Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Farid Tabarki - Spreker/ Dagvoorzitter Copyright foto: Marco de Zwart

Farid Tabarki Spreker/ Dagvoorzitter

Farid Tabarki als spreker boeken

Farid Tabarki is oprichter van Studio Zeitgeist. In de studio worden maatschappelijke veranderingen geduid en omgezet in toekomstbestendige strategieën. Hij is een veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en wereldreiziger.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Farid Tabarki
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Farid Tabarki

Farid Tabarki schrijft geregeld voor Het Financieele Dagblad en van zijn hand verscheen in 2016 het boek ‘Het Einde van het Midden – Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’. Daarnaast presenteerde hij de tv-programma’s MTV Coolpolitics en Durf te denken: Van Socrates tot Sartre. Farid bekleedt verschillende toezichthoudende functies. Zo is hij commissaris bij woningcorporatie Stadgenoot en lid van de raad van toezicht van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Volgens De Volkskrant is Farid een van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders en bovendien één van de jongste. Hij heeft ten slotte als doel om alle landen in de wereld te bezoeken. Farid heeft er inmiddels 165 bezocht, dus met nog 33 te gaan is hij al op meer dan vijf zesde.

Met Studio Zeitgeist doet hij onderzoek naar de (Europese) tijdsgeest. De uitdagingen waar organisaties en professionals zich voor geplaatst zien in de overgang naar de Vloeibare Samenleving staan hierbij centraal. De opgedane inzichten worden door de studio verwerkt tot concrete adviezen en projecten waar veel (internationaal opererende) organisaties hun voordeel mee doen. Recentelijk publiceerde de studio de whitepaper ‘The Transformation Playground: Reinventing Business Principles’. Hierin worden de belangrijkste organiserende principes van de 21ste eeuw, waarmee organisaties en professionals rekening dienen te houden, beschreven. In zijn lezingen neemt Farid de deelnemers op inspirerende wijze mee in deze transformatie en staat hij stil bij wat dit van mens en organisatie vraagt.

In een lezing kan hij op de volgende vier onderwerpen ingaan:
1) De vloeibare samenleving
2) De vloeibare organisatie
3) De vloeibare professional
4) Vloeibaar Leiderschap

Wilt u Farid Tabariki inhuren als spreker of dagvoorzitter? Als geen ander slaagt hij erin om tijdens zijn lezingen, die veel serieuze materie behelzen, de nodige humor te gebruiken. Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op. 

Meer informatie & boekingen

Farid Tabarki inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Farid Tabarki
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers