20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rick van Asperen

Rick van Asperen als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die jouw evenement onvergetelijk maakt, dan is Rick van Asperen jouw keuze. In deze sectie leer je meer over Rick, een veelgevraagde spreker die bekend staat om zijn energieke en interactieve presentaties. Rick spreekt over een breed scala aan onderwerpen, van persoonlijke effectiviteit tot innovatie, en maakt elk optreden uniek en op maat gemaakt. Ontdek hieronder wat Rick van Asperen voor jouw evenement kan betekenen.

Rick van Asperen

Egostripper, innovator en verbinder

Over toegepaste breinkennis

In de wereld van vandaag is het essentieel om meer te weten over hoe ons brein werkt. Rick van Asperen is een expert op het gebied van toegepaste breinkennis. In zijn lezingen biedt hij waardevolle inzichten in hoe je beter voor je brein kunt zorgen, wat kan leiden tot verbeterde vitaliteit, sterkere relaties en het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Met de stijgende cijfers van burn-outs, is het cruciaal om onze breinkennis te vergroten. Rick biedt een diepgaande verkenning van dit onderwerp in zijn lezingen, met een nadruk op de praktische toepasbaarheid voor dagelijks gebruik.

Rick van Asperen inhuren voor een lezing

Het proces van het inhuren van Rick van Asperen voor een lezing is eenvoudig en gestroomlijnd. Deze sectie gidst je door de stappen van het boekingsproces bij Quality Bookings, waarbij we de nadruk leggen op gebruiksgemak en efficiëntie. Vanaf het eerste contact tot aan de realisatie van het evenement, ontdek je hoe gemakkelijk het is om Rick van Asperen te boeken voor een inspirerende en memorabele lezing.

Biografie van Rick van Asperen

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagde spreker, dagvoorzitter, entert(r)ainer en auteur, bekend om zijn vermogen om kernboodschappen helder en overtuigend over te brengen. Zijn unieke benadering in de voorbereiding, waarbij hij creatief meedenkt over de inhoud en uitvoering van het programma, maakt hem een geliefde keuze voor uiteenlopende evenementen. Rick werkt met onvergetelijke metaforen en samen met opdrachtgevers bedenkt hij passende, prikkelende titels die aansluiten bij de thema’s van het evenement.

In zijn presentaties gebruikt Rick een diverse mix van elementen zoals foto’s, filmpjes, hersenbrekers en muziek, gecombineerd met humor, drama, diepgaande inhoud, confrontaties, tempo en rust. Deze aanpak zorgt ervoor dat zijn presentaties op een bijzondere manier beklijven. Ze zijn te vergelijken met een conference, maar dan met een sterk spiegelende en vermakelijke inhoud.

Veelzijdigheid in onderwerpen

Rick van Asperen staat bekend om zijn ‘veelzijdigheid’, een specialiteit die hem breed inzetbaar maakt. Hij inspireert mensen in alle rollen en functies op een dynamische en verrassende wijze. Zijn expertise strekt zich uit over onderwerpen als hybride werken, toegepaste breinkennis, (persoonlijk) leiderschap, cultuurverandering, communicatie, samenwerking & feedback, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap.

Speciale aandacht voor het einde van het jaar

Met het einde van het jaar in zicht, biedt Rick van Asperen speciale sessies aan waarin hij reflecteert op het afgelopen jaar en vooruitkijkt naar het nieuwe jaar. Onder het motto ‘Ik laat me niet gek maken’ geeft hij waardevolle inzichten voor een frisse start van het nieuwe jaar, met een focus op mentale vitaliteit.

De meest aangevraagde presentaties

Rick van Asperen biedt een reeks van veelgevraagde presentaties aan, die elk specifiek gericht zijn op actuele en relevante thema’s. Deze omvatten:

 1. Livitaal werken: Een combinatie van live en digitaal werken, gericht op het creëren van vitale relaties en leiderschap binnen een organisatie.
 2. Brainpower! Delf het goud in je grijze massa: Een focus op het vergroten van breinkennis voor verhoogde vitaliteit, persoonlijke groei, focus en het bereiken van resultaten.
 3. De groeten met moeten!: Een lezing over persoonlijk leiderschap, eigenaarschap en het maken van bewuste keuzes om je volledige potentieel te benutten.
 4. Wie is hier nu een eikel?: Een blik op ondernemerschap en leiderschap vanuit een fris perspectief, waarbij het ontwikkelen van nieuwe inzichten centraal staat.
 5. Wie echt samenwerkt, vist niet achter het net: Het belang van samenwerking en hoe dit effectief kan worden toegepast voor betere resultaten en meer verbinding binnen teams.

Rick van Asperen als dagvoorzitter

Naast zijn werk als spreker is Rick van Asperen ook een ervaren en professionele dagvoorzitter. Hij is in staat om zowel een extraverte als introverte rol te vervullen, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Rick werkt nauw samen met organisatoren om de kernboodschap van een bijeenkomst scherp te stellen en de verschillende onderdelen daarop af te stemmen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Rick van Asperen

Schrijf een review

Video met Rick van Asperen

Meer informatie & boekingen

Rick van Asperen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Rick van Asperen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers