Info & boekingen
Spreker Freedo Visser - Grip op gedrag Copyright foto: Colin Bok

Freedo Visser Grip op gedrag

Freedo Visser als spreker boeken

Freedo Visser staat voor grip op gedrag. 

Door een ingrijpende gebeurtenis die zijn leven radicaal veranderde kwam hij tot waardevol inzicht rondom gedragsverandering. Nu spreekt hij hierover en helpt hij tal van professionals op dit gebied.

Hij neemt zijn publiek onder meer mee in zijn betrokkenheid bij een schietincident tijdens  zijn uitzending en wat voor effect dit jarenlang op zijn leven heeft gehad. Hij spreekt over de uitdagingen die op zijn pad kwamen, zijn kwetsbaarheid maar ook hoe hij dit heeft weten om te buigen naar iets positiefs. Van zijn grootste falen naar Succes en Geluk door kleine stappen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Freedo Visser
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Freedo Visser

Freedo Visser werd in 1988 geboren te Utrecht en was van jongs af aan gefascineerd van veel dingen maar in het bijzonder het leger. Dus ging hij na zijn opleiding in 2007 tegen wil van zijn vader de dienst in. Daar vervulde hij diverse leidinggevende functies bij de gevechtsgenie van de Koninklijke Landmacht. Dit bracht hem tot een uitzending naar Irak in 2014.

Rond deze periode veroverde de terroristische organisatie I.S grote gebieden in het Midden-Oosten en beging grote wreedheden tegen burgers en militairen. Freedo wordt naar Irak uitgezonden maar tijdens deze periode gaat het goed mis. Hij raakt betrokken bij een schietincident waarbij er een slachtoffer valt.

Hij wordt gerepatrieerd, hoofdverdachte en er hangt een jarenlange gevangenisstraf en forse geldboete boven zijn hoofd. De pers gaat er mee aan de haal, valse verklaringen van collega’s, schaamte, onzekerheid en depressie overmannen Freedo. Jarenlang duurt dit voort.

Op zijn dieptepunt kreeg Freedo het inzicht dat alleen hij zichzelf uit deze staat van zijn kon halen.  hij ontdekte hoe hij op eigen kracht in staat was te veranderen en wist hij zijn situatie in korte tijd aanzienlijk te verbeteren. Sindsdien heeft Freedo grote ontwikkelingen doorgemaakt dankzij zijn aanpak. Nu deelt hij zijn ervaringen tijdens optredens als spreker, trainer en coach. Hij betrekt zijn publiek in zijn ervaringen en ontberingen maar laat ook zien hoe hij zijn schaamte, frustratie en verdriet heeft leren omzetten in iets positiefs.  Zo heeft zijn ervaring hem veel gebracht op het gebied van gedragsverandering en heeft hij zich hier volledig in gespecialiseerd.

Freedo Visser heeft zich gespecialiseerd in gedragsverandering door de focus te leggen op gewoontes, routines en context. Dit doet hij door zich eindeloos in de wereld van gedragsverandering, gedragspsychologie en ‘behavior design’ te verdiepen. Deze kennis heeft hij weten om te zetten naar een methode die het voor anderen makkelijker maakt om verandering bij zichzelf of bij hun omgeving te bewerkstelligen. Hij geeft hierin training, workshops en coaching voor het bedrijfsleven. 

Tijdens deze bijeenkomsten belicht hij onder meer wat het belang is van gedrags expertise in je organisatie en voor andere aspecten van je leven. Een enorm groot deel van wat we dagelijks doen, hoe we ons voelen en hoe we keuzes maken wordt bepaalt door onze context en gewoontes. Dit gebeurt onbewust en is daarom een gebied wat makkelijk over het hoofd wordt gezien. Door interactie met het publiek legt Freedo deze onderwerpen op een luchtige manier bloot. Ook komen hierbij thema’s als leiderschap, teamvorming, vitaliteit en omgaan met tegenslagen aan bod.

Meer informatie & boekingen

Freedo Visser inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Freedo Visser
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers