20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Glenn Helder

Glenn Helder als spreker boeken

Glenn Helder is een naam die zowel op als naast het voetbalveld indruk heeft gemaakt. Als voormalig profvoetballer, begenadigd percussionist en een inspirerende en motiverende spreker, heeft Glenn een uniek levensverhaal dat hij deelt met zijn publiek. Zijn ervaringen, zowel de hoogtepunten als de dieptepunten, maken hem tot een boeiende spreker die zijn toehoorders weet te raken en te inspireren. Glenn’s levensverhaal is een getuigenis van doorzettingsvermogen, veerkracht en het overwinnen van obstakels. Voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een inspirerende en talentvolle spreker in Nederland, biedt Glenn Helder een unieke kans om een evenement onvergetelijk te maken.

Glenn Helder

Ex profvoetballer

Als gastspreker spreekt Glenn Helder over thema’s als veerkracht, doorzettingsvermogen, en het overwinnen van persoonlijke en professionele uitdagingen. Zijn ervaringen als topvoetballer, gecombineerd met zijn persoonlijke strijd tegen een gokverslaving en andere levensuitdagingen, stellen hem in staat om op een authentieke en aangrijpende manier te spreken. Glenn’s verhaal inspireert en motiveert, waardoor hij een perfecte keuze is voor congressen en seminars die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, en leiderschap.

Glenn Helder als dagvoorzitter boeken

Glenn’s unieke achtergrond als sporter en entertainer maakt hem ook een uitstekende dagvoorzitter. Hij weet hoe hij een evenement moet leiden en kan een dag programma soepel en energiek voorzitten. Glenn’s vermogen om zijn eigen ervaringen te verweven met de thema’s van het evenement, zorgt ervoor dat hij een persoonlijke touch geeft aan elke bijeenkomst. Zijn charisma en authenticiteit maken hem geliefd bij publiek van alle leeftijden.

Over doorzettingsvermogen en veerkracht

Doorzettingsvermogen en veerkracht zijn thema’s waar Glenn Helder een expert in is. Zijn levensverhaal is een voorbeeld van hoe men kan terugkomen van persoonlijke en professionele tegenslagen. Glenn’s lezingen bieden inzicht in hoe je obstakels kunt overwinnen en je dromen kunt najagen, zelfs wanneer het leven je voor uitdagingen stelt. Hij deelt praktische tips en persoonlijke anekdotes die zijn publiek inspireren om hun eigen veerkracht te vinden en te gebruiken.

Glenn Helder inhuren voor een lezing

Het inhuren van Glenn Helder voor een lezing is eenvoudig en ongecompliceerd. Bij Quality Bookings profiteert u van 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en uitgebreide support. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte, en onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat uw evenement een succes wordt. Het boekingsproces is ontworpen om alle drempels weg te nemen, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Glenn Helder

Glenn Helder werd geboren op 28 oktober 1968 in Leiden. Zijn voetbalcarrière begon hij bij Sparta, waarna hij voor Vitesse en het Londense Arsenal speelde. In 1995 maakte hij onder leiding van bondscoach Guus Hiddink zijn debuut voor het Nederlands elftal. Echter, achter het succes op het veld, vocht Glenn tegen persoonlijke demonen. Zijn worsteling met een gokverslaving, financiële problemen, en een zelfmoordpoging tonen de donkere kant van zijn succes. In 2008 kwam Glenn in de gevangenis terecht, maar zijn verhaal eindigt niet daar.

Na een moeilijke periode wist Glenn zich op eigen kracht te herpakken. Zijn vastberadenheid en veerkracht hielpen hem om zijn leven een positieve wending te geven. In 2014 deelde hij zijn ervaringen in het boek “Van Arsenal naar de Bajes” en in 2023 volgde “GLENN, hoe HELDER wil je het hebben“. Deze boeken, samen met zijn lezingen en inspiratiesessies, maken deel uit van zijn missie om anderen te inspireren en te motiveren.

Naast zijn werk als spreker is Glenn een begenadigd percussionist en treedt hij op bij grote festivals. Hij is ook een graag geziene gast in de media en neemt deel aan voetbalwedstrijden met het RTL Sterrenteam en Creators FC. Zijn bekendheid en invloed, vooral onder jongeren, maken hem tot een veelzijdig en inspirerend figuur.

Glenn Helder’s levensverhaal is een krachtig voorbeeld van hoe je je leven kunt veranderen door veerkracht en doorzettingsvermogen. Als spreker brengt hij een boodschap van hoop en inspiratie, waardoor hij een onvergetelijke aanvulling is op elk evenement of bijeenkomst.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Glenn Helder

Schrijf een review

Video met Glenn Helder

Meer informatie & boekingen

Glenn Helder inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Glenn Helder
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers