Leo Bormans reist de wereld rond als Ambassadeur van Geluk en is internationaal bestsellerauteur van titels als The World Book of Happiness, GELUK 2.0, The World Book of Love en The World Book of Hope. Veel bedrijven willen hem inhuren als spreker om tijdens een lezing zijn unieke visie te geven op universele thema’s als geluk, liefde en hoop.

Biografie van Leo Bormans

Leo Bormans heeft van kinds af aan al aanleg voor taal. Het leidt tot een master in talen en wijsbegeerte aan de Universiteit Leuven. Later volgt een aanstelling als Distinguished Lecturer on Happiness Research aan de Nederlandse Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Nog meer bekendheid verwerft hij echter als auteur van diverse boeken, die door zowel recensenten als het grote publiek met open armen worden ontvangen. Na de publicatie hiervan willen steeds meer organisaties hem als spreker inhuren om zijn baanbrekende inzichten persoonlijk toe te lichten in de vorm van een inspirerende lezing.

Leo Bormans boeken als spreker voor een lezing

The World Book of Happiness is een van de meest geprezen geluksboeken van het afgelopen decennium. Tijdens het schrijven ondervroeg de auteur 100 geluksprofessoren uit 50 landen. Het boek werd in meer dan twaalf talen vertaald (incl. Russisch, Chinees en Japans). Herman Van Rompuy gaf het boek zelfs cadeau aan alle wereldleiders met de vraag om geluk ook op de politieke en economische agenda te zetten. In 2016 verscheen een belangrijke update van dit standaardwerk over geluk: GELUK 2.0, waarin het meest recente en relevante onderzoek naar geluk is opgenomen.

De trilogie is gecompleteerd met The World Book of Love en The World Book of Hope. Hierin wordt universele, wetenschappelijke kennis over deze belangrijke thema’s op een toegankelijke manier ontsloten. Nobelprijswinnaar Kofi Annan schreef van het eerstgenoemde boek het eerste hoofdstuk. Hoop is de ultieme brandstof en de motor van het menselijk handelen. Maar wat weten we er eigenlijk over?

Niet alleen in zijn boeken gaat Leo Bormans dieper in op deze vraag, maar ook tijdens de lezingen die hij geeft op congressen, seminars en symposia over de hele wereld. Organisaties die hem inhuren als spreker, weten zich dan ook verzekerd van een mateloos fascinerende presentatie die antwoord geeft op de meest fundamentele vragen in het leven.

Spreker Leo Bormans inhuren voor congres, seminar of symposium

Leo Bormans spreekt wereldwijd op grote congressen van Moskou tot Bangkok en van Mexico tot Canada. Hij adviseert regeringsleiders, beleidsmakers, managers, zorgverstrekkers, onderwijsinstellingen en opvoeders en past zijn uiteenzetting telkens haarfijn aan de doelgroep aan. Dat doet hij op een interactieve, wetenschappelijke, persoonlijke en vaak humoristische wijze.

Bedrijven en instellingen die Leo Bormans boeken als spreker, evalueren zijn optredens altijd bijzonder positief. De Masterclasses die hij geeft voor managers en leiders aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam of de Presidents’ Meetings in Amsterdam vormen hierop geen uitzondering. Tot slot is de spreker een graag geziene gast in talkshows over de hele wereld (o.a. Reyers Laat, Télématin France, Télévison Quebec, De Wereld Draait Door, RTL Late Night enz.).

Contact opnemen met Leo Bormans

Wilt u Leo Bormans ook inhuren als spreker voor uw congres, symposium of seminar? Neem dan contact op met Quality Bookings en vraag ons team naar de voorwaarden om te boeken. In overleg houden onze sprekers graag rekening met uw specifieke wensen bij het samenstellen van hun presentatie.

Leo Bormans spreekt graag over:

Leo Bormans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Leo Bormans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21