20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Thijs Verheul

Thijs Verheul als spreker boeken

Wanneer je Thijs Verheul boekt voor je evenement, haal je niet alleen een inspirerende spreker in huis, maar ook een ware verhalenverteller met een indrukwekkende achtergrond in ondernemerschap. Thijs Verheul is het toonbeeld van hoe je met weinig middelen en veel creativiteit een succesvolle onderneming uit de grond kunt stampen. Op deze pagina ontdek je meer over Thijs Verheul, de onderwerpen waar hij gepassioneerd over spreekt, en waarom hij de ideale spreker is voor jouw evenement.

Thijs Verheul

De wereld van bedrijven bouwen en verkopen

Over ondernemerschap en cucces

Over Ondernemerschap en Succes is het vakgebied waar Thijs Verheul zijn expertise in heeft. Als mede-oprichter van United Wardrobe, een tweedehandskledingplatform, heeft Thijs bewezen dat hij weet hoe je een succesvol bedrijf kunt opbouwen en verkopen. Maar zijn verhaal gaat verder dan alleen cijfers en financiën. Het is een verhaal van doorzettingsvermogen, creativiteit en de wil om te groeien, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Waarom kiezen voor dit onderwerp?

Ondernemerschap is een onderwerp dat velen inspireert en motiveert. Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren in het bedrijfsleven zit, Thijs Verheul’s verhaal zal je aanspreken. Het is een verhaal van ups en downs, van successen en tegenslagen, en het bevat waardevolle lessen die je kunt toepassen in je eigen carrière en onderneming.

Onderwerpen die Thijs Verheul kan behandelen

Thijs kan een breed scala aan onderwerpen behandelen binnen het gebied van ondernemerschap en succes. Hier zijn enkele van de mogelijke onderwerpen die hij kan bespreken tijdens zijn lezingen:

 • Het opstarten van een succesvol bedrijf met beperkt kapitaal.
 • Effectieve marketingstrategieën voor groei en zichtbaarheid.
 • Het belang van doorzettingsvermogen en veerkracht in ondernemerschap.
 • Het proces van investeren, bedrijven opbouwen en verkopen.
 • Succesvol omgaan met stress en onzekerheid in het ondernemerschap.

Opties voor het boeken van Thijs Verheul

Bij Quality Bookings streven we ernaar om altijd de beste match te vinden voor jouw evenement. Als je besluit om Thijs Verheul als spreker te boeken, kun je kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van je specifieke behoeften:

 1. Keynote lezing: Thijs kan een inspirerende keynote lezing verzorgen die je publiek zal motiveren en enthousiasmeren.
 2. Workshops en interactieve sessies: Als je dieper wilt ingaan op specifieke onderwerpen, kan Thijs workshops en interactieve sessies aanbieden om deelnemers actief te betrekken.
 3. Q&A en paneldiscussies: Thijs kan deelnemen aan Q&A-sessies of paneldiscussies om diepgaande inzichten te delen en vragen van het publiek te beantwoorden.
 4. Maatwerk: We kunnen ook een maatwerkoptie aanbieden waarbij Thijs zijn presentatie aanpast aan jouw specifieke doelen en thema’s van het evenement.

Thijs Verheul inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Thijs Verheul is eenvoudig en efficiënt bij Quality Bookings. We begrijpen dat het organiseren van een evenement al genoeg werk met zich meebrengt, dus we maken het boeken van een spreker zo moeiteloos mogelijk.

Het boekingsproces

 1. Contact opnemen: Neem contact met ons op via de website of telefonisch. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte spreker voor jouw evenement.
 2. Offerte binnen 24 uur: Wij streven ernaar om binnen 24 uur een scherpe offerte voor je samen te stellen, zodat je snel kunt beslissen.
 3. Boekingsgarantie: Voor extra gemoedsrust bieden wij een boekingsgarantie aan via Quality Bookings om je boeking te garanderen.
 4. Evenement voorbereiden: Nadat je Thijs Verheul hebt geboekt, werken we nauw met je samen om ervoor te zorgen dat zijn lezing naadloos in je evenement past.

Biografie van Thijs Verheul

Laten we nu wat meer te weten komen over Thijs Verheul. Met een paar duizend euro startkapitaal richtte hij, samen met Sjuul Berden, als studenten aan de Wageningen Universiteit het tweedehandskledingplatform United Wardrobe op. Het was een gedurfde zet, vooral omdat ze geen enkele kennis van IT hadden. Toch slaagden ze erin om in slechts enkele maanden tijd een netwerk van tweedehandskleding over heel Nederland te verspreiden.

Wat Thijs en zijn compagnons echt onderscheidde, waren hun slimme marketingtrucs op platforms zoals Facebook en Instagram, evenals hun gebruik van influencer marketing. Hierdoor konden ze het platform snel laten groeien zonder hoge kosten.

In de jaren die volgden, haalde Thijs Verheul met zijn team in totaal 3,5 miljoen euro aan investeringen binnen. United Wardrobe werd door meer dan vier miljoen mensen gebruikt en er werden elke maand meer dan 100.000 kledingstukken op het platform verhandeld. Het was een indrukwekkend succesverhaal.

In oktober 2020 kwam er een nieuw hoofdstuk in het leven van Thijs Verheul en zijn team. Ze verkochten het platform aan Vinted, een Litouwse online marktplaats die actief is in meer dan tien landen. Dit was het resultaat van jaren hard werken, toewijding en slim ondernemerschap.

Thijs heeft zijn ondernemersverhaal vastgelegd in het boek “Voor hoeveel heb je het verkocht”, dat een ware hit is geworden in het Nederlandse ondernemerscircuit. In zijn lezingen neemt Thijs je mee op een rollercoasterreis door zijn ondernemersavontuur, waarbij hij openhartig de hoogte- en dieptepunten deelt. Zijn verhaal is leerzaam voor zowel studenten als volwassenen die gepassioneerd zijn over groei en ondernemen.

Kies Thijs Verheul als spreker voor je evenement en laat je publiek inspireren door zijn ondernemersverhaal vol energie en doorzettingsvermogen. Samen met Quality Bookings staan we klaar om je evenement tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om Thijs Verheul te boeken en een onvergetelijke lezing te organiseren.

 

 

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Thijs Verheul
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Thijs Verheul

Meer informatie & boekingen

Thijs Verheul inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Thijs Verheul
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers