20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Andries Tunru

Andries Tunru als spreker boeken

Andries Tunru is de naam die je zoekt. Deze veelzijdige spreker, cabaretier en improvisator staat garant voor een energieke en humoristische toevoeging aan jouw evenement. Met Andries Tunru haal je niet zomaar een spreker in huis; je kiest voor een belevenis die even informatief als amusant is. Op deze pagina ontdek je de dynamiek die Andries brengt, de onderwerpen waar hij zijn licht over laat schijnen en hoe zijn unieke aanpak jouw bijeenkomst kan verrijken.

Andries Tunru

Cabaretier & dagvoorzitter

Improvisatietheater gaat over spontaniteit, aanpassingsvermogen en scherpzinnigheid – kwaliteiten die ook in de zakelijke wereld van onschatbare waarde zijn. Andries Tunru, meester in de kunst van het improviseren, zet zijn expertise in om te spreken over communicatie in de breedste zin van het woord. Van het belang van lichaamstaal tot de finesse van verbale expressie, Andries heeft de tools om je publiek niet alleen te boeien, maar ook praktische inzichten te bieden die ze kunnen toepassen in hun dagelijks werk en leven. Hij behandelt onderwerpen als creatief denken, teamdynamiek en de kracht van humor binnen de professionele setting, en biedt een scala aan formats aan, van interactieve workshops tot sprankelende keynotes.

Andries Tunru inhuren voor een lezing

Interesse in het boeken van Andries Tunru voor jouw evenement? Het proces is simpel en transparant. Neem direct contact op via quality-bookings.com, en binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte. Dankzij onze boekingsgarantie ben je verzekerd van zijn aanwezigheid op de afgesproken datum. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, verzekeren wij je van een soepele en zorgeloze ervaring. Wacht niet te lang; Andries’ agenda vult zich snel!

Biografie van Andries Tunru

Andries Tunru, geboren entertainer en een vernieuwer op het podium, heeft de Nederlandse evenementenwereld verrijkt met zijn unieke mix van humor en energie. Sinds zijn afstuderen aan de Koningstheateracademie in Den Bosch in 2015, heeft deze getalenteerde performer een indrukwekkend pad afgelegd. Zijn talent werd al snel herkend toen hij prestigieuze publieksprijzen in de wacht sleepte op het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, naast een persoonlijkheidsprijs op Cameretten.

Zijn vaardigheden bleven niet onopgemerkt bij het grote publiek. Een breed televisiepubliek leerde hem kennen als de scherpe en geestige finalist van het populaire TV-programma ‘De Slimste Mens’, waar zijn intelligentie en humor hem tot een favoriet maakten. Hij kreeg verder erkenning als VIVA’s Leuke Man van de Maand, wat zijn veelzijdigheid en aantrekkingskracht onderstreept.

Andries Tunru onderscheidt zich door zijn talent voor improvisatietheater. Als lid van Beperkt Houdbaar en Flunknarf (de groep die in 2018 én 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater werd) heeft hij bewezen dat hij de kunst van het moment beheerst. Zijn gave om ter plekke scènes, sketches en liedjes te creëren die naadloos aansluiten bij thema’s van evenementen, maakt hem een unieke aanwinst voor elk programma.

Waarom je Andries Tunru zou moeten boeken

De veelzijdigheid van Andries Tunru stopt niet bij het podium. Als cabaretier reist hij door Nederland met solovoorstellingen die een combinatie bieden van zijn scherpe geest en theatrale flair. Zijn bijdragen aan het Radio 2-programma ‘Spijkers met Koppen’ tonen zijn vaardigheden als teamspeler en zijn vermogen om met verschillende formats te werken.

Het boeken van Andries Tunru staat gelijk aan het kiezen voor een spreker die meer biedt dan informatieoverdracht. Met zijn talent om mensen te inspireren en te vermaken, tilt hij elk evenement naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een technisch congres of een creatieve brainstormsessie, Andries heeft die magische touch die nodig is om ieder onderwerp niet alleen begrijpelijk maar ook onvergetelijk te maken.

Wat de kosten betreft, biedt Andries Tunru zeer concurrerende tarieven voor zijn lezingen, met inachtneming van de unieke waarde die hij aan je evenement toevoegt. Het is echter essentieel om tijdig te boeken, gezien zijn populariteit en de vraag naar zijn optredens.

Kortom, Andries Tunru is een spreker die verder gaat dan de standaard presentaties. Hij is een verademing op podia door heel Nederland, waar hij met zijn theatrale energizers en scherpzinnige humor een lichtpunt is in het landschap van sprekers en evenementen. Zijn unieke aanpak garandeert dat jouw evenement meer dan een succes wordt; het wordt een ervaring die de deelnemers nog lang zullen herinneren en koesteren.

Wil je zeker weten dat Andries Tunru jouw evenement komt verrijken met zijn energie en humor? Neem dan vandaag nog contact op met Quality Bookings, en zet de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring voor jou en je publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Andries Tunru

"Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van 't Hek, de epische kracht van Freeek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers."

"Andries Tunru maakt hoge verwachtingen waar"

"Een zeer geslaagde voorstelling. Tunru is een ras-entertainer"

Schrijf een review

Video met Andries Tunru

Meer informatie & boekingen

Andries Tunru inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Andries Tunru
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers