Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Andries Tunru - Cabaretier & dagvoorzitter

Andries Tunru Cabaretier & dagvoorzitter

Andries Tunru als spreker boeken

Andries Tunru is cabaretier, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van cabaret & entertainment, kunst & cultuur en creativiteit en inspiratie. Luchtig en interactief afsluiten? Andries vat je webinar of meeting samen in geïmproviseerde sketches, scènes en liedjes.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Talen
 • Snel contact met Andries Tunru
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Andries Tunru: Inhuren als Spreker voor Unieke Lezingen en Events

Breng Theatrale Energie en Humor naar uw Evenement

In een wereld waar conventionele lezingen vaak als saai worden ervaren, breekt Andries Tunru met alle clichés. Zijn benadering van spreken, doordrenkt van improvisatietheater en humor, brengt een verfrissende verandering die uw evenement onvergetelijk zal maken.

Andries Tunru in 2023

Andries Tunru heeft zijn grenzen verlegd sinds hij begon aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. Hij won tal van prijzen zoals de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Bovendien won hij de persoonlijkheidsprijs in de finale van cabaretfestival Cameretten. Niet te vergeten is zijn verbazingwekkende prestatie in het TV-programma De Slimste Mens en zijn erkenning als VIVA Leuke Man van de Maand. In 2023 is hij meer dan ooit een veelgevraagd spreker, improvisator en cabaretier.

Een Cocktail van Talenten

Andries is niet zomaar een spreker; hij is een cocktail van talenten. Hij brengt zijn improvisatietheaterervaring naar het podium als lid van Beperkt Houdbaar en Flunknarf, de laatste werd Nederlands Kampioen Improvisatietheater in 2018 én 2019. Als u Andries Tunru wilt inhuren, zorgt hij met theatrale energizers voor een levendige afwisseling tussen serieuze en luchtige onderwerpen. Hij heeft de unieke capaciteit om scènes, sketches en liedjes te improviseren die perfect aansluiten bij de thema’s van uw evenement.

Andries Tunru en Beschikbaarheid

Zijn unieke vaardigheden maken Andries Tunru enorm populair. Dus als u denkt aan het boeken van Andries Tunru als spreker, is het raadzaam om ruim van tevoren te informeren naar zijn beschikbaarheid. Hij is de ideale keuze voor bedrijfsevenementen, conferenties en andere samenkomsten waar een frisse benadering gewenst is.

Inspirerende Lezingen

Andries heeft het vermogen om zijn publiek te inspireren en te entertainen. Of het nu gaat om een ​​technisch congres of een creatieve brainstormsessie, Andries heeft de magische touch om elk onderwerp boeiend te maken.

Kosten voor Lezing van Andries Tunru

Als u interesse heeft in het inhuren van Andries Tunru, kunt u contact opnemen voor meer informatie over de kosten voor een lezing. Zijn tarieven zijn zeer concurrerend, gezien de unieke waarde die hij toevoegt aan elk evenement.

Veelzijdige Performer

Naast zijn rol als spreker, is Andries Tunru ook actief als cabaretier. Hij tourt door Nederland met zijn solovoorstellingen en maakt deel uit van het cabaretteam van het Radio 2-programma Spijkers met Koppen. Deze veelzijdigheid maakt hem tot een van de meest unieke en boeiende sprekers in Nederland.

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen informatief is, maar ook buitengewoon vermakelijk, dan is Andries Tunru de juiste keuze. Met zijn diverse talenten en unieke benadering van spreken, zal hij ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achterlaten op uw publiek.

Meer informatie & boekingen

Andries Tunru inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Andries Tunru
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers