20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Farid Tabarki Copyright foto: Marco de Zwart

Farid Tabarki als spreker boeken

Wil je een unieke en inspirerende ervaring voor je evenement? Overweeg dan Farid Tabarki als gastspreker te boeken. Farid staat bekend om zijn diepgaande kennis van maatschappelijke veranderingen en technologische innovaties. Met zijn boeiende verhalen en frisse inzichten biedt hij een nieuwe kijk op de wereld van vandaag. Zijn onderwerpen variëren van de impact van globalisering tot de toekomst van werk en onderwijs, waardoor hij een perfecte keuze is voor een breed scala aan evenementen.

Farid Tabarki

Trendwatcher

Zoek je een spreker die de tijdsgeest begrijpt en in staat is om complexe maatschappelijke veranderingen inzichtelijk te maken? Farid Tabarki, als ervaren trendwatcher, biedt unieke inzichten in de ‘vloeibare samenleving’ en de uitdagingen die organisaties en professionals hierin tegenkomen. Geïnspireerd door Zygmunt Bauman, biedt hij een diepgaand begrip van hoe vaste structuren plaatsmaken voor flexibiliteit en continue verandering. Zijn lezingen zijn een eye-opener voor iedereen die zich wil aanpassen aan de snel veranderende wereld.

Farid Tabarki als dagvoorzitter boeken

Farid Tabarki is een uitmuntende keuze als dagvoorzitter voor evenementen die zich richten op de dynamiek van de hedendaagse samenleving. Zijn expertise in het begrijpen en verwoorden van complexe thema’s zoals technologische, maatschappelijke en economische ontwikkelingen maakt hem ideaal voor het leiden van discussies en het aanzwengelen van diepgaande gesprekken. Zijn vermogen om onvoorspelbaarheid en verandering te omarmen maakt hem een waardevolle aanvulling op elk evenement.

Over de vloeibare samenleving

De vloeibare samenleving, een concept geïnspireerd door Zygmunt Bauman, vormt de kern van Farid Tabarki’s lezingen. In deze samenleving verdwijnen vaste structuren en maken plaats voor tijdelijke verbindingen, waar onzekerheid en verandering de enige constanten zijn. Farid helpt organisaties te begrijpen hoe ze kunnen navigeren door deze onvoorspelbare tijden, met nadruk op de noodzaak van constante innovatie en aanpassingsvermogen in aspecten zoals HR, klantenservice en management. Zijn lezingen bieden waardevolle inzichten en strategieën voor het omgaan met deze transformaties.

Farid Tabarki inhuren voor een lezing

Het inhuren van Farid Tabarki voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Neem contact op met Quality Bookings en deel je specifieke behoeften en verwachtingen. Ons team zal je ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke boeking. Met onze all-inclusive tarieven en snelle service ben je verzekerd van een vlekkeloze ervaring.

Biografie

Farid Tabarki, oprichter van Studio Zeitgeist, is een vooraanstaande trendwatcher, veelgevraagd spreker en wereldreiziger. Zijn passie voor het verkennen van maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen heeft hem tot een invloedrijke figuur gemaakt. Farid schrijft regelmatig voor Het Financieele Dagblad en publiceerde in 2016 zijn boek ‘Het Einde van het Midden’. Hij presenteerde ook de tv-programma’s MTV Coolpolitics en Durf te denken.

Zijn ambitie is niet alleen professioneel; Farid heeft als persoonlijk doel om alle landen in de wereld te bezoeken, waarvan hij er al meer dan 150 heeft gezien. Deze wereldervaring verrijkt zijn lezingen en inzichten.

Als lid van diverse toonaangevende organisaties zoals het Prins Bernhard Cultuurfonds en Internationaal Theater Amsterdam, en met zijn betrokkenheid bij Platform Onderwijs 2032, brengt Farid een unieke mix van ervaring en deskundigheid mee. Zijn positie als een van de meest invloedrijke Nederlanders benadrukt zijn impact en expertise op het gebied van maatschappelijke en technologische transformaties.

Reviews over Farid Tabarki

“Farid toonde oprechte interesse in ons bedrijf en haar visie en modereerde het debat op een zeer dynamische, inspirerende en energieke manier. Daarnaast was zijn korte introductiepresentatie over mondiale trends en uitdagingen raak.”

― Atzo Nicolaï

“Farid was aanwezig op onze Cloud Day en sprak daar over onze samenleving van de toekomst. Voor een zeer uiteenlopend publiek uit diverse sectoren vertelde hij daar een erg aanstekelijk verhaal over de rol van technologie en de kansen die bijvoorbeeld big data en machine learning bieden. Zijn bevlogen en authentieke manier van spreken kon op veel enthousiasme rekenen onder onze klanten, partners en overige aanwezigen."

― Wilfred Scholman

"We hebben Studio Zeitgeist van harte uitgenodigd in Moskou, waar Farid Tabarki een interessante lezing hield over mondiale trends en hoe ze de manier hoe mensen werken, veranderen. Na afloop was hij een van de facilitatoren van een workshop over de impact van deze trends in Rusland. Zijn positieve energie en levendige manier van modereren waren een waardevolle bijdrage aan onze team-buildingdag"

― Renée Jones-Bos
Schrijf een review

Video met Farid Tabarki

Meer informatie & boekingen

Farid Tabarki inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Farid Tabarki
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers