20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Angela Groothuizen

Angela Groothuizen als spreker boeken

Ben je op zoek naar een veelzijdige, inspirerende spreker die je evenement onvergetelijk maakt? Zoek niet verder, Angela Groothuizen is de perfecte keuze. Met een rijke carrière die zich uitstrekt van muziek tot televisie, brengt Angela een schat aan ervaring en charisma naar je podium. Op deze pagina ontdek je waarom Angela Groothuizen niet alleen een icoon is in de Nederlandse entertainmentwereld, maar ook een boeiende en invloedrijke spreker voor jouw evenement.

Angela Groothuizen

Presentatrice

Expertise in het overbruggen van kunst en media

Angela Groothuizen is een expert in het verbinden van de kunstwereld met mainstream media. Haar presentatie zal zich richten op hoe creativiteit en media elkaar kunnen versterken. Deze unieke combinatie van onderwerpen maakt haar lezingen niet alleen boeiend maar ook uiterst relevant in onze snel veranderende wereld. Je leert over de synergie tussen verschillende kunstvormen en hoe deze kunnen worden ingezet voor effectieve mediastrategieën. Angela’s ervaring en inzichten zijn van onschatbare waarde, of je nu een professional bent in de kunstsector, media, of gewoon geïnteresseerd in de kruising van deze werelden.

Angela Groothuizen inhuren voor een lezing

Het boeken van Angela Groothuizen voor je evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Met onze all-inclusive tarieven en binnen 24 uur offerte, maken we het proces zorgeloos en efficiënt. We bieden ook uitgebreide support en tevredenheidsgarantie om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons onberispelijk is. Volg deze stappen om Angela te boeken en we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Angela Groothuizen

Angela Groothuizen’s reis begon in Alkmaar, omringd door vier oudere broers en zussen. Haar creatieve pad werd gevoed op de rooms-katholieke meisjesschool en tijdens haar tijd in de VS. De muzikale vonk werd aangewakkerd toen ze zich bij diverse schoolbandjes voegde en later deelnam aan de Noord-Hollandse hardrockband Howling Hurricane. Haar talent bleef niet onopgemerkt; in 1978 werd ze uitgenodigd om deel uit te maken van de legendarische Nederlandse meidengroep Dolly Dots, wat haar carrière naar nieuwe hoogten bracht.

Naast haar muzikale succes, toonde Angela ook een natuurlijke flair voor televisiepresentatie. In 1981 debuteerde ze met het programma ‘Popcorn’, waarmee ze de aandacht van het Nederlandse publiek trok. Haar veelzijdigheid reikte verder dan alleen muziek en televisie. Ze ontdekte en begeleidde de band Roberto Jacketti & the Scooters en was actief in het produceren van muziek.

Na de ontbinding van de Dolly Dots bleef Angela actief in de muziekindustrie, waarbij ze onder andere liedjes schreef voor Kinderen voor Kinderen en Carmen Gomes. In 2007 en 2008 herenigde ze zich met de Dolly Dots voor reünieconcerten, en in 2016 voor een gastoptreden met De Toppers in de Amsterdam Arena. Angela’s solo muziekcarrière omvatte het album ‘Melk en Honing’, dat in 2008 werd uitgebracht.

Angela’s televisiecarrière is even indrukwekkend. Ze werkte jarenlang bij de AVRO, waar ze programma’s als ‘De Uitdaging’ en ‘Sex met Angela’ presenteerde. Ze was ook betrokken bij het Junior Eurovisiesongfestival en presenteerde ‘Wie is de Mol?’. Na haar tijd bij AVRO ging Angela naar Talpa en later naar RTL 4, waar ze verschillende rollen vervulde, waaronder coach-jurylid voor ‘The voice of Holland’, ‘The Voice Kids’, en ‘Holland’s Got Talent’. Ze presenteerde ook ‘Five Days Inside’ en speelde een belangrijke rol in de serie ‘Tweede Hans’.

In het theater maakte Angela haar debuut met de cabaretgroep Purper en vervolgde haar carrière met solo voorstellingen zoals ‘Spelen’, ‘Wegwijs in Ikea’, en ‘Eeuwige Jeugd’. Haar veelzijdigheid en passie voor kunst en entertainment maken haar een unieke en inspirerende spreker voor elk evenement.

Angela Groothuizen is meer dan een artiest; ze is een verhaalverteller, een inspirator, en een rolmodel. Haar lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten, en praktische adviezen, die allemaal bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor jouw publiek. Boek Angela Groothuizen nu voor je volgende evenement en laat je inspireren door haar ongelooflijke reis en expertise.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Angela Groothuizen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Angela Groothuizen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Angela Groothuizen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers