20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maurits Groen

Maurits Groen als spreker boeken

Wil je jouw publiek inspireren met een lezing over duurzaamheid en verandering? Dan is Maurits Groen de spreker die je zoekt. Met zijn jarenlange ervaring en ongekende passie voor milieu en ontwikkeling, biedt hij een verrijkende ervaring die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Op deze pagina ontdek je waarom Maurits Groen de perfecte match is voor jouw evenement en hoe hij als spreker een onuitwisbare indruk achterlaat.

Maurits Groen

Pionier duurzaamheid

Over duurzaamheid en maatschappelijke verandering

Duurzaamheid en maatschappelijke verandering zijn niet alleen trendy onderwerpen, maar ook noodzakelijke aandachtspunten voor een gezonde toekomst. Maurits Groen heeft zich hier niet alleen in verdiept, maar leeft het ook. Hij kan spreken over de cruciale kantelpunten binnen milieu en ontwikkeling, de rol van politiek en bedrijfsleven in de duurzaamheidstransitie, en hoe individuele acties het verschil kunnen maken. Kiezen voor Maurits Groen betekent kiezen voor een lezing die inzicht geeft in complexe duurzaamheidsvraagstukken en de luisteraar aanzet tot actie.

Maurits Groen inhuren voor een lezing

Het boeken van Maurits Groen voor een lezing is eenvoudig en rechttoe rechtaan. Met Quality Bookings als je partner ben je verzekerd van een soepel proces. Je krijgt direct contact met sprekers, en binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte. Met onze boekingsgarantie is succes verzekerd. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen dat jouw evenement met Maurits Groen een onvergetelijke impact heeft.

Biografie van Maurits Groen

Maurits Groen is iemand die je niet snel vergeet. Zijn pad als milieuactivist en duurzaamheidsexpert begon al tijdens zijn studententijd politicologie, waarna hij niet lang daarna de leiding nam als hoofdredacteur bij Milieudefensie. Zijn drijfveer om kennis te delen en actie te ondernemen, leidde hem naar de oprichting van zijn eigen milieucommunicatie-adviesbureau.

Op de radio en televisie maakte hij complexe milieuvraagstukken toegankelijk voor een breed publiek. Met zijn radioprogramma ‘Vroege Vogels’ en de televisieshow ‘Puur Natuur’ heeft hij zijn stem en visie verspreid. Zijn betrokkenheid bij belangrijke documentaires zoals ‘Krijgt de Club van Rome toch gelijk?’ en ‘Reus op lemen voeten’ bewijst zijn talent om urgente boodschappen krachtig over te brengen.

Zijn schrijftalent kwam tot uiting in publicaties als ‘De natuur terug’ en ‘Kiezen of verliezen’, die lezers uitnodigen om kritisch na te denken over de toekomst van onze planeet. Maurits was een sleutelfiguur in de totstandkoming van het eerste Nationaal Milieubeleidsplan en heeft een brug geslagen tussen diverse sectoren met het doel om gezamenlijk voor een duurzame toekomst te werken.

Maurits Groen staat bekend om zijn vermogen om mensen te inspireren en te motiveren. Met een vast kernteam en een uitgebreid netwerk van freelancers en bedrijven, heeft hij door de jaren heen talloze projecten en initiatieven opgezet. Zijn ondernemersgeest leidde tot de oprichting van duurzame bedrijven zoals Do The Bright Thing, Greenem en WAKA WAKA.

Zijn rol in het naar Nederland halen van Al Gore, het organiseren van baanbrekende filmpremières en de Klimaattrein naar de Kyoto-onderhandelingen onderstreept zijn capaciteit om grootschalige initiatieven te leiden. Deze evenementen en zijn betrokkenheid bij het opzetten van nieuwe duurzame ondernemingen, tonen zijn onwrikbare inzet voor milieu en duurzaamheid.

Als spreker is Maurits Groen een bron van kennis en inspiratie. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, en zetten aan tot actie. Hij brengt de urgentie van duurzaamheid en maatschappelijke verandering over met een helderheid die alleen kan komen van iemand die zijn leven heeft gewijd aan deze zaak.

Maurits Groen blijft met zijn onvermoeibare inzet en visionaire blik een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Zijn diepgaande kennis en ruime ervaring maken hem tot een onmisbare spreker voor iedereen die een positieve impact op de wereld wil maken. Boek Maurits Groen voor jouw evenement en laat je publiek inspireren door een man die niet alleen spreekt over verandering, maar deze ook belichaamt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Maurits Groen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Maurits Groen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maurits Groen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers