Als geen ander weet Tim Hofman (1988), presentator, blogger en dichter, de wereld van televisie en online media bij elkaar te brengen. Hij kan daar als spreker met veel passie over vertellen. Tim schuwt geen enkel onderwerp en is maatschappelijk zeer betrokken. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017 trok hij veel aandacht door jongeren op een eigenzinnige manier vertrouwd te maken met de diverse politieke partijen en programma’s.

Tim Hofman inhuren als presentator of dagvoorzitter

U kunt Tim Hofman inhuren als spreker, maar ook als presentator. Dat is een rol waarin hij bij uitstek in zijn element is. Hij leerde het vak toen BNN en de VARA hem gingen inhuren voor 101 TV, het 24-uurs jongerenkanaal. Tim was er presentator/verslaggever voor Tim TV en 101 Timeline. Vandaaruit stapte hij al snel over naar het traditionele medium televisie. Tim blijft de ‘nieuwe media’ echter trouw, wat onder meer blijkt uit zijn vele video’s op het YouTube kanaal #BOOS.

Tim Hofman legt het fundament voor zijn huidige successen als spreker presentator en dagvoorzitter aan de BNN University, de bakermat voor tv-talent. Hij heeft dan een reeks van niet afgeronde studies achter de rug, waaronder Taal & Cultuurstudies en Communicatiewetenschappen. Bij BNN vindt Tim uiteindelijk zijn draai.

Tim Hofman boeken voor uw congres of evenement

Na zijn werk voor 101 TV, gaat Tim in 2012 als presentator aan de slag voor BNN. Hij presenteert FC Gay en is verslaggever bij het Glazen Huis. Tim krijgt landelijke bekendheid als presentator van het spraakmakende BNN programma Spuiten en Slikken. Sindsdien blijven de omroepen hem inhuren en heeft hij tal van programma’s op zijn naam staan, waaronder Zeg dag tegen pesten, De Social Club en Je zal het maar hebben. Ook is hij vaak als inspirator en opiniemaker te gast bij De Wereld Draait Door.

Zijn veelzijdigheid en bevlogenheid maken dat bedrijven en organisaties Tim Hofman veelvuldig boeken voor congressen en bedrijfsevenementen. Bedrijven die Hofman inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter zijn verzekerd van toegevoegde waarde. Geliefde thema’s van Tim als spreker zijn: online trends, drugsbeleid, social media, politiek en  jongerencommunicatie. Daarnaast boeken bedrijven Hofman als internetdeskundige.

Contact opnemen met Tim Hofman

In toenemende mate manifesteert Tim Hofman zich als blogger, columnist en schrijver. Hij publiceert onder meer onder het pseudoniem debroervanroos. In 2017 bracht Tim een dichtbundel uit: Gedichten van de broer van Roos. Het werd één van de beter verkochte boeken van dat jaar. Met name het jongere lezerspubliek wist de toegankelijke stijl van de spreker en dichter te waarderen.

Naast zijn werk als presentator van tv-programma’s en bedenker van social media formats, is Tim te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter. Wilt u meer weten over zijn mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op voor gedetailleerde informatie. Uiteraard kunnen wij deze spreker direct voor u boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Tim Hofman spreekt graag over:

Tim Hofman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tim Hofman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21