20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Freedo Visser Copyright foto: Colin Bok

Freedo Visser als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende en getalenteerde spreker in Nederland? Zoek niet verder! Freedo Visser staat klaar om uw publiek te boeien met zijn aangrijpende inzichten in gedragsverandering. In deze sectie stellen we u voor aan Freedo Visser en geven we u een voorproefje van wat u op deze pagina kunt verwachten.

Freedo Visser

Grip op gedrag

Over Gedragsverandering

Waarom zou u Freedo Visser overwegen als uw volgende spreker over gedragsverandering? Laten we duiken in de wereld van gedragsverandering en verkennen waarom dit onderwerp cruciaal is voor persoonlijke en professionele groei. We zullen de redenen achter de keuze voor dit onderwerp bespreken en de verschillende aspecten behandelen die Freedo tijdens zijn lezing kan behandelen. Bovendien zullen we uitleggen welke opties beschikbaar zijn en dieper ingaan op wat u kunt bereiken door Freedo als uw spreker te kiezen.

Freedo Visser inhuren voor een lezing

Benieuwd hoe het boekingsproces verloopt? In deze sectie zullen we u begeleiden bij de stappen om Freedo Visser als spreker te boeken. We zullen ervoor zorgen dat eventuele zorgen of obstakels die u zou kunnen hebben, worden aangepakt, waardoor het proces soepel en probleemloos verloopt.

Biografie van Freedo Visser

Laten we nu duiken in het fascinerende leven van Freedo Visser. Geboren in Utrecht in 1988, leidde Freedo’s vroege fascinatie voor het leger tot een carrière, ondanks de tegenstand van zijn vader. Na zijn opleiding in 2007 trad hij toe tot de Koninklijke Landmacht en vervulde hij diverse leidinggevende functies bij de Gevechtsgenie.

Tijdens zijn uitzending naar Irak in 2014 werd Freedo echter betrokken bij een ingrijpend incident met fatale gevolgen. De gevolgen waren ernstig, want hij werd gerepatrieerd, werd de primaire verdachte en stond voor de dreiging van een lange gevangenisstraf en forse boetes. De media maakten de zaak sensationeel, valse verklaringen van collega’s doken op en Freedo werd overspoeld door schaamte, onzekerheid en depressie die jarenlang aanhielden.

Op zijn dieptepunt realiseerde Freedo zich dat alleen hij zichzelf uit deze toestand kon halen. Hij ontdekte zijn eigen kracht om te veranderen en verbeterde zijn situatie snel. Sindsdien heeft Freedo aanzienlijke vooruitgang geboekt, dankzij zijn unieke aanpak. Nu deelt hij zijn ervaringen als spreker, trainer en coach, waarbij hij zijn publiek betrekt bij zijn reis. Hij blijft niet stilstaan bij zijn ontberingen, maar laat ook zien hoe hij schaamte, frustratie en verdriet heeft omgezet in iets positiefs. Zijn ervaringen hebben zijn expertise in gedragsverandering gescherpt, waarin hij zich nu specialiseert.

Freedo Visser heeft zich gespecialiseerd in gedragsverandering, met de nadruk op gewoontes, routines en context. Zijn diepgaande verkenning van de wereld van gedragsverandering, gedragspsychologie en gedragsontwerp heeft geleid tot een methode die het voor anderen gemakkelijker maakt om verandering in henzelf of hun omgeving te bewerkstelligen. Hij biedt training, workshops en coaching aan voor bedrijven.

Tijdens deze sessies belicht Freedo onder meer het belang van gedragsdeskundigheid in uw organisatie en diverse aspecten van het leven. Een aanzienlijk deel van onze dagelijkse activiteiten, emoties en besluitvorming wordt beïnvloed door onze context en gewoontes, vaak onbewust. Dit cruciale aspect wordt vaak over het hoofd gezien. Freedo onthult deze onderwerpen op een vaardige manier door interactie met zijn publiek. Daarnaast behandelt hij thema’s als leiderschap, teamvorming, vitaliteit en veerkracht in het gezicht van tegenslagen.

Blijf op de hoogte terwijl we Freedo Visser’s reis en expertise in meer detail verkennen, zodat u een uitgebreid begrip krijgt van waarom hij de ideale keuze is als uw volgende spreker over gedragsverandering.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Freedo Visser
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Freedo Visser

Meer informatie & boekingen

Freedo Visser inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Freedo Visser
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers