Info & boekingen
Spreker Andries Tunru - Cabaretier & dagvoorzitter

Andries Tunru Cabaretier & dagvoorzitter

Andries Tunru als spreker boeken

Andries Tunru is cabaretier, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van cabaret & entertainment, kunst & cultuur en creativiteit en inspiratie. Luchtig en interactief afsluiten? Andries vat je webinar of meeting samen in geïmproviseerde sketches, scènes en liedjes.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Talen
 • Snel contact met Andries Tunru
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Op luchtige wijze terugkijken op de inhoud van de dag? Theatrale energizers tussen de gortdroge stof door? Of met humor de diepte in? Alles kan met het improvisatietheater van Flunknarf: Nederlands Kampioen Improvisatietheater 2018 én 2019! Aan de hand van de onderwerpen van de dag improviseren zij scenes, sketches en liedjes waarbij op luchtige en interactieve wijze de inhoud nog snel doorgenomen wordt. Energiek, dynamisch en bovenal: supergrappig!

Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van cabaretfestival Cameretten, waar hij de persoonlijkheidsprijs won.

Andries tourt langs de Nederlandse theaters met zijn solovoorstelling “Vlees, vis, wal en schip”, én met zijn improvisatieduo Beperkt Houdbaar. Daarnaast speelt hij met grote regelmaat op stand-up-podia, op try-out-avonden en op festivals.

Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 won hij in de finale van cabaretfestival Cameretten de persoonlijkheidsprijs. Vanaf seizoen 2019-2020 tourt hij met zijn debuutvoorstelling “Vlees, vis, wal en schip”; in februari 2022 is de première van Andries’ tweede voorstelling “In Theorie”. Ook is hij lid van het cabaretteam van Radio 2-programma Spijkers met Koppen.

Samen met Stefan Hendrikx vormt Andries improvisatieduo Beperkt Houdbaar. Hierbij spelen zij, begeleid door muzikant Joep Hullegie, volledig geïmproviseerde avondvullende voorstellingen. Stefan en Andries wonnen (als helft van improvisatiegroep Flunknarf) al drie keer op rij het Nederlands Kampioenschap Improvisatietheater. Zij touren langs de theaters via impresariaat Bos Theaterproducties.

In 2020 deed Andries mee aan het winterseizoen van De Slimste Mens, waar hij als eerste deelnemer sinds dertien seizoenen zeven afleveringen op rij won. Hij werd uiteindelijk tweede, achter “Snollebollekes” Rob Kemps.

In februari 2021 was hij VIVA Leuke Man van de Maand. Vlak erna ging het blad failliet.

 

Meer informatie & boekingen

Andries Tunru inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Andries Tunru
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers