20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joris Lohman

Joris Lohman als spreker boeken

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert maar ook diepgaande kennis heeft over duurzaamheid en voedselsystemen? Dan is Joris Lohman de ideale keuze. Met zijn uitgebreide ervaring en passie voor een gezonde, eerlijke en duurzaam geproduceerde voedselvoorziening, biedt Joris verhelderende inzichten en stimulerende discussies. Deze pagina zal je meer vertellen over Joris’ expertise, de onderwerpen waarover hij spreekt, en hoe je hem kunt inhuren voor een boeiende lezing.

Joris Lohman

Voedsel en landbouw

Toekomst van voedsel en landbouw

Joris Lohman is een autoriteit op het gebied van de toekomst van voedsel en landbouw. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op actuele voedseltrends, duurzaamheid, circulaire economie, innovatie en ondernemerschap. Hij weet als geen ander de industriële evolutie van landbouw sinds de Tweede Wereldoorlog te verbinden met hedendaagse uitdagingen en kansen. Kies je voor een lezing van Joris, dan kies je voor een verrijkende ervaring die zowel de geschiedenis als toekomstvisies op het gebied van voedselvoorziening omvat.

Joris Lohman inhuren voor een lezing

Het proces om Joris Lohman te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. Van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke realisatie van de lezing, wij staan garant voor all-inclusive tarieven en een vlotte afhandeling binnen 24 uur. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt uitkijken naar een inspirerende en impactvolle lezing door Joris.

Biografie van Joris Lohman

Joris Lohman, oprichter en directeur van Food Hub, is een visionair op het gebied van voedselsystemen. Zijn missie is gericht op het realiseren van een wereld waarin gezond, eerlijk en duurzaam geproduceerd eten voor iedereen beschikbaar is. Joris’ carrière is een inspirerend verhaal van passie, innovatie en invloed.

Een Man met een Missie

Sinds het oprichten van het Food Film Festival in 2011 en zijn rol als voorzitter van de Youth Food Movement (nu Slow Food Youth Network), heeft Joris consequent gewerkt aan het veranderen van de manier waarop we over voedsel denken en praten. Zijn inspanningen hebben hem niet alleen een plaats opgeleverd in de ‘Trouw Duurzame 100’, maar ook erkenning als een van de meest invloedrijke Nederlanders op het gebied van duurzame ontwikkeling.

De Brug Tussen Theorie en Praktijk

Als politicoloog gespecialiseerd in transitietheorie, combineert Joris academische kennis met praktische ervaring. Hij legt uit hoe de na-oorlogse industrialisatie van landbouw onze huidige relatie met voedsel heeft gevormd. Door middel van trendanalyses en voorbeelden van de nieuwe generatie ondernemers, illustreert hij hoe we de uitdagingen van voedselvoorziening kunnen aangaan.

Het Verenigen van Tegenstrijdige Visies

Joris’ recente samenwerking met wetenschapsjournalist Hidde Boersma benadrukt zijn unieke benadering om verschillende visies op voedselproductie te verenigen. Samen brengen ze ’tovenaars’, die geloven in technologische oplossingen, en ‘profeten’, die pleiten voor samenwerking met de natuur, dichter bij elkaar. Hun gezamenlijke werk, variërend van podcasts tot gesprekken met beleidsmakers, draagt bij aan een inclusief en vooruitstrevend debat over de toekomst van ons voedselsysteem.

Met Joris Lohman haal je een spreker in huis die niet alleen je publiek zal inspireren, maar ook zal uitdagen om anders te denken over een van de meest cruciale onderwerpen van onze tijd: onze voedselvoorziening. Boek hem nu voor een lezing die zowel informatief als transformerend zal zijn.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Joris Lohman

Schrijf een review

Video met Joris Lohman

Meer informatie & boekingen

Joris Lohman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Joris Lohman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers