Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Rick van Asperen - Egostripper, innovator en verbinder Copyright foto: Fernand Hekman

Rick van Asperen Egostripper, innovator en verbinder

Rick van Asperen als spreker boeken

Rick van Asperen is een veelgevraagd energieke spreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’,  ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat me niet gek maken’. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven én vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij inspireert mensen o.a. op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, vernieuwing, vitaliteit en samenwerking.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Talen
 • Snel contact met Rick van Asperen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Rick van Asperen

Spreken 
Rick is actief in bijna alle denkbare sectoren. Hij zorgt zowel live op de bühne als tijdens een webinar voor interactie en beweging, waardoor zijn presentaties niet enkel een schouwspel zijn, maar voor het gehele publiek een inspirerende beleving!

Hij weet, met zijn op maat gemaakte optredens, de aandacht van zijn publiek vast te houden tot in de laatste seconde. Tijdens zijn bijdragen maakt hij graag gebruik van titels en metaforen die de deelnemers zich blijven herinneren. Denk hierbij aan prikkelende titels zoals: Egostrippen,de kick van je eigen ik!, Wie is hier nu een eikel?, Herontdek de aap in jezelf!, Houd je feedbek en Laat je niet gek maken!.

Ongeacht thema of titel: het publiek gaat altijd naar huis met verrassende inzichten en concrete handvatten!

De onderstaande vier presentaties worden momenteel het meeste gevraagd. De inhoud en aanpak van deze presentaties wordt niet alleen afgestemd op de specifieke vraagstelling van de betrokken opdrachtgever, maar ook op de dynamiek die er tijdens de presentatie in de zaal aanwezig is.

Brainpower! Delf het goud in je grijze massa. 
(Vitaliteit, persoonlijke groei, focus en resultaat) 

De meeste mensen onderkennen tegenwoordig het belang van regelmatig sporten, goede voeding en het drinken van voldoende water wel. Wat veel minder mensen weten, is dat het ontzettend belangrijk is om dagelijks goed voor ons brein te zorgen. Meer dan 800.000 Nederlanders gaan op dit moment gebukt onder een burn-out. Laten we er samen voor zorgen dat we dit getal drastisch naar beneden brengen door middel van het vergroten van onze breinkennis. Als je je kennis over de werking van je brein vergroot, krijg je daar een enorme dosis praktisch toepasbare brainpower voor terug. Een goede omgang met je brein zorgt er onder meer voor dat je vitaliteit toeneemt, je relaties versterken en je je gestelde doelen daadwerkelijk realiseert.

Meer informatie & boekingen

Rick van Asperen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Rick van Asperen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers