20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die je evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Wilco van Rooijen jouw ideale keuze. Met zijn ervaringen als bergbeklimmer en avonturier weet hij als geen ander hoe je letterlijk en figuurlijk bergen kunt verzetten. In deze pagina ontdek je alles over Wilco van Rooijen en waarom hij de perfecte spreker is voor jouw evenement.

Wilco van Rooijen

Bergklimmer

Wilco van Rooijen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Wilco van Rooijen een unieke combinatie van expertise, passie en charisma mee naar je congres of seminar. Met zijn achtergrond als avonturier en leider weet hij hoe hij een publiek kan boeien en betrekken, terwijl hij soepel de dag leidt. Zijn ervaringen in het overwinnen van uitdagingen en teamwork zijn een bron van inspiratie voor elk publiek.

Over avontuur en leiderschap

Wilco van Rooijen is een expert op het gebied van avontuur en leiderschap. Zijn lezingen bieden een diep inzicht in de dynamiek van teamwerk, doorzettingsvermogen en het overwinnen van tegenslagen. Wilco deelt zijn ervaringen van expedities en hoe deze lessen toepasbaar zijn in het dagelijks leven en bedrijfsomgevingen. Kiezen voor een lezing over avontuur en leiderschap betekent kiezen voor inspirerende verhalen die zowel persoonlijk als professioneel verrijkend zijn.

Wilco van Rooijen inhuren voor een lezing

Het boeken van Wilco van Rooijen voor een lezing is een eenvoudig en helder proces. Bij Quality Bookings regelen we alles van offerte tot uitvoering met een All-Inclusive tarief. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden. We zorgen ervoor dat het boeken van Wilco een naadloze ervaring is, met de zekerheid van onze tevredenheidsgarantie.

Biografie van Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen, geboren op 4 maart 1967 in Terborg, is een Nederlandse avonturier, bergbeklimmer, en motivational speaker. Zijn passie voor avontuur begon al op jonge leeftijd, wat leidde tot een leven vol expedities en uitdagingen.

Wilco van Rooijen is bekend om zijn expedities naar de ‘Seven Summits’, de hoogste bergen van elk van de zeven continenten, en de ‘Three Poles Challenge’, bestaande uit de Noordpool, de Zuidpool en de Mount Everest. Zijn avonturen zijn niet zonder gevaar geweest; hij overleefde bijvoorbeeld een dramatische situatie op de K2 in 2008.

Naast zijn avontuurlijke prestaties, heeft Wilco van Rooijen ook een indrukwekkende carrière als spreker. Hij is een expert in het delen van verhalen over leiderschap, teambuilding, en het overwinnen van tegenslagen. Zijn lezingen zijn gevuld met persoonlijke anekdotes en inzichten die hij opdeed tijdens zijn vele expedities.

Van Rooijen heeft een unieke filosofie over leiderschap en teamwork, waarin hij benadrukt dat het overwinnen van uitdagingen een gezamenlijke inspanning vereist. Zijn ervaringen leren dat succes vaak afhankelijk is van de kracht van het team en de mate van onderlinge verbondenheid.

Wilco is ook auteur van verschillende boeken, waarin hij zijn avonturen en levenslessen deelt. Deze boeken geven een kijkje in de uitdagende wereld van extreme expedities en de mentale en fysieke voorbereidingen die daarbij komen kijken.

Zijn lezingen zijn niet alleen inspirerend maar ook educatief, waarbij hij de parallellen tussen zijn avonturen en de zakelijke wereld benadrukt. Wilco van Rooijen is een spreker die met zijn verhalen en inzichten een onvergetelijke impact achterlaat op zijn publiek.

Met zijn expertise, ervaring, en inspirerende verhalen is Wilco van Rooijen een uitstekende keuze voor elk evenement. Zijn vermogen om lessen uit het extreme te vertalen naar het dagelijkse leven maakt hem een unieke en waardevolle toevoeging aan je programma. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om Wilco te boeken voor je volgende evenement!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Wilco van Rooijen

Schrijf een review

Video met Wilco van Rooijen

Meer informatie & boekingen

Wilco van Rooijen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Wilco van Rooijen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers