20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dirk Van Evercooren

Dirk Van Evercooren als spreker boeken

Dirk Van Evercooren is een naam die resoneert met expertise en inzicht in de wereld van energie, duurzaamheid en de transitie naar een groenere toekomst. Met een achtergrond die rijk is aan ervaring binnen de energiemarkt en duurzame ontwikkelingen, biedt Dirk een unieke combinatie van diepgaande kennis en praktische toepassingen die elk evenement verrijkt.

Dirk Van Evercooren

Duurzame energietransitie

Dirk Van Evercooren spreekt tijdens congressen en seminars over een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan energie, duurzaamheid, de energietransitie, en het beleid dat nodig is om deze transities te ondersteunen. Zijn unieke eigenschappen liggen in zijn vermogen om de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt te analyseren en te vertalen naar strategieën en beleidsaanbevelingen. Dirk combineert zijn diepgaande kennis met een passie voor duurzaamheid, waardoor zijn presentaties niet alleen informatief zijn maar ook motiverend werken om actie te ondernemen. Met Dirk als gastspreker haal je iemand in huis die in staat is om de complexe materie rondom energie en duurzaamheid te ontrafelen en te presenteren op een manier die aanzet tot denken en doen.

Dirk Van Evercooren als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Dirk Van Evercooren uit door zijn expertise in energie en duurzaamheid, zijn scherpe analytische vaardigheden en zijn vermogen om gesprekken op een hoger niveau te tillen. Hij weet als geen ander hoe hij thema’s rondom de energietransitie, duurzame ontwikkeling en beleidsvorming op een boeiende manier aan elkaar kan knopen, waardoor hij bijdraagt aan een coherent en verdiepend programma. Zijn ervaring in zowel de publieke als de private sector stelt hem in staat om diverse perspectieven samen te brengen en de dialoog tussen verschillende stakeholders te faciliteren. Door Dirk in te zetten als dagvoorzitter verzeker je je van een evenement dat niet alleen informatief is, maar ook interactief en inspirerend.

Over energietransitie en duurzaamheid

De energietransitie en duurzaamheid zijn cruciale onderwerpen in de huidige maatschappij die raken aan economische, ecologische en sociale vraagstukken. Dirk Van Evercooren biedt in zijn lezingen een diepgaand inzicht in hoe we kunnen navigeren door de uitdagingen en kansen die deze transitie met zich meebrengt. Hij behandelt onderwerpen zoals hernieuwbare energiebronnen, energie-efficiëntie, beleidsvorming en de impact van technologische innovaties op de energiemarkt. Door te kiezen voor Dirk als spreker over dit onderwerp, krijg je een expert die niet alleen de theoretische kaders schetst maar ook praktische voorbeelden en oplossingsrichtingen biedt om duurzaamheid te integreren in bedrijfsvoering en beleid.

Dirk Van Evercooren inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Dirk Van Evercooren is eenvoudig en transparant, met als doel om eventuele drempels weg te nemen. Na het eerste contact wordt binnen 24 uur een offerte opgesteld, inclusief all-inclusive tarieven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het kiezen van het juiste thema tot aan de praktische uitvoering op de dag zelf. Met de tevredenheidsgarantie en de uitgebreide support van Quality Bookings ben je verzekerd van een succesvol evenement.

Biografie van Dirk Van Evercooren

Dirk Van Evercooren heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als expert op het gebied van energie en duurzaamheid. Met een academische achtergrond in milieukunde en energiemanagement, begon zijn loopbaan bij verschillende overheidsinstellingen waar hij werkte aan energiebeleid en duurzaamheidsstrategieën. Zijn passie voor het onderwerp en zijn streven naar praktische oplossingen leidden hem naar posities bij nationale en internationale organisaties, waar hij zich bezighield met de ontwikkeling van beleid en strategieën voor de energietransitie.

Door de jaren heen heeft Dirk zich ontwikkeld tot een veelgevraagd spreker en adviseur, bekend om zijn vermogen om complexe vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke taal en actiegerichte adviezen. Zijn werk heeft hem niet alleen in Nederland maar ook internationaal op de kaart gezet als een vooraanstaande stem in discussies over energie, duurzaamheid, en de noodzaak van een groene transitie.

Dirk’s bijdragen aan het vakgebied worden breed erkend en gewaardeerd, wat blijkt uit de vele publicaties en studies waaraan hij heeft bijgedragen. Zijn visie op de energietransitie is zowel realistisch als optimistisch, waarbij hij de nadruk legt op innovatie, samenwerking tussen verschillende sectoren en het belang van beleid dat ondersteunend werkt aan duurzame ontwikkelingen.

In zijn vrije tijd zet Dirk zich in voor diverse duurzaamheidsinitiatieven, en is hij een fervent voorstander van het delen van kennis en ervaringen om een breder bewustzijn en actie voor duurzaamheid te stimuleren. Zijn lezingen bij Quality Bookings zijn een weerspiegeling van zijn missie: het informeren, inspireren en mobiliseren van individuen en organisaties om actief bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dirk Van Evercooren

Schrijf een review

Video met Dirk Van Evercooren

Meer informatie & boekingen

Dirk Van Evercooren inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dirk Van Evercooren
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers