Annamarie Thomas

Voormalig Nederlands schaatsster en ambassadrice van de Stichting Bechterew in Beweging en Plan Nederland Annamarie Thomas is te boeken voor uw congressen en seminars voor onderwerpen als presteren, grenzen verleggen, motivatie, focus en het omgaan met tegenslagen.

Carrière
De schaatscarrière van Annamarie Thomas begon in 1992 en ze werd maar liefst 3 keer op rij Nederlands kampioene allround. Haar absolute hoogtepunt beleefde ze in 1996 toen ze in Hamar twee keer wereldkampioene afstand werd. Zowel op de 1000 meter als op de 1500 meter wist Annamarie Thomas met goud naar huis te gaan.

Annamarie Thomas heeft samengewerkt met allerlei grote coaches zoals Henk Gemser, Ab Krook, Peter Mueller en Joc Orie. Gedurende haar schaatscarrière had Annamarie Thomas vaak last van rugklachten en ontstekingen in haar lichaam en in 2002 stelde de reumatoloog de diagnose Bechterew.  In 2004 moest ze voor het eerst vanwege deze ziekte een belangrijke wedstrijd overslaan en pas toen heeft ze bekend gemaakt dat ze de ziekte van Bechterew had. Naar aanleiding van dit nieuws werd Annamarie benaderd door de Stichting Bechterew in Beweging en sindsdien is ze een zeer betrokken ambassadeur. Dit maakt Annamarie Thomas een uitstekende sprekers over onderwerpen als het verleggen van grenzen en het omgaan met tegenslagen.

Sterren dansen op het ijs
Na haar carrière op het ijs bleef Annamarie Thomas in beeld. In 2006 nam zij deel aan het SBS6 programma Sterren dansen op het ijs maar verloor met slechts 0,5% de skate-off van tegenstander Maud Mulder.

Wilt u Annamarie Thomas boeken voor uw bijeenkomst? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Annamarie Thomas spreekt graag over:

Annamarie Thomas boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Annamarie Thomas. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21