Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen is een bergbeklimmer en avonturier die de hoogste toppen ter wereld bedwong, op eigen kracht de Noord- én Zuidpool bereikte, heel Afrika doorkruiste en door de Australische outback liep. De Mount Everest beklom hij zonder extra zuurstof. U kunt Wilco van Rooijen inhuren als spreker. In zijn lezingen heeft hij het over zijn avonturen en behandelt hij thema’s als leiderschap, doelen stellen en keuzes maken.

Beroepsavonturier
Van Rooijen is een van de weinige beroepsavonturiers van Nederland. Hij beklom onder andere de hoogste bergtoppen van elk continent en bereikte de toppen van de geografische Noord- en Zuidpool. De hoogste berg van de wereld, de Mount Everest, beklom hij zonder extra zuurstof, omdat dit volgens hem de meest eerlijke manier van klimmen is.

In 2008 bereikte hij, na twee eerdere mislukte pogingen, de top van de K2 (8.611 meter). De expeditie was echter uitgelopen op een tragedie en maar liefst elf klimmers waren om het leven gekomen, waaronder een goede klimvriend van Van Rooijen. Over het drama schreef hij het boek Overleven op de K2.

Daarnaast heeft Van Rooijen nog enkele andere boeken geschreven en geeft hij lezingen. Ook is hij al bezig met de voorbereidingen op zijn nieuwe avontuur: met een door zonne-energie aangedreven truck naar de Zuidpool afreizen.

Lezingen op maat
De presentaties van Van Rooijen zitten vol met anekdotes. Daarnaast is hij in staat om lezingen op maat te verzorgen. Hij vertaalt zijn overlevingsverhalen bijvoorbeeld naar een bedrijfsstrategie of businessplan.

Wilt u Wilco van Rooijen boeken als spreker en luisteren naar zijn bloedstollende avonturen? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op.

 

Wilco van Rooijen spreekt graag over:

Wilco van Rooijen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wilco van Rooijen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21