Info & boekingen
Spreker Sven Rickli Copyright foto: Tim Smolders

Sven Rickli als spreker boeken

Sven Rickli, MSc. is naast strategisch directeur van Nolost Capital, ook promovendus op het gebied van wellbeing in relatie tot performance. Dit verband kan hij aantonen vanuit onderzoeken en analyses bij Silicon Valley bedrijven en uit voorbeelden uit zijn jarenlange ervaring in de praktijk bij vele toonaangevende organisaties in Nederland (onder andere KLM, Shell, DHL, Coca-Cola en Meander). Thema’s die Sven zou kunnen bespreken zijn werkgeluk, bevlogenheid, werkdruk, stress en organisatiecultuur. Zijn expertise rondom Leiderschap & Strategie, Lifestyle, Motivatie & Inspiratie is tevens de kern van zijn promotie en de inhoud van vele projecten

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Sven Rickli
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Sven Rickli

drs. Sven Rickli is high-end business coach op het gebied van employee wellbeing & engagement. Hij is expert in bedrijfscultuur en gedragsverandering en wordt ook wel de cultuurgoeroe en geluksmanager genoemd. Met zijn brede (wetenschappelijke) kennis en jarenlange ervaring vergroot hij bevlogenheid en productiviteit op de werkvloer, met hoger rendement als gevolg. Sven is gehonoreerd in de top 100 HR experts (2014; The New York Times & Forbes) en geaccrediteerd expert in duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie door het Ministerie SZW.

Sven heeft onderzoek gedaan in Silicon Valley naar de HR geheimen van de meest succesvolle organisaties van de wereld (Apple, Google, Facebook & Tesla). Sven assisteert bedrijven om aan te blijven sluiten bij veranderingen door een succesvolle cultuur neer te zetten en sociale innovatie te stimuleren. Hij doet dit op een creatieve en interactieve manier, altijd vergezeld van een toefje humor, als projectmanager, managementconsultant en coach. Sven geeft lezingen en masterclasses, schrijft, onderzoekt en publiceert. Daarnaast doet hij promotieonderzoek en is geregistreerd docent (CRKBO). Sven schreef het succesvolle managementboek “Smile & Squeeze” en binnenkort wordt zijn tweede boek “De menselijke revolutie” uitgebracht. Zijn droom is om geluk en kwaliteit van leven te verbeteren voor meer dan een miljoen mensen. Hij is geïnspireerd in zijn werk door zijn levenspartner die ongeneeslijk verklaarde kanker overwon.

Sven de wijsheid in pacht? Nee hoor, maar hij weet mensen absoluut te raken en organisaties in beweging te zetten door zijn brede ervaring, scherpe blik en verrassende perspectieven. Laat je inspireren door voorbeelden van succesculturen en je zult verrijkt worden met oplossingen op het gebied van cultuur, gedrag en leiderschap!

Meer informatie & boekingen

Sven Rickli inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Sven Rickli
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers