20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tim Hofman

Tim Hofman als spreker boeken

Tim Hofman is de ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook een frisse, dynamische energie met zich meebrengt. Als veelzijdige mediapersoonlijkheid en ervaren presentator heeft Tim Hofman zich bewezen als iemand die met zijn unieke stijl en scherpe inzichten iedere bijeenkomst kan verrijken. Of het nu gaat om jongeren, maatschappelijke vraagstukken of het overbruggen van generatiekloven, Tim brengt onderwerpen tot leven met een mix van humor, diepgang en authenticiteit. Zijn vermogen om complexe thema’s op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een ​​veelgevraagd gastspreker op diverse evenementen en conferenties.

Tim Hofman

Programmamaker

Tim Hofman heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en jeugdcultuur. Zijn lezingen richten zich op het belang van jongeren in de maatschappij en hoe verschillende generaties met elkaar kunnen communiceren en van elkaar kunnen leren. Hij brengt een uniek perspectief op thema’s zoals politieke betrokkenheid van jongeren, de impact van sociale media, en de kracht van jongerencultuur. Door zijn ervaringen als presentator en zijn actieve rol in diverse sociale initiatieven, biedt Tim inzichten die zowel verrijkend als motiverend zijn voor zijn publiek.

Tim Hofman inhuren voor een lezing

Het inhuren van Tim Hofman voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice zorgen wij ervoor dat het boekingsproces zo soepel mogelijk verloopt. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, ons team biedt uitgebreide ondersteuning en werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de lezing van Tim perfect aansluit bij uw behoeften en verwachtingen. Wij nemen graag alle organisatorische zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op het succes van uw evenement.

Biografie van Tim Hofman

Tim Hofman is een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en betrokkenheid. Geboren in 1988 en opgegroeid in een tijdperk dat werd gekenmerkt door snelle technologische vooruitgang en globalisering, ontwikkelde hij tijdens zijn jeugd een grote interesse in sociale kwesties en cultiveerde hij een passie voor communicatie. Door deze combinatie van interesses streefde hij een carrière in de media na, waar hij zich al snel ontpopte als een getalenteerde presentator en programmamaker en zijn doorbraak kwam met zijn rol bij BNN, waar hij zijn talent bewees voor het presenteren van jeugdgerichte programma’s. Tim’s natuurlijke gevoel voor communicatie en zijn vermogen om moeilijke onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, maakten hem al snel populair bij een breed publiek. Bovendien werd hij bekend om zijn scherpe interviews en zijn vermogen om complexe thema’s te vertalen naar boeiende inhoud.

Naast zijn televisiewerk onderscheidde Tim zich ook door zijn betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken. Hij heeft leiding gegeven aan diverse initiatieven gericht op het verbeteren van de positie van jongeren in de samenleving. Zijn betrokkenheid bij politieke en maatschappelijke vraagstukken, gecombineerd met zijn talent voor spreken in het openbaar, maakt hem tot een invloedrijke stem in het debat over de rol van jongeren in de samenleving.

Het werk van Tim is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft verschillende prijzen ontvangen voor zijn bijdragen aan de media en de samenleving. Deze erkenningen bevestigen zijn status als toonaangevend spreker en inspiratiebron voor zowel jongeren als volwassenen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Tim Hofman

Schrijf een review

Video met Tim Hofman

Meer informatie & boekingen

Tim Hofman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tim Hofman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers