20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jasper Scholten

Jasper Scholten als spreker boeken

Jasper Scholten is een spreker die je niet wilt missen. Zijn expertise op het gebied van generatie Z en millennials, gecombineerd met zijn dynamische presentatiestijl, maakt hem een onmisbare aanwinst voor elk congres of seminar. Jasper, bekend om zijn diepgaande inzicht in de uitdagingen en kansen van jongere generaties in de werkomgeving, biedt verhelderende perspectieven die zowel inspirerend als actiegericht zijn. Of het nu gaat om het aantrekken van jong talent, het verbeteren van intergenerationele samenwerking of het ontwikkelen van effectieve leiderschapsstrategieën voor een nieuwe generatie, Jasper heeft het antwoord. Met zijn unieke benadering en toewijding aan het overbruggen van generatiekloven, is hij de ideale spreker voor organisaties die streven naar toekomstbestendigheid.

Jasper Scholten

Expert jongerenbrein

Wanneer je Jasper Scholten als gastspreker boekt, haal je niet alleen een expert in huis op het gebied van generatie Z en millennials, maar ook een verhalenverteller die zijn publiek weet te boeien van begin tot eind. Zijn lezingen zitten vol met praktijkvoorbeelden, interactie en handvatten die direct toepasbaar zijn binnen je organisatie. Jasper spreekt over de cruciale aspecten van werken met jonge generaties, waaronder hun waarden, werkvoorkeuren en hoe je een omgeving creëert waarin zij kunnen floreren. Zijn unieke eigenschappen, zoals zijn vermogen om complexe thema’s op een toegankelijke manier te presenteren, maken hem een geliefde spreker op congressen en seminars.

Jasper Scholten als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Jasper zich door zijn energieke aanwezigheid en scherpe inzicht. Hij is in staat om thema’s rond generatie Z en millennials op een coherente en boeiende wijze aan elkaar te knopen, waardoor elke bijeenkomst een samenhangend en dynamisch geheel wordt. Jasper weet als geen ander hoe hij discussies kan stimuleren en deelnemers kan uitdagen om met nieuwe perspectieven te komen. Zijn expertise zorgt ervoor dat hij diep kan duiken in de thema’s die hij presenteert, wat resulteert in een verrijkende ervaring voor alle aanwezigen.

Over generatie Z en millennials

De wereld van werk verandert snel, mede door de opkomst van generatie Z en millennials op de werkvloer. Deze jonge generaties brengen nieuwe waarden, verwachtingen en werkstijlen mee, wat organisaties dwingt om hun benadering van management, leiderschap en werkcultuur te heroverwegen. Jasper Scholten is een vooraanstaand expert op dit gebied en biedt inzichten in hoe je deze generaties kunt begrijpen, motiveren en integreren binnen je team of organisatie. Hij behandelt onderwerpen zoals het creëren van een inclusieve cultuur, het aanbieden van flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden, en het bouwen aan sterke intergenerationele teams. Kiezen voor Jasper betekent kiezen voor een toekomst waarin je organisatie niet alleen overleeft, maar ook bloeit door de kracht van generatiediversiteit.

Jasper Scholten inhuren voor een lezing

Het boeken van Jasper Scholten voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces, ontworpen om elke drempel voor jou als opdrachtgever weg te nemen. Vanaf het eerste contact tot aan de dag van het evenement, zorgt Quality Bookings voor een all-inclusive ervaring. Na een offerteaanvraag ontvang je binnen 24 uur een reactie, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het afstemmen van de inhoud tot aan de logistieke uitvoering, zodat je zeker kunt zijn van een geslaagd evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 kun je erop vertrouwen dat het inhuren van Jasper een succes zal zijn.

Biografie van Jasper Scholten

Jasper Scholten is iemand wiens carrière gekenmerkt wordt door zijn passie voor het begrijpen en verbinden van generaties. Met een achtergrond in psychologie en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, heeft Jasper zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende experts op het gebied van generatie Z en millennials in de werkplaats. Zijn reis begon toen hij de unieke uitdagingen en kansen zag die de komst van deze jonge generaties met zich meebrachten voor organisaties. Gedreven door de wens om deze kloof te overbruggen, begon hij onderzoek te doen en strategieën te ontwikkelen die niet alleen de jongere generaties ten goede komen, maar ook organisaties als geheel.

Door de jaren heen heeft Jasper een indrukwekkend portfolio opgebouwd van lezingen, workshops en publicaties die licht werpen op de complexiteit van intergenerationele samenwerking. Zijn benadering is altijd geweest om niet alleen de verschillen te benadrukken, maar vooral ook de kracht van diversiteit en inclusie. Jasper gelooft sterk in het potentieel van elke generatie en werkt onvermoeibaar om bruggen te bouwen, niet alleen tussen generaties, maar ook binnen teams en organisaties.

Zijn werk heeft hem door heel Nederland en daarbuiten gebracht, waar hij zowel op nationale congressen als internationale seminars heeft gesproken. Jasper’s invloed reikt verder dan de podiums waarop hij spreekt; hij is een regelmatige bijdrager aan discussies in media, online platforms en in academische kringen. Zijn inzichten en adviezen zijn niet alleen gebaseerd op onderzoek, maar ook op echte verhalen en ervaringen, wat zijn boodschap des te krachtiger en relevanter maakt.

Het verhaal van Jasper Scholten is er een van voortdurende groei en ontwikkeling, met als rode draad zijn missie om organisaties te helpen navigeren door de uitdagende maar uiteindelijk lonende wereld van generatiediversiteit. Door zijn inspanningen zijn talloze organisaties getransformeerd, waardoor ze niet alleen een meer inclusieve plek zijn geworden voor hun werknemers, maar ook een meer dynamische en innovatieve kracht in hun respectievelijke industrieën. Jasper blijft een bron van inspiratie en een gids voor iedereen die de waarde erkent van het samenbrengen van generaties, niet alleen voor het succes van hun organisatie, maar ook voor de samenleving als geheel.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jasper Scholten

Schrijf een review

Video met Jasper Scholten

Meer informatie & boekingen

Jasper Scholten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jasper Scholten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers