20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Evert Hatzmann - HOUD JE FEEDBACK!

Evert Hatzmann als spreker boeken

Zoek je een inspirerende spreker die jouw publiek meeneemt in de wereld van werkgeluk, medewerkersverbondenheid en zelfregie? Dan is Evert Hatzmann de perfecte keuze. Met zijn rijke ervaring als spreker, schrijver en denker op het gebied van organisatietransitie, brengt Evert frisse inzichten en praktische adviezen naar jouw evenement. Op deze pagina ontdek je wat Evert als gastspreker kan bieden en waarom hij een must-have is voor jouw volgende seminar of congres.

Evert Hatzmann

HOUD JE FEEDBACK!

Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk

Evert Hatzmann spreekt met passie over ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘Meetbaar werkgeluk’. Deze thema’s zijn cruciaal in de hedendaagse werkomgeving, waar de balans tussen welzijn en prestaties steeds belangrijker wordt. Evert gaat in op vragen als: Hoe verhoog je medewerkersverbondenheid? Wat is de rol van zelfregie in het creëren van een productieve werkomgeving? Hij biedt concrete voorbeelden en strategieën die je kunt toepassen binnen je organisatie om een positieve werkcultuur te bevorderen.

Evert Hatzmann inhuren voor een lezing

Het boeken van Evert Hatzmann voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings hanteren we all-inclusive tarieven en bieden we binnen 24 uur een offerte aan. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om je te helpen met al je vragen en wensen. We garanderen tevredenheid met een gemiddelde beoordeling van 9,0, en met onze 20 jaar expertise ben je verzekerd van een soepel boekingsproces.

Biografie van Evert Hatzmann

Evert Hatzmann, een vooraanstaande figuur in de wereld van organisatieontwikkeling en persoonlijke groei, heeft een indrukwekkende reis gemaakt door het landschap van menselijk potentieel en organisatiegedrag. Zijn carrière, gekenmerkt door een diepgaande interesse in hoe individuen en teams het beste uit zichzelf kunnen halen, heeft hem geleid tot het schrijven van invloedrijke boeken zoals ‘Droombaan of Brood op de Plank’ en ‘Houd je Feedback’.

+ lees meer

Geboren en getogen in Nederland, begon Evert zijn professionele pad in de wereld van organisatieadvies. Zijn vermogen om complexe ideeën te vertalen in toegankelijke concepten maakte hem al snel een veelgevraagde spreker en consultant. Zijn unieke benadering combineert interactieve methoden met provocatieve vragen en onderbouwde theorieën, waardoor hij een onvergetelijke indruk achterlaat bij zijn publiek.

Evert’s betrokkenheid bij ‘Meetbaar werkgeluk en medewerkersverbondenheid’ heeft hem tot een autoriteit gemaakt op dit gebied. Zijn lezingen over dit thema zijn niet alleen informatief, maar ook transformerend, aangezien hij deelnemers activeert om op zowel organisatie- als individueel niveau veranderingen door te voeren.

Naast zijn werk als spreker en consultant, is Evert een fervent schrijver en blogger. Zijn inzichten over onderwerpen zoals ‘Leiderschap van onderaf’, ‘Arbeidskansen & Employability’ en ‘Affectiviteit in bedrijven’ zijn van onschatbare waarde voor professionals die streven naar persoonlijke groei en organisatorische uitmuntendheid.

Evert’s tweede boek, ‘Houd je Feedback’, is een testament van zijn deskundigheid en toewijding aan continue verbetering. Dit werk, samen met zijn eerdere publicaties, heeft Evert een plaats verzekerd als een toonaangevende denker in het veld van werkgeluk en organisatieontwikkeling.

Buiten het podium blijft Evert een gepassioneerde voorstander van levenslang leren en zelfontplooiing. Hij gelooft sterk in de kracht van dialoog en interactie als middelen om nieuwe inzichten en perspectieven te verkennen.

Als je Evert Hatzmann boekt voor je volgende evenement, kies je niet alleen voor een ervaren en boeiende spreker, maar ook voor een denker die in staat is om werkelijke veranderingen teweeg te brengen binnen individuen en organisaties. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring in ‘Duurzame inzetbaarheid’, ‘Werkgeluk’, en ‘Medewerkersverbondenheid’, biedt Evert een unieke en waardevolle bijdrage aan elk seminar of congres.

 • Snel contact met Evert Hatzmann
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Evert Hatzmann

Meer informatie & boekingen

Evert Hatzmann inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Evert Hatzmann
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers