Info & boekingen
Spreker Sterrin Smalbrugge - Ecologe & Herpetologe (Reptielendeskundige)

Sterrin Smalbrugge Ecologe & Herpetologe (Reptielendeskundige)

Sterrin Smalbrugge als spreker boeken

Sterrin Smalbrugge is ecologe en herpetologe (reptielendeskundige). Ze studeerde Cum Laude af voor haar Master aan de Wageningen Universiteit en bestudeert reptielen over de hele wereld. Inmiddels is Sterrin promovenda aan de Wageningen Universiteit en onderzoekt ze de invloed van mensen op dieren en hun leefomgeving.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Sterrin Smalbrugge
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Ze presenteerde De Grote Reptielenshow en toerde met haar eigen theatershow Superhelden van het Dierenrijk door Nederland. Het vervolg hierop, Sterrins Reptielenreis is in het najaar van 2021 van start gaan. Ook schreef Sterrin twee educatieve kinderboeken, Het Grote Reptielenboek en Sterrins Reptielenreis. Ze komt in mei 2022 uit met haar eerste volwassenenboek over reptielen, Het fascinerende leven van reptielen.

In 2018 richtte ze, samen met de bekende wildlife fotograaf Jason Savage, The Conservation Front op. The Conservation Front is een team van gepassioneerde natuurbeschermers wiens doel het is om mensen dichter bij wildlife te brengen. Ze maken hoge kwaliteits-documentaires over soorten die lijden onder habitatvernietiging, stroperij en human-wildlife conflicten.

Sterrin was in 2019 en 2020 vaste columniste bij National Geographic Junior. In haar maandelijkse column beantwoorde ze vragen van kinderen over reptielen. Momenteel is ze trotse ambassadrice van National Geographic Junior, schrijft ze elke maand het voorwoord in het blad én maakt ze video’s over allerlei interessante natuur-gerelateerde onderwerpen.

Sterrin is een graag geziene gast bij verschillende talkshows, waaronder RTL Late Night, Beau en Jinek. Ook heeft zij heeft haar eigen serie op Videoland. In Reptielengek gaat ze op zoek naar bijzondere reptielen in Nederland en Spanje.

Sterrin wordt vaak gevraagd voor het geven van workshop, lezingen, voorleessessie etc – over onderwerpen variërend van duurzaamheid, milieu/natuur(behoud), reptielen, maar ook andere dieren. Ze kan enthousiast vertellen over haar missie/passie, de avonturen/reizen die ze heeft beleefd en kan enkel voor educatieve redenen ook een reptiel meenemen. 

In 2021 deed ze mee aan Expeditie Robinson 2021 en was ze de meest verrassende deelnemer van dat seizoen. 

Meer informatie & boekingen

Sterrin Smalbrugge inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Sterrin Smalbrugge
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers