20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dominic Rossi Copyright foto: Rhode van Elsen

Dominic Rossi als spreker boeken

Zoek je een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Ontmoet Dominic Rossi, een veelgevraagd spreker met een rijke ervaring in high performance coaching, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. In deze pagina duiken we in de wereld van Dominic Rossi, waarbij we zijn expertise in atleten coaching en ondernemerschap belichten. We bespreken zijn unieke benadering om mensen te inspireren en hoe hij dit toepast in zijn lezingen. Ontdek waarom Dominic Rossi de perfecte spreker is voor jouw evenement.

Dominic Rossi

High performance coach

Atleten en ondernemers: de expertise van Dominic Rossi

Dominic Rossi staat bekend om zijn uitgebreide kennis en ervaring met topatleten en ondernemers. Zijn aanpak ‘Master the Flow’ heeft bewezen effectief te zijn voor atleten op hoog niveau, waarbij hij hen helpt hun persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en te excelleren in hun sport. Dominic’s benadering is ook waardevol voor ondernemers, waar hij via ‘People Performance’ intensieve one-on-one coaching biedt. Deze sessies zijn gericht op het bevorderen van een open feedbackcultuur, kritische reflectie, en het realiseren van het volledige potentieel van een onderneming. Dominic’s lezingen over deze onderwerpen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische inzichten en technieken die onmiddellijk toepasbaar zijn in diverse professionele contexten.

Dominic Rossi inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Dominic Rossi als spreker is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van een soepele ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat je binnen 24 uur een offerte ontvangt met all-inclusive tarieven. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie verzekeren dat aan al je wensen wordt voldaan. Neem contact op, bespreek je wensen en wij regelen de rest, zodat jij je kunt focussen op het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Biografie

Geboren in 1979, heeft Dominic Rossi zich ontwikkeld als een vooraanstaande figuur in de wereld van high performance coaching. Zijn reis begon als individuele basketbalcoach en trainer, waar hij jong talent naar internationaal succes begeleidde, inclusief WNBA-spelers. Dominic’s passie voor persoonlijke groei leidde hem tot de oprichting van Corodo bvba, waar hij als high performance coach werkt met topsporters, ondernemers en artiesten. Zijn expertise in het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en het stimuleren van groei is een cruciaal onderdeel van zijn succes.

Als auteur van het boek ‘Feedback geven en krijgen voor coaches en leidinggevenden met een hart voor groei’, heeft Dominic een belangrijke bijdrage geleverd aan de literatuur over leiderschapsontwikkeling en coaching. Zijn aanpak is uniek: hij combineert intensiteit met een hart voor groei, wat zich weerspiegelt in zijn diepgaande inzichten en praktische adviezen.

Dominic’s filosofie ‘Wees wie je bent, speel geen rol, werk en spreek vanuit je hart’ resoneert in zijn lezingen. Hij gelooft in authenticiteit en het belang van spreken vanuit het hart, wat hem een geliefde en gerespecteerde spreker maakt in diverse kringen.

Door de jaren heen heeft Dominic Rossi zich bewezen als een expert in het veld van atletencoaching en ondernemersontwikkeling. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en educatief, maar ook diepgaand inspirerend. Zijn vermogen om zijn publiek te motiveren en te inspireren, gecombineerd met zijn uitgebreide ervaring en kennis, maakt hem de ideale spreker voor elk evenement dat streeft naar impact en groei.

Met 20 jaar expertise, een gemiddelde beoordeling van 9,0, en een toewijding aan klanttevredenheid, staat Quality Bookings garant voor een uitmuntende ervaring bij het boeken van Dominic Rossi. Of je nu op zoek bent naar een lezing over het maximaliseren van prestaties in sport of bedrijfsleven, of een inspirerende sessie over persoonlijke groei, Dominic Rossi is de spreker die je evenement naar een hoger niveau kan tillen. Neem vandaag nog contact op om hem te boeken en laat je publiek inspireren door een van de meest dynamische sprekers in het veld!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Dominic Rossi

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Dominic Rossi inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Dominic Rossi
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers