20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Annamarie Thomas

Annamarie Thomas als spreker boeken

Annamarie Thomas, een icoon in de sportwereld, biedt een unieke kans voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een inspirerende gastspreker. Met haar rijke ervaring als professioneel schaatser en coach, brengt Annamarie een schat aan kennis en inzichten die uw publiek zeker zullen boeien. Zij spreekt over thema’s als doorzettingsvermogen, teambuilding en het overwinnen van uitdagingen, waarbij ze haar persoonlijke ervaringen en succesverhalen deelt. Haar boeiende presentatiestijl en vermogen om te verbinden met het publiek maken haar een ideale keuze voor uw volgende evenement.

Annamarie Thomas

Schaatsster

Annamarie Thomas als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Annamarie Thomas een unieke combinatie van expertise, charisma en inzicht. Ze is bekend om haar vermogen om diepgaande discussies te leiden en panelgesprekken tot leven te brengen. Annamarie focust zich op thema’s zoals sportpsychologie, vrouwelijk leiderschap en motivatie. Haar ervaring als topsporter en coach stelt haar in staat om diep in te gaan op deze onderwerpen, terwijl ze tegelijkertijd een ontspannen en interactieve sfeer creëert.

Over doorzettingsvermogen en teambuilding

Doorzettingsvermogen en teambuilding zijn essentiële thema’s in de wereld van topsport, en Annamarie Thomas is hierin een ware expert. In haar lezingen verkent ze de dynamiek van teambuilding, de psychologie van motivatie en de kunst van het overwinnen van obstakels. Ze deelt praktijkvoorbeelden en strategieën die zowel in de sportwereld als in het bedrijfsleven toepasbaar zijn. Deze onderwerpen zijn bijzonder relevant voor organisaties die streven naar verbetering van hun teamdynamiek en het stimuleren van persoonlijke groei bij hun medewerkers.

Annamarie Thomas inhuren voor een lezing

Het inhuren van Annamarie Thomas voor uw lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Contact opnemen met Quality Bookings volstaat om het proces te starten. Wij bieden binnen 24 uur een offerte en staan klaar met uitgebreide support om al uw vragen te beantwoorden. Onze All-Inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen voor een zorgeloze ervaring. Van het afstemmen van de inhoud tot de logistieke details, wij zorgen dat alles perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Biografie van Annamarie Thomas

Annamarie Thomas is een naam die synoniem staat voor succes en doorzettingsvermogen in de wereld van het schaatsen. Geboren op [datum], begon haar passie voor schaatsen al op jonge leeftijd. Ze maakte haar debuut in de internationale schaatswereld in de vroege jaren ’90, en het duurde niet lang voordat ze zich vestigde als een van de top schaatsers van haar tijd.

Annamarie’s carrière werd gekenmerkt door talrijke overwinningen en records. Ze won goud op de wereldkampioenschappen en was een vaste waarde in het Nederlandse schaatsteam. Haar prestaties in de 1.500 meter en 3.000 meter waren bijzonder opmerkelijk, en ze werd al snel een inspiratiebron voor jonge atleten overal ter wereld.

Na haar actieve carrière als schaatser, ging Annamarie verder als coach en mentor. Ze deelde haar kennis en ervaring met de volgende generatie schaatsers, waarbij ze zich richtte op het ontwikkelen van hun vaardigheden en het versterken van hun mentale veerkracht. Haar bijdrage aan de sport is niet alleen beperkt tot het ijs; ze is ook actief als spreker en dagvoorzitter, waarbij ze haar verhalen en inzichten deelt met een breed publiek.

Annamarie’s levensverhaal is er een van vastberadenheid, passie en het overwinnen van uitdagingen. Haar reis van een jonge schaatser tot een gerespecteerde coach en spreker is een bron van inspiratie en levenslessen. Door haar ervaringen te delen, stimuleert ze anderen om hun doelen na te streven en hun potentieel volledig te benutten.

Als spreker is Annamarie in staat om haar verhaal op een aansprekende en motiverende manier over te brengen. Ze maakt gebruik van haar ervaringen om praktische lessen en strategieën te bieden die direct toepasbaar zijn, zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Haar vermogen om te verbinden met haar publiek en haar passie voor het delen van kennis maken haar een uitstekende keuze voor uw volgende evenement.

Met Annamarie Thomas haalt u niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Haar verhalen over doorzettingsvermogen, succes en het overwinnen van tegenslagen zullen ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten bij uw publiek. Boek Annamarie nu voor uw volgende evenement en ervaar de impact van haar inspirerende verhaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Annamarie Thomas

Schrijf een review

Video met Annamarie Thomas

Meer informatie & boekingen

Annamarie Thomas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Annamarie Thomas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers