Jasper (1986) is bestsellerauteur en host van de gelijknamige podcastserie Het Millennial Mysterie. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.

Jasper Scholten is een millennial die door zijn HR-achtergrond en expertise van de millennialproblematiek als geen ander arbeidsvraagstukken op een eigentijdse wijze kan doorgronden. Vaak wordt hij gevraagd om inzichten te delen hoe je millennials geboeid kunt houden en wat je dient te doen om jouw organisatie millennialproof te maken. Ook weet hij tactisch bruggen te slaan tussen generaties en biedt hij innovatieve oplossingen voor de hoge verzuim- en lage retentiecijfers onder millennials op de werkvloer.

Voorheen werkte Jasper in het internationale bedrijfsleven (corporate HR). Hoewel het maatschappelijk plaatje klopte, kwam hij erachter dat dit niet zijn plaatje was. Met een flink ‘is dit alles?’ gevoel is hij weg gegaan. Kort daarna kwam hij erachter dat niet alleen meer millennials dit gevoel kennen, maar ook dat er naar schatting 100,000 millennials thuiszitten vanwege te veel stress. Vol ongeloof over deze situatie is hij op zoek gegaan naar antwoorden op de vragen ‘hoe kan dit en wat kunnen we doen?’. Die antwoorden heeft Jasper in zijn boek verwerkt en deelt hij op een eigentijdse manier die van een millennial mag worden verwacht, tijdens lezingen en dagvoorzitterrollen (NL+ENG), rondom de thema’s:

‘Innoveren met millennials’

‘(Talent)ontwikkeling van millennials’

‘Millennials, stress en het ‘is dit alles’ gevoel: wat kunnen we doen?’

‘Millennials: waarom we zijn zoals we zijn?’

Jasper Scholten spreekt graag over:

Jasper Scholten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jasper Scholten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21