20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Sven Rickli - Werkgeluk

Sven Rickli als spreker boeken

Bent u op zoek naar een gastspreker die niet alleen uw publiek inspireert maar ook concrete handvatten biedt voor verandering? Dan is Sven Rickli de ideale keuze. Als erkend expert op het gebied van employee wellbeing & engagement, bedrijfscultuur en gedragsverandering, staat Sven bekend als de cultuurgoeroe en geluksmanager. In deze pagina leest u waarom Sven Rickli de perfecte aanvulling is op uw evenement en krijgt u inzicht in zijn expertise en unieke aanpak.

Sven Rickli

Werkgeluk

Over employee wellbeing & engagement

In een tijd waarin het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers cruciaal zijn voor het succes van een organisatie, biedt Sven Rickli waardevolle inzichten en praktische oplossingen. Zijn lezingen richten zich op het creëren van een positieve bedrijfscultuur, het stimuleren van gedragsverandering en het vergroten van werknemersbetrokkenheid. Door te kiezen voor dit onderwerp, investeert u in de bevlogenheid en productiviteit van uw team, wat leidt tot hogere rendementen en een duurzamere organisatie.

Sven Rickli inhuren voor een lezing

Het boeken van Sven Rickli voor uw evenement is een eenvoudige en transparante ervaring, mede dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Het proces begint met een offerteaanvraag, die u binnen 24 uur ontvangt. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat de lezing van Sven perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

Biografie van Sven Rickli

Sven Rickli, met een indrukwekkende staat van dienst als high-end business coach, is een autoriteit op het gebied van employee wellbeing & engagement. Zijn reis begon met een diepgaand wetenschappelijk fundament, versterkt door jarenlange ervaring in het veld. Sven’s expertise in het verbeteren van bedrijfsculturen en het stimuleren van gedragsverandering heeft hem de titels ‘cultuurgoeroe’ en ‘geluksmanager’ opgeleverd.

+ lees meer

Zijn impact is erkend op wereldniveau, met een plaats in de top 100 HR-experts (2014; The New York Times & Forbes). Hij is ook een geaccrediteerd expert in duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Sven’s benadering is geworteld in zijn onderzoek in Silicon Valley, waar hij de HR-geheimen van ’s werelds meest succesvolle organisaties, zoals Apple, Google, Facebook en Tesla, bestudeerde. Deze inzichten past hij toe in zijn werk met bedrijven, hen assisterend bij het aanpassen aan veranderingen door het creëren van succesvolle culturen en het stimuleren van sociale innovatie.

Zijn benadering is creatief en interactief, vaak gekruid met een dosis humor. Sven treedt op als projectmanager, managementconsultant en coach. Hij is een veelgevraagd spreker voor lezingen en masterclasses, en deelt zijn kennis ook als schrijver, onderzoeker en publicist. Hij is een geregistreerd docent (CRKBO) en voert momenteel promotieonderzoek uit.

Zijn publicaties omvatten het succesvolle managementboek “Smile & Squeeze” en binnenkort verschijnt zijn tweede boek “De Menselijke Revolutie”. Sven’s droom is om het geluk en de kwaliteit van leven te verbeteren voor meer dan een miljoen mensen. Een drijvende kracht achter zijn werk is zijn levenspartner, die ongeneeslijk verklaarde kanker overwon, een bron van inspiratie en doorzettingsvermogen.

Sven Rickli mag dan niet beweren de wijsheid in pacht te hebben, zijn vermogen om mensen te raken en organisaties in beweging te zetten is ongeëvenaard. Zijn ervaringen en perspectieven bieden een schat aan kennis op het gebied van cultuur, gedrag en leiderschap.

In het inhuren van Sven Rickli voor uw evenement vindt u niet alleen een boeiende spreker, maar ook een transformerende kracht die de weg kan wijzen naar een meer bevlogen en productieve toekomst voor uw organisatie. Met de ondersteuning en expertise van Quality Bookings staat u garant voor een evenement dat zowel verrijkend als onvergetelijk zal zijn.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Sven Rickli
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Sven Rickli

Meer informatie & boekingen

Sven Rickli inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Sven Rickli
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers