Bent u op zoek naar een ervaren spreker, presentator of dagvoorzitter die snel thuis is in zeer uiteenlopende onderwerpen en ingewikkelde informatie helder maakt? Laat u dan nader informeren over de mogelijkheden die Roland Koopman biedt. Als veelzijdige journalist en bekende presentator voegt hij waarde toe aan uw bijeenkomst. Hij neemt uw gasten deskundig mee in het verhaal dat u wilt delen.

Roland Koopman inhuren is journalistieke kwaliteit boeken

Als u besluit Roland Koopman (1966) te boeken, bent u voor uw zakelijke bijeenkomst verzekerd van journalistieke kwaliteit. Als spreker, presentator of dagvoorzitter kan hij alle onderwerpen aan. Hij beschikt over een bijzondere expertise op het gebied van financiële thema’s. Hij is gewend aan de spotlights, beschikt over een adequate en plezierige presentatiestijl en bereidt zich intensief voor op zijn optredens.

Roland geniet zijn opleiding aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg. Hij wordt ontdekt door RTL Nieuws, waar ze hem inhuren als freelancer op de redactie buitenland. Vanaf 1999 krijgt hij een vaste plaats als nieuwslezer en presentator. In 2001 is hij een van de initiators van de financiële nieuwszender RTL Z. Daar is hij nog steeds als nieuwslezer en presentator aan verbonden. In 2009 maakt televisiekijkend Nederland kennis met een heel andere Roland Koopman. Hij wint dat jaar de Nationale IQ Test van BNN.

Ook u kunt Roland Koopman inhuren

Gezien zijn ervaring bij RTL Z is Roland Koopman een spreker, presentator of dagvoorzitter bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten die draaien om financiële en economische thema’s. Hij weet van de hoed en de rand. Als dagvoorzitter speelt hij een verbindende rol en voegt hij met zijn eigen kennis waarde toe aan uw programma.

Zijn inzet beperkt zich echter niet tot financieel/economische onderwerpen. Door zijn journalistieke en communicatieve vaardigheden is Koopman zeer breed inzetbaar. Hij is een charismatische gespreksleider. Hij is bovendien een bekend gezicht, wat voor bedrijven een extra reden is om hem te boeken. Ook u kunt deze spreker voor uw zakelijke bijeenkomst inhuren.

Roland Koopman inhuren voor uw evenement, wat kost dat?

Wilt u Roland Koopmans inderdaad als spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren, dan maken wij een offerte op maat voor u. De kosten hangen samen met de omvang en duur van uw congres of seminar, van de eventuele reis- en voorbereidingstijd en van eventuele specifieke wensen voor uw bijeenkomst. Bespreek uw wensen met ons Quality Bookings team en u krijgt een helder advies. U kunt deze spreker rechtstreeks bij ons boeken voor een scherpe prijs en tegen transparante voorwaarden.

Roland Koopman spreekt graag over:

Roland Koopman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Roland Koopman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21