Farid Tabarki is een onderzoeker naar de Europese tijdsgeest. Daarbij doet hij onderzoek naar tal van thema’s die relevant zijn voor de huidige tijd. U kunt Farid Tabarki boeken als spreker en dagvoorzitter.

Studio Zeitgeist
Tabarki is de oprichter van Studio Zeitgeist en doet al sinds 2000 onderzoek naar de Europese tijdsgeest. Daarbij onderzoekt hij zaken als radicale decentralisatie, radicale transparantie en social media, maar ook het nieuwe werken en de toekomst van financiële dienstverlening.

Tevens onderzoekt hij dingen die te maken hebben met Europa en onderwijs. Andere thema’s waar Tabarki zich mee bezighoudt zijn privacy, open data, 3D printen, marketing en personal relations.

Trendwatcher
In 2012 is Tabarki uitgeroepen tot Trendwachter of the Year. De jury prees hem onder andere om zijn professionaliteit, kwaliteit en transparantie. Ook was hij op televisie te bewonderen. Zo verscheen hij in programma’s als MTV Coolpolitics en Durf te Denken, van Socrates tot Sartre.  Tevens heeft hij een wekelijkse column in het Financieele Dagblad (FD) en bij BNR Nieuwsradio. Tevens werd hij uitgeroepen tot een van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders.

Wilt u Farid Tabariki inhuren als spreker of dagvoorzitter? Als geen ander slaagt hij erin om tijdens zijn lezingen, die veel serieuze materie behelzen, de nodige humor te gebruiken. Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op. 

Farid Tabarki spreekt graag over:

Farid Tabarki boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Farid Tabarki. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21