Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Martijn Koning - Maatwerk cabaret

Martijn Koning Maatwerk cabaret

Martijn Koning als spreker boeken

Ook serieuze congressen en seminars vragen soms om relativering en een knipoog. Iemand die dit als geen ander aanvoelt is cabaretier en stand-upcomedian Martijn Koning. Met zijn scherpe geest en humoristische improvisaties weet hij complexe thema’s en onderwerpen altijd binnen een komische context te duiden. Zoals hij dat bijvoorbeeld ook regelmatig bij televisieprogramma’s als Pauw en Jinek doet. Veel organisaties boeken deze populaire BN’er om hun event als spreker of dagvoorzitter van een lach en zelfreflectie te voorzien.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Talen
 • Snel contact met Martijn Koning
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Martijn Koning wordt geboren op 9 december 1978 in Zwolle en heeft al in zijn schooltijd de lach aan zijn kont hangen. Nadat zijn studie Engels hem niet weet te inspireren, stapt hij over naar een studie Rechten. Maar als hij zich in 2004 inschrijft voor stand-upcomedy in het Comedy Café, ontdekt Martijn zijn ware passie. Nog datzelfde jaar bereikt hij de finale van de Culture Comedy Award en wint hij de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Na zijn eerste succesvolle schreden in de comedywereld neemt de carrière van Martijn een grote vlucht. Hij treedt in 2006 toe tot Comedytrain en speelt geregeld in Toomler. In 2010 bereikt hij de finale van het Camarettenfestival en oogst hij veel lof met zijn unieke stijl van optreden. De getalenteerde cabaretier wisselt serieuze noten over de actualiteit af met snedige grappen en zorgt ervoor dat zijn publiek van de eerste tot de laatste seconde geboeid luistert en zich regelmatig op de dijen slaat.

Comedian bekend van televisie

Niet alleen als stand-upcomedian is Martijn sterk bezig, ook als tekstschrijver maakt hij indruk. Zo schrijft hij jarenlang voor het satirische televisieprogramma Dit Was Het Nieuws en schuift hij hier vanaf 2015 ook aan als teamcaptain. Het vormt de opmaat naar meer televisieoptredens en in hetzelfde jaar maakt hij in opdracht van de VARA de eindejaarsconference Sint&Nieuw.

Inmiddels is Martijn een graag geziene gast in uiteenlopende shows en is hij erg geliefd bij de Nederlandse televisiekijker. In de afgelopen jaren verschijnt hij onder meer in RTL Late Night, Celebrity Stand-Up (als presentator), Beste Kijkers, Praat Nederlands met Me, Wie ben ik, Is er een dokter in de zaal, Pauw en Jinek. In 2019 heeft hij als eerste Nederlandse comedian een Netflix-special en trekt hij volle zalen met zijn hilarische theatershows.

Cabaretier inhuren voor komische noot tijdens congres

Als een van de bekendste comedians van Nederland is Martijn Koning een gewilde spreker in het bedrijfsleven. Zijn veelzijdige achtergrond en grote improvisatievermogen maken het mogelijk om events in vrijwel elke sector van een komische noot te voorzien. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een optreden als spreker, maar veel organisaties huren Martijn ook in als dagvoorzitter of presentator.

De bedreven cabaretier is multi-inzetbaar en stemt zijn optredens altijd af op de wensen van de opdrachtgever. Zijn absurde gedachtenkronkels en energieke stagepresence leiden in de zaal zonder uitzondering tot verrassende inzichten en de nodige hilariteit. Voor elk bedrijf dat zijn congres of seminar een impuls wil geven, is het inhuren van Martijn een uitstekend idee.

Contact opnemen

Wilt u Martijn Koning ook inhuren voor een humoristische lezing, presentatie of dagvoorzitterschap? Til uw event naar een hoger niveau en boek deze inspirerende stand-upcomedian voor een maatwerk optreden tijdens uw bijeenkomst. Neem contact op met het team van Quality Bookings voor meer informatie of om deze spreker direct te boeken.

Meer informatie & boekingen

Martijn Koning inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Martijn Koning
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers