20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Martijn Koning

Martijn Koning als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende, scherpzinnige en onvergetelijke gastspreker voor je evenement? Dan is Martijn Koning de perfecte keuze. Bekend om zijn unieke stijl en vermogen om complexe onderwerpen op een luchtige, humoristische wijze te benaderen, maakt Martijn elk evenement bijzonder. Op deze pagina ontdek je alles over Martijn als spreker, zijn expertisegebieden en hoe hij jouw bijeenkomst kan verrijken.

Martijn Koning

Maatwerk cabaret

Stand-up comedy en maatschappelijke thema’s

Martijn Koning is een expert op het gebied van stand-up comedy en heeft een diepe kennis van maatschappelijke thema’s. Hij weet actuele onderwerpen op een toegankelijke en humoristische manier te benaderen, waardoor hij het publiek niet alleen vermaakt, maar ook aan het denken zet. Of het nu gaat om sociale kwesties, politieke satire, of culturele trends, Martijn boeit zijn publiek met zijn unieke mix van humor en inzicht. Ontdek in deze sectie de diverse onderwerpen die Martijn behandelt en de toegevoegde waarde die hij biedt voor uw evenement.

Martijn Koning inhuren als comedian

Het boeken van Martijn Koning voor uw evenement is eenvoudig en soepel met de ondersteuning van Quality Bookings. We begeleiden u door het hele proces, van aanvraag tot uitvoering, en zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. Onze All-Inclusive tarieven, snelle offerte-service, en tevredenheidsgarantie, ondersteund door een gemiddelde beoordeling van 9,0, garanderen een succesvolle ervaring. Deze sectie legt het boekingsproces in detail uit en helpt eventuele drempels weg te nemen.

Biografie van Martijn Koning

Martijn Koning, geboren op 9 december 1978 in Zwolle, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de wereld van comedy. Zijn reis begon in 2004 in het Comedy Café, en al snel werd hij finalist van de Culture Comedy Award en won hij de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Als lid van de Comedytrain en een vaste speler in Toomler, heeft Martijn zich ontwikkeld tot een van de meest prominente figuren in de Nederlandse comedywereld.

Zijn talenten strekken zich uit tot het schrijven van columns en teksten voor diverse programma’s zoals ‘Dit was het nieuws’ en ‘Koefnoen’, en hij heeft ook opgetreden in televisieshows zoals ‘Eindemaands van Martijn Koning’ en ‘Cojones’. Daarnaast heeft hij in films zoals ‘Doodslag’ en ‘Familieweekend’ gespeeld. Met de finaleplaats bij het Camerettenfestival en de nominatie voor de Neerlands Hoop 2014, heeft Martijn zijn veelzijdigheid en vakmanschap bewezen.

Zijn ervaringen als teamleider in programma’s als ‘Het zijn net mensen’ en zijn rol in de Knorrepodcast tonen zijn veelzijdigheid en capaciteit om een breed scala aan onderwerpen op een boeiende manier te behandelen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Martijn Koning

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Martijn Koning inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Martijn Koning
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers