20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jeffrey Spalburg

Jeffrey Spalburg als spreker boeken

Als het gaat om dynamiek, ervaring en de unieke vermenging van theater, muziek en stand-up comedy, staat één naam synoniem voor al deze elementen: Jeffrey Spalburg. Zijn veelzijdige carrière, die zich uitstrekt van het podium van de Heineken Music Hall tot de streaminggigant Netflix, illustreert zijn vermogen om elk publiek te boeien en te inspireren.

Jeffrey Spalburg

Stand-up comedian

Jeffrey Spalburg inhuren als spreker

Een unieke combinatie van theater, muziek en stand-up comedy

Als het gaat om dynamiek, ervaring en de unieke vermenging van theater, muziek en stand-up comedy, staat één naam synoniem voor al deze elementen: Jeffrey Spalburg. Zijn veelzijdige carrière, die zich uitstrekt van het podium van de Heineken Music Hall tot de streaminggigant Netflix, illustreert zijn vermogen om elk publiek te boeien en te inspireren.

Na 15 jaar actief te zijn geweest in theater, tv en zelfs film, bloeide hij op in de wereld van stand-up comedy en cabaret. Zijn doorzettingsvermogen en talent culmineerden in het opzetten van zijn eigen platform, FATU, vanuit het Bijlmer Parktheater. Dit platform is een bewijs van zijn innovatie en creativiteit, en is nu de langst lopende comedy show van Nederland.

Maar Jeffrey’s bereik stopte niet bij comedy en theater. De laatste jaren heeft hij met succes zijn twee grote passies, theater en muziek, gecombineerd. Zijn optredens in grootschalige muziektheaterproducties zoals ‘It’s A Man’s World’ en ‘The Soul Preacher of ‘Swingin’ Harlem’ tonen zijn veelzijdigheid als artiest. Het is dan ook geen verrassing dat hij in de laatstgenoemde productie zijn debuut maakte als jazzzanger.

Voor degenen die overwegen Jeffrey Spalburg in te huren als spreker, is het belangrijk te weten dat hij een schat aan ervaring meebrengt uit de meest prestigieuze podia in Nederland. Als kernlid van de urban theatergroep Made In Da Shade heeft hij bijna elk theater in het land bezocht. Zijn ervaring als presentator en comedian op evenementen zoals Lowlands, het Black Achievement Gala, North Sea Jazz en vele andere illustreert zijn veelzijdigheid.

Wat echt opvalt aan Jeffrey is zijn toewijding als maker. Hij heeft altijd zijn eigen teksten geschreven, variërend van columns tot stand-up comedy en muziek. Zijn recente focus op muziek, evenals zijn werk als schrijver en regisseur voor collega’s zoals Nabil, Gers Pardoel en Roué Verveer, getuigt van zijn diepe betrokkenheid bij de kunsten.

Als u overweegt Jeffrey Spalburg te boeken als spreker, kunt u er zeker van zijn dat hij niet alleen vermaak, maar ook diepgang en inzicht biedt. Voor informatie over de beschikbaarheid van Jeffrey Spalburg of de kosten voor een lezing, kunt u contact opnemen met Quality Bookings.

En voor degenen die geïntrigeerd zijn door zijn literaire flair, is er goed nieuws: zijn eerste roman ‘Ik ben jullie meester’ zal in juni 2023 worden uitgegeven bij uitgeverij DasMag, wat ongetwijfeld een nieuwe dimensie zal toevoegen aan zijn toch al indrukwekkende repertoire.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jeffrey Spalburg

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jeffrey Spalburg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jeffrey Spalburg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers