20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Leo Bormans - Positieve psychologie

Leo Bormans als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die je publiek kan inspireren en motiveren met een boodschap van hoop en geluk, dan is Leo Bormans de ideale keuze. Leo Bormans, bekend als de “Ambassadeur van Geluk en Levenskwaliteit”, heeft wereldwijd naam gemaakt met zijn expertise op het gebied van positieve psychologie. Zijn lezingen bieden inzicht in hoe geluk en optimisme kunnen leiden tot persoonlijke en professionele groei. Met zijn vermogen om wetenschappelijke inzichten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, zal Leo Bormans jouw evenement verrijken met praktische tips en inspirerende verhalen die het publiek nog lang zal herinneren.

Leo Bormans

Positieve psychologie

Leo Bormans als dagvoorzitter boeken

Leo Bormans is niet alleen een uitmuntende gastspreker, maar ook een vaardige dagvoorzitter. Met zijn achtergrond in communicatie en zijn ervaring als schrijver en spreker weet hij als geen ander hoe hij een evenement soepel en boeiend kan leiden. Zijn thema’s variëren van geluk en welzijn tot leiderschap en teambuilding. Leo’s unieke vermogen om empathisch te communiceren en zijn publiek te betrekken, maakt hem tot een ideale dagvoorzitter voor diverse evenementen. Of het nu gaat om een congres, seminar of workshop, Leo Bormans zorgt ervoor dat elke bijeenkomst een inspirerende en onvergetelijke ervaring wordt.

Over positieve psychologie

Positieve psychologie, het expertisegebied van Leo Bormans, is een fascinerend en steeds relevanter wordend onderwerp in de hedendaagse maatschappij. Deze tak van psychologie richt zich niet op het genezen van psychische problemen, maar op het bevorderen van welzijn en geluk. Leo Bormans neemt zijn publiek mee op een reis door de wereld van positiviteit, waarbij hij uitlegt hoe gelukkiger leven niet alleen een persoonlijke, maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid is. Hij bespreekt thema’s als emotioneel welzijn, veerkracht, de kracht van optimisme, en hoe deze toegepast kunnen worden in het dagelijks leven. Leo’s lezingen zijn een openbaring voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en positieve verandering.

Leo Bormans inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Leo Bormans is eenvoudig en transparant. Ons team van Quality Bookings staat klaar om je door elke stap van het proces te leiden. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, waarna wij samen met jou de details en specifieke behoeften voor jouw evenement bespreken. Wij bieden All-Inclusive tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze Tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen ervoor dat jouw ervaring met het boeken van Leo Bormans zorgeloos en plezierig is.

+ lees meer

Biografie van Leo Bormans

Leo Bormans heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als schrijver, spreker, en onderzoeker op het gebied van geluk en optimisme. Geboren en getogen in België, begon zijn loopbaan als leraar en later als journalist en hoofdredacteur van een groot educatief tijdschrift. Zijn interesse in positieve psychologie leidde tot diepgaand onderzoek en het schrijven van meerdere bestsellers, waaronder “The World Book of Happiness” en “The World Book of Hope”.

Leo’s werk heeft hem over de hele wereld gebracht, waarbij hij lezingen heeft gegeven en heeft samengewerkt met toonaangevende experts, beleidsmakers en leiders. Zijn inzichten in hoe geluk en optimisme kunnen worden ingezet voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, hebben hem tot een gewilde spreker gemaakt op internationale conferenties, bedrijfsevenementen en educatieve bijeenkomsten.

Zijn benadering is uniek in de zin dat hij wetenschappelijke kennis combineert met praktische toepasbaarheid. Leo gelooft sterk in de kracht van positieve communicatie en de invloed die dit kan hebben op individuen en gemeenschappen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend, waardoor hij zijn publiek weet te raken en te inspireren.

Naast zijn werk als spreker en schrijver is Leo Bormans ook actief betrokken bij verschillende internationale onderzoeksprojecten op het gebied van geluk en welzijn. Hij werkt samen met universiteiten en instellingen over de hele wereld om zijn kennis en ervaring te delen en bij te dragen aan het groeiende veld van de positieve psychologie.

Leo’s bijdrage aan het veld van welzijn en geluk is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft talrijke onderscheidingen en erkenningen ontvangen voor zijn werk. Zijn boeken zijn in vele talen vertaald en worden wereldwijd gelezen. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een positievere kijk op het leven en werk.

In zijn vrije tijd geniet Leo van het verkennen van nieuwe culturen en het ontmoeten van mensen uit verschillende delen van de wereld. Deze ervaringen verrijken niet alleen zijn persoonlijke leven, maar bieden ook waardevolle inzichten die hij gebruikt in zijn professionele werk.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een diepgaande kennis van positieve psychologie, is Leo Bormans een autoriteit op het gebied van geluk en welzijn. Zijn lezingen zijn niet alleen leerzaam, maar ook een verfrissende en inspirerende ervaring voor elk publiek.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Leo Bormans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Leo Bormans

Meer informatie & boekingen

Leo Bormans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Leo Bormans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers