Info & boekingen
Spreker Sander Klos - Zet de turbo op je bedrijfsgroei. Copyright foto: Monique Kooijmans

Sander Klos Zet de turbo op je bedrijfsgroei.

Sander Klos als spreker boeken

Werkelijk elke ondernemer is ernaar op zoek: de formule om zijn bedrijf versneld te laten groeien. Niet de gebruikelijke procenten per jaar, maar exponentieel. Die formule is er nu: Sander Klos heeft de groeicode gekraakt. En hem uitgewerkt in een uniek groeisysteem, een systematische roadmap om zakelijke ambities waar te maken.

Sander Klos, de man achter onder meer het succes van IENS.nl, is een meer dan gedreven zakenman die in de afgelopen decennia ontdekte dat zijn groeiformule bedrijven spectaculair kan laten groeien. De universeel toepasbare formule bestaat uit 45 interventies die relatief eenvoudig en door iedere organisatie toe te passen zijn. Sander is de founder van Business Accelerator en behalve ondernemer en investeerder ook auteur van het boek Turbowinst dat is uitgegeven door de gespecialiseerde managementboeken uitgever ‘van Duuren’.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Talen
 • Snel contact met Sander Klos
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Sander Klos

Sander Klos: ‘Het is tijd voor een nieuw idee over groei. Groei is geen toverkunst of onhaalbare zaak. Groei is voor iedere ondernemer weggelegd. Als je de regels maar kent. Voor elke ondernemer die geen stappen wil maken maar sprongen.

Sander kan uw dagvoorzitter zijn, trainingen en interactieve workshops geven aan ondernemers, dan wel geanimeerd spreken over turbowinst, ondernemerschap, zoals de opkomst en de turn-around van restaurant review website IENS.nl, de do’s en don’ts bij de verkoop van je bedrijf, het verschil tussen Amerikaanse en Europese marketing, de valkuilen van de ondernemer, de mindset die je nodig hebt voor succes, en uiteraard allerlei relevante voorbeelden putten uit de groeipraktijk waaraan sinds 2019 duizenden ondernemers hebben deelgenomen.

Reacties
Muhammad Ali zei: ‘Champions are not made in the gym’, maar met Sander’s boek kom je een heel eind. – Annemarie van Gaal (ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid)

Heldere praktijkvoorbeelden en duidelijke lessen van een creatief én gestructureerd denkende ondernemer. Ruud Hendriks (Co-founder Sky Radio, RTL Nederland en Startupbootcamp)

Sander’s boek helpt om de ‘scaleup fase’ succesvol door te komen met een bewezen systeem en tooling, een aanrader!Diana Krieger (voormalig CEO Monsterboard, investeerder, startup specialist)

Sander is een bevlogen ondernemer die een actuele leidraad biedt voor durvers en visionairs – Marcus van der Heijden (General Manager – Brand Loyalty Germany)

Weet je dat er meer in jou en in jouw bedrijf zit, maar weet je niet hoe je dit eruit moet halen? Heb je behoefte aan handvatten? Dit is het evenement waar je leert hoe je structuur geeft binnen je bedrijf. Voor iedereen slagingskans.
Heel anders dan andere groeiprogramma’s. Lekker concreet en behapbaar
Fantastisch inspirerend event waarbij Sander je wakker schudt hoe je met simpele methodes snel groei kan realiseren.
Inspirerend, to-the-point, teamgeest, aanrader!
Inspirerend event. Erg fijne trainer.
Zeer hoge kwaliteit en waarden.
Als je snel nieuwe inzichten wilt in het ondernemen dan is Sander echt een aanbeveling.
Door de hands-on mentaliteit van Sander kom je op hele nieuwe inzichten. Aanrader!
Geeft energie en inspiratie! Absoluut de investering waard.
Betere en heldere inzichten in je eigen bedrijfsvoering.
Je gaat er van “aan”.
Top om na te denken over positionering, groei en de weg daarnaartoe.
Praktische aanpak om te komen van strategie naar uitvoering en vandaar naar resultaat.
Dit event kan ik iedereen aanbevelen die maximaal succesvol  wil zijn. Een boost voor elke ondernemer!
Doen. Return on investment is groot.
Sander helpt je om te begrijpen waar kansen liggen voor verbetering. Het laat je op een kritische, maar toekomstgerichte wijze naar je bedrijf kijken, waardoor je je eigen bedrijf en positie beter begrijpt en vanuit hier je vervolgstappen kunt nemen.

 

 

Meer informatie & boekingen

Sander Klos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Sander Klos
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers