes in 2013 aan de slag als stagiair op de nieuwsredactie van de Amsterdamse televisiezender AT5. De werkomgeving bevalt haar zo goed, dat ze een functie als bureauredacteur accepteert bij AT5. Inmiddels woont Anneloes zelf ook in Amsterdam-West en is ze in haar vrije tijd graag sportief bezig of te vinden achter een schildersezel.

Presentatrice Anneloes Mullink boeken als spreker

Na een begin als bureauredacteur klimt Anneloes snel op bij AT5. Ze groeit bij de stadszender uit tot een van de vaste gezichten van programma’s zoals het AT5 Nieuws, Park Politiek, De Zwoele Stad, De Uitmarkt, De Sinterklaasintocht en de Dodenherdenking 2020 met Job Cohen. De presentatrice is bijzonder geliefd bij kijkers en staat bekend om haar natuurlijke en onbevangen interviewstijl.

In mei 2021 stapt Anneloes over naar Talpa Network. Ze gaat hier aan de slag als verslaggever en redacteur bij het populaire televisieprogramma Hart van Nederland. Ook spreekt ze voice-overs in en is ze de vaste invalpresentator van het Hart van Nederland Ochtendnieuws. Dankzij haar groeiende bekendheid willen steeds meer organisaties haar inhuren als dagvoorzitter voor events.

Anneloes Mullink inhuren als dagvoorzitter

Hoewel Anneloes als journalist een ware duizendpoot is, specialiseert ze zich steeds meer in het presenteren. Tegenwoordig heeft ze een reputatie verworven als een van de meest talentvolle presentatrices van Nederland en boeken grote organisaties haar graag als spreker. Ze onderscheidt zich met een vrolijke interviewstijl, waarbij ingewikkelde vragen desondanks niet worden geschuwd.

Als dagvoorzitter en als tv-presentatrice interviewt Anneloes het liefst in de meest uiteenlopende situaties; in de studio en op straat, bij demonstraties en huldigingen of tijdens een goed een-op-eengesprek. In elke omgeving weet deze veelzijdige presentatrice het maximale uit een gesprek te halen en exact de juiste snaar te raken.

Als dagvoorzitter op een congres of andersoortig evenement staat Anneloes dan ook garant voor intrigerende gesprekken en een soepel verlopend event dat geen seconde gaat vervelen. Naast haar werk als spreker en televisiepresentatrice is ze ook voorzitter van de netwerkgroep Vrouw & Media, waar vrouwen elkaar helpen om op werkgebied verder te komen.

Boekingen

Wilt u Anneloes Mullink inhuren als enthousiasmerende dagvoorzitter op uw evenement? Het team van Quality Bookings staat voor u klaar en helpt u graag bij het boeken van een dagvoorzitterschap van deze bekende presentatrice. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Anneloes Mullink

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Anneloes Mullink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Anneloes Mullink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers