20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hanne Tersmette-Strijland
Exclusief bij
Quality Bookings

Hanne Tersmette-Strijland als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die zowel je hart als je verstand raakt? Dan is Hanne Tersmette de ideale keuze voor je evenement. Hanne Tersmette, bekend als natuurbeschermer en voormalig boswachter, deelt haar diepgaande kennis en passie voor de natuur op een boeiende en toegankelijke wijze. Als gastspreker brengt ze belangrijke onderwerpen zoals biodiversiteit, natuurbehoud en duurzaamheid tot leven. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij ze haar publiek uitnodigt om actief na te denken over hun relatie met de natuur en de stappen die we kunnen nemen om onze planeet te beschermen.

Hanne Tersmette-Strijland

Bekend boswachter

Hanne Tersmette neemt je mee in de wereld van natuurbehoud en biodiversiteit. Deze onderwerpen zijn relevanter dan ooit tevoren, gezien de huidige klimaat uitdagingen waar onze wereld voor staat. Door haar ervaring als boswachter biedt Hanne unieke inzichten in hoe we onze natuurlijke habitats kunnen behouden en de diversiteit van het leven op aarde kunnen beschermen en gebruiken. In haar lezingen bespreekt ze diverse onderwerpen, zoals het belang van lokale ecosystemen, de impact van klimaatverandering op de biodiversiteit, en praktische stappen die zowel individuen als organisaties kunnen nemen om een positieve bijdrage te leveren. Haar lezingen zijn een bron van inspiratie en kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in natuur en milieu.

Hanne Tersmette-Strijland inhuren voor een lezing

Het boeken van Hanne Tersmette-Strijland voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Quality Bookings, met meer dan 20 jaar expertise, biedt all-inclusive tarieven en binnen 24 uur een offerte. Het proces begint met het bespreken van je specifieke behoeften en verwachtingen. Na het bepalen van de datum en het thema van de lezing, zorgen we voor uitgebreide ondersteuning in de aanloop naar het evenement. Ons doel is om alle drempels weg te nemen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring met Hanne Tersmette-Strijland naadloos en bevredigend is, ondersteund door onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0.

Biografie van Hanne Tersmette-Strijland

Hanne Tersmette is een van Nederlands meest gerespecteerde natuurbeschermers en voormalige boswachters. Haar liefde voor de natuur werd al op jonge leeftijd aangewakkerd, wat leidde tot een levenslange toewijding aan natuurbehoud en educatie.

Na haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, begon Hanne haar carrière in de reclame en pr wereld. Al snel verruilde ze de bureauwereld voor een baan buiten. Ze kreeg de kans boswachter te worden bij Natuurmonumenten en maakte van haar hobby haar werk. In deze rol ontwikkelde ze een diepgaande kennis van de Nederlandse natuur en de uitdagingen waarmee deze geconfronteerd wordt. Haar werk bracht haar in direct contact met zowel de ruige schoonheid van de natuur als de complexe ecologische evenwichten die behouden moeten worden.

Hanne’s passie voor natuurbehoud bracht haar voor de camera’s, waar ze een breder publiek bereikte door haar expertise en liefde voor de natuur te delen. Ze werd een bekend gezicht in Nederland door haar optredens in verschillende televisieprogramma’s en documentaires over natuur en milieu. Haar vermogen om complexe ecologische concepten op een begrijpelijke en boeiende manier uit te leggen, maakte haar tot een geliefde en gerespecteerde figuur in de media.

Naast haar televisiewerk, is Hanne een veelgevraagd spreker en adviseur. Ze heeft samengewerkt met verschillende organisaties en bedrijven om hen te adviseren over duurzaamheidsstrategieën en natuurbehoud. Haar lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en praktische tips, waarmee ze haar publiek inspireert om actie te ondernemen en een positieve impact te maken op onze planeet.

Hanne’s bijdrage aan de natuurbehoudsbeweging is niet onopgemerkt gebleven. Ze heeft verschillende onderscheidingen en erkenningen ontvangen voor haar werk en toewijding aan milieu-educatie en duurzaamheid. Haar invloed strekt zich uit tot ver buiten de grenzen van de bossen en natuurgebieden waar ze ooit als boswachter werkte.

Het inhuren van Hanne Tersmette-Strijland als spreker betekent het binnenhalen van een ware autoriteit op het gebied van natuurbehoud en biodiversiteit. Met haar inspirerende verhalen, diepgaande kennis en passie voor de natuur, zal ze ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten op je publiek.

De keuze voor Hanne Tersmette-Strijland als spreker is een stap in de richting van een meer geïnformeerd en betrokken publiek, dat geïnspireerd wordt om een actieve rol te spelen in de bescherming en het behoud van onze kostbare natuur. Met haar ervaring, expertise en charismatische presentatie, biedt ze een onvergetelijke ervaring die zowel educatief als inspirerend is. Boek haar vandaag nog voor je volgende evenement en maak deel uit van de beweging naar een groenere en duurzamere toekomst.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hanne Tersmette-Strijland

Schrijf een review

Video met Hanne Tersmette-Strijland

Meer informatie & boekingen

Hanne Tersmette-Strijland inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hanne Tersmette-Strijland
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers