Info & boekingen
Spreker Hanne Tersmette - Bekend boswachter
Exclusief bij
Quality Bookings

Hanne Tersmette Bekend boswachter

Hanne Tersmette als spreker boeken

Hanna Tersmette, een buitengewone boswachter die alle stereotypes doorbreekt, is een vrouw in haar dertiger jaren met een achtergrond in communicatie. Haar passie voor de natuur werd al op jonge leeftijd aangewakkerd door haar ouders, en ze koos ervoor om communicatie te studeren. Na vele jaren bij Natuurmonumenten te hebben gewerkt, heeft ze bekendheid verworven door haar boeken, televisieoptredens en vlogs. Opdrachtgevers zijn geïnteresseerd om haar in te huren als spreker voor lezingen over duurzaamheid, waarbij ze boeiende parallellen trekt tussen de dieren in het bos en het bedrijfsleven.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Hanne Tersmette
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Geboren op 27 juni 1987, werd Hanna Tersmette al op jonge leeftijd geïnspireerd door haar ouders om de schoonheid van de natuur te omarmen. Ze bracht regelmatig tijd door in de buitenlucht om de lokale flora en fauna te verkennen, en vergaarde daardoor uitgebreide kennis over de planten en dieren van Nederland.

Haar interesse leidde haar uiteindelijk naar een studie communicatie aan de Hogeschool INHOLLAND en later aan de Universiteit van Amsterdam. Hoewel ze verschillende banen had bij PR- en reclamebureaus, vond ze niet de voldoening waar ze naar op zoek was. Ze voelde dat ze een fundamentele bijdrage aan de wereld wilde leveren en besloot haar liefde voor de natuur te volgen.

Boswachter Hanna Tersmette – Inhuren voor een lezing

In 2013 zette Hanna Tersmette haar stoutste schoenen aan en solliciteerde ze bij Natuurmonumenten op een vacature voor boswachter natuurbeleving en communicatie. Ondanks het ontbreken van een relevante opleiding werd ze aangenomen vanwege haar onmiskenbare passie en frisse kijk. Ze kreeg de verantwoordelijkheden op het gebied van communicatie en natuurbeleving toegewezen, en met enthousiasme begon ze met het ontwikkelen van blogs, vlogs en persberichten.

Inmiddels geniet deze sympathieke boswachter grote bekendheid in Nederland. Ze is bekend van het programma “Boswachter gezocht” en heeft verschillende televisieoptredens gehad, waaronder gastoptredens bij RTL Late Night. Haar blogartikelen en video’s prijzen haar vermogen om de natuur aantrekkelijk te maken voor de gemiddelde burger. Daarom willen steeds meer organisaties haar inhuren als spreker voor lezingen over haar vakgebied.

Spreker Hanna Tersmette boeken voor congres of seminar

Het vakgebied van Hanna Tersmette is buitengewoon divers. Naast haar achtergrond in communicatie heeft ze uitgebreide opleidingen gevolgd bij haar collega-boswachters. Ze heeft niet alleen diepgaande kennis over bosbeheer en dierenpopulaties, maar weet deze kennis ook op een inspirerende manier over te brengen aan opdrachtgevers die haar willen inhuren voor lezingen op congressen en seminars.

Tijdens haar lezingen benadrukt ze het belang van duurzaamheid en trekt ze boeiende parallellen tussen dieren in het bos en het bedrijfsleven. Naast haar werk als boswachter en spreker heeft ze ook bekendheid verworven als auteur. Haar boek “Gaan”, waarin ze haar favoriete plekken in de Nederlandse natuur beschrijft, is een groot succes.

Wilt u ook de bekende vrouwelijke boswachter Hanna Tersmette inhuren als spreker voor een inspirerende lezing over duurzaamheid? Neem contact op met Quality Bookings en informeer naar de mogelijkheden om deze enthousiaste groene communicatiespecialist te boeken.

Meer informatie & boekingen

Hanne Tersmette inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Hanne Tersmette
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers