20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roland Koopman

Roland Koopman als spreker boeken

Bent u op zoek naar een spreker die niet alleen boeit, maar ook uw publiek inzichten biedt in de complexe wereld van financiën en economie? Dan is Roland Koopman uw ideale keuze. Met zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring als financieel journalist en presentator, brengt hij elk onderwerp tot leven. Op deze pagina ontdekt u waarom Roland Koopman een verrijking is voor uw evenement en hoe zijn expertise uw publiek kan inspireren en informeren.

Roland Koopman

Financieel journalist

Financiële expertise en economische inzichten

Roland Koopman, bekend als het gezicht van RTL Z, is een autoriteit op het gebied van financiële en economische zaken. Hij heeft een rijke ervaring in het verslaan van belangrijke economische gebeurtenissen, zoals de beurscrash van 2008 en de Griekse crisis. Zijn lezingen beslaan een breed scala aan onderwerpen: van de dynamiek van de beurswereld tot de impact van economische beslissingen op het dagelijks leven. Door voor Roland Koopman te kiezen, haalt u niet alleen een spreker in huis, maar een expert die complexe materie toegankelijk en boeiend kan presenteren.

Roland Koopman inhuren voor een lezing

Het boeken van Roland Koopman voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure, ondersteund door de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Neem contact met ons op, en binnen 24 uur ontvangt u een offerte. We begeleiden u bij elke stap, van het kiezen van de juiste lezing tot het plannen van de dag, zodat u verzekerd bent van een succesvolle en inspirerende ervaring met onze tevredenheidsgarantie.

Biografie van Roland Koopman

Roland Koopman, geboren in 1966, is een veelzijdige persoonlijkheid met een rijke carrière in de journalistiek en media. Hij begon zijn loopbaan na zijn opleiding aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg en verwierf al snel een prominente rol binnen RTL Nieuws. Zijn betrokkenheid bij de oprichting van RTL Z in 2001 markeerde een belangrijke mijlpaal in zijn carrière, waarbij hij zich ontwikkelde tot een gerespecteerde anchor en financieel commentator.

Zijn expertise strekt zich uit van het presenteren van nieuws tot het diepgaand analyseren van economische en financiële trends. Door zijn rol in belangrijke economische gebeurtenissen zoals de kredietcrisis en de nationalisatie van ABN AMRO, heeft hij een uniek inzicht verkregen in de werking van de financiële wereld. Koopman heeft tal van vooraanstaande figuren uit de economie en het bedrijfsleven geïnterviewd, waarmee hij een breed netwerk en een diepe kennis van de sector heeft opgebouwd.

Naast zijn werkzaamheden bij RTL Z is Roland Koopman een gewilde dagvoorzitter en spreker, waarbij hij zijn financiële en economische kennis inzet voor een breed scala aan opdrachtgevers. Zijn vermogen om ingewikkelde financiële concepten te vertalen naar een breed publiek maakt hem een ideale keuze voor evenementen die diepgang en inzicht vereisen. Met zijn enthousiasme en deskundigheid is Roland Koopman een spreker die ieder thema toegankelijk maakt en zijn publiek weet te boeien.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Roland Koopman

Schrijf een review

Video met Roland Koopman

Meer informatie & boekingen

Roland Koopman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Roland Koopman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers